• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox marka test güvenilir mi

ozlemcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.098
158
38
25
Arkadaşlar ben bir çok test denedim hepsinde hatalı pozifit aldım bu ay 4. Ayım hamile olduğumu düşünmüyorum ama eğer test yapacaksam da iyisi ve doğru olanı olsun istiyorum ona göre internetten sipariş edeceğim.
Predictor çok pahalı ondan almıyorum
Awox çok duydum güvenilir diye sipariş etsem gerçekten güvenilir mi ????
Tarihi geçmiş satılma ihtimali var mı

Arkadaşlar ben bir çok test denedim hepsinde hatalı pozifit aldım bu ay 4. Ayım hamile olduğumu düşünmüyorum ama eğer test yapacaksam da iyisi ve doğru olanı olsun istiyorum ona göre internetten sipariş edeceğim.
Predictor çok pahalı ondan almıyorum
Awox çok duydum güvenilir diye sipariş etsem gerçekten güvenilir mi ????
Tarihi geçmiş satılma ihtimali var mı
Awox en iyisi

Predictor dan daha uygun ama neden acaba belki onu sipariş veririm adetime 8 gün kaldı da test yapmıycam bekleyeceğim
Predictor daha hassas ama awox bence en garanti ben 6 gün kala awoxla öğrenmiştim daha önceki aylardadq kullandım hep negatifti kuruma çizgisi vs olmadı

Predictor daha hassas ama awox bence en garanti ben 6 gün kala awoxla öğrenmiştim daha önceki aylardadq kullandım hep negatifti kuruma çizgisi vs olmadı
Bu benim 4. Ayım olcak artık umutlarımı yitirdim açıkçası ne test yapasım var be ilişki yaşayasım var yinede değerlendirmeye çalıştım artmed nimo bebe time Laboquick freely gibi gibi Birsürü test yaptım diğer aylarda hep silik verdi o yüzden testlere güvenim 0 diyebilirim şimdi Awox baktım yorumlar güzel internetten sipariş etsem tarihi geçmiş hatalı gönderirler diye korkuyorum hiç belirtim hiç hissim de yok bence değilim ama yinede insan 3/4 gün kala test yapmak istiyor benim 8 gün kaldı 20 Haziran bat bilmiyorum

Bu benim 4. Ayım olcak artık umutlarımı yitirdim açıkçası ne test yapasım var be ilişki yaşayasım var yinede değerlendirmeye çalıştım artmed nimo bebe time Laboquick freely gibi gibi Birsürü test yaptım diğer aylarda hep silik verdi o yüzden testlere güvenim 0 diyebilirim şimdi Awox baktım yorumlar güzel internetten sipariş etsem tarihi geçmiş hatalı gönderirler diye korkuyorum hiç belirtim hiç hissim de yok bence değilim ama yinede insan 3/4 gün kala test yapmak istiyor benim 8 gün kaldı 20 Haziran bat bilmiyorum
Bende internetten almıştım bende 4. Ayımda hamile kaldım hiç belirtim yoktu hatta rn beklemediğim aydı büyük temizlik yaptım koltukları çektim halıları kaldırdım vs bence en umudun olmadığında kafaya takmadığında oluyor

Ovulasyon testi kullanıyor musunuz

Bende internetten almıştım bende 4. Ayımda hamile kaldım hiç belirtim yoktu hatta rn beklemediğim aydı büyük temizlik yaptım koltukları çektim halıları kaldırdım vs bence en umudun olmadığında kafaya takmadığında oluyor
Şöyle söyliyim dediğim gibi hiç beklemediğim ay çünkü ben de bayağı bir temizlik yaptım ağır falan çok kaldırdım biz köye gittik bayramda ve köyde hiçbir şekilde oturmıyorsun sürekli misafir sürekli iş artık bacaklarım falan ağrıyordu kasıklarım ve dedim ki hani şu an çocuk döllenme aşamasındaysa kesinlikle tutkunamaz hep öyle düşündüğüm için hiç ummadığım bir ay yani ama ben hala olduğunu zannetmiyorum niye bilmiyorum inşallah beklemediğim bir ay inşallah tutmuştur insan dediğim gibi birkaç gün kala da merak ediyor benim sekiz gün kaldı şu an asla test yapmam zaten hani belki 1.04 gün kalması lazım hani bir pazartesi belki yaparım o yüzden de bana hep hatalı testler geldiği için yani silik çizgi çıktığı için artık yapayım mı ya var ya yok çıksın istiyorum hani bu test güvenilirse silik de çıksa hani inanacam diğerlerine hep şüpheli kalıyorum çünkü ve dediğim gibi de hiç doğru çıkmadı

Ovulasyon testi kullanıyor musunuz
Hayır ben takip yapmadım tamamen akıntıma göre ilişki yaşadım benim ikisinde sümüksü akıntım geldi 7 Haziran’a kadar devam etti şeffaf kaygan uzayan akıntım ve ben bugünleri değerlendirdim sadece zaten köydeydim bir köye gitmeden önce yaptım köyde yapmak zorunda kaldım yani kaçırmak istemedim o da çok zor koşullar altındaydı yani ayağımı dikmedim uzun süre durmadım yani oldu ve bitti o yüzden de hiç umudum yok açıkçası

Back
X