Lierac Phytolastil - Elancyl specific Vergetures Çatlak Kremleri...
merhaba arkadaşlar 18+0 haftalık hamileyim ve artık karnım belli olmaya başladı yeni yeni ... çatlaklardan korkuyorum genetiğimizde var çünkü yakınlarımdan biliyorum. siz ne zaman kullandınız çatlak kremlerini? birde doktorum Lierac Phytolastil - Elancyl specific Vergetures çatlak kremlerini önerdi bana faydası oluyor mu yada önerebileceğiniz başka bişeyler var mı? kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)
alabilecegin en ucuz yag kremini al gunde 3-4 kere yaglan..bunu sadece psk olarak yap diyorum..doktorum istedigin kadar yaglan catlayacaksan catlarsin demisti ama bu ne kadar kilo aldigina bagli..bizimde ailede genetik herkeste var ama bende olmadi hemde minik bir catlak bile..evet yag kullandim ama bununla alakasi yok ben az kilo aldim Ebru Salli gibi sadece 8 kilo aldim..buna bagliyorum..
alabilecegin en ucuz yag kremini al gunde 3-4 kere yaglan..bunu sadece psk olarak yap diyorum..doktorum istedigin kadar yaglan catlayacaksan catlarsin demisti ama bu ne kadar kilo aldigina bagli..bizimde ailede genetik herkeste var ama bende olmadi hemde minik bir catlak bile..evet yag kullandim ama bununla alakasi yok ben az kilo aldim Ebru Salli gibi sadece 8 kilo aldim..buna bagliyorum..
çok teşekkür ederim bende kilo konusuna çok dikkat ediyorum hoş bulantılarımdan dolayı yiyemiyorumda zaten :) şimdiye kadar hiç kilo almadım aksine 3 kiloda verdim ama sonrasında daha çok alınıyor diyorlar beni o korkutuyor