Ben Önceden Hep Günlük yazan biriydim ama şimdi yazmıyorum sizin fikirleriniz benim için daha iyi oluyor.
Beni tanıyan az çok tanıyordur herhalde kendimi anlatmak istemiyorum Tanımayan olursa konuşmalardan bi şekilde fikirleri olur zaten sositosositosositososito
Hayatıma birini almaya korkuyorum mafoldumben
yıpranmaktan korkuyorum,:sinifsinif:
Üzülmekten Korkuyorummafoldumben
eeee böyle de nereye kadar diyorum bazen ama öyle her önüme gelene de şans veremem Tabikide Hatamı yapıyorum bilmiyorum
Herkezin bi kısmeti vardır bunu çok iyi biliyorumvereliniortakvereliniortak
Evlenmek mevlenmekte değil amacım :içelim::içelim:
Hayatıma dürüst birini seçemez oldum yaaa :mymeka::mymeka:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hmm simdi bastan itibaren yapılan yorumlarla beraber okudum tatlım
böyle bir hayatın içinde sevmek gerçekten zor dimi gerçekten yürek yanınca ne olur allahım diyosun birdaha canımı yakma...
en sonunda ne güsel değismissin simdi yüreğime kar yağıyor diye elbet gülüm elbet bir gün o yüreğin günesi görüp ısınacak yine atacak deli gibi yine yanacak asktan sevgiden mutlluluktan
hiçbirzaman tek oldugunu bunu sadece senin basına geldigini düsünme bunu seninle beraber herkes yasıyor
herkes yüreğine tarifi mümkün olmayan acılar yüklüyor ama hayat öyle vuruyor ki can evinden insanı acılarını toparlayıp gecen zamanda bırakması en mantıklısı be tatlım.
kimse bilemez rabbimden baska kimse bundan sonraki alın yazın kim kaderin kim bilemezsin ama bununlada bir ömür yasanmazki
iki yıllık bir beraberligim vardı bu kültür sorunları iste maddi sorunları is filan masallah her problemi olan bir sahsiyetti sevdimi çok sevdi sevdim mi ölürcesine ilk çıktığımdı ilk can yakıcı asktı çok istedim olmasını çok ağladım öyle sevdik ki dillere destan aklımın ucuna gelmezdi birgün gideceği öyle bağlanmısıtımki öyle güvenmistim ki öyle yıkılıdımki canımdan can gitti bitirmeyi düsünüpte kıyamadığım can namusum diyen insan hiç acımadan bırakıp gedebildi elim kolum kanadım kırıdı rabbim derdim ondan baskasını nasip etme ama hayırlı değilsede olmasın derdim bak olmadı iste iki ay oldu gerek beni düsünerek çekip gitti onun düsüncesini bilemem bir bitti demeyi bile çok gördü kayboldu sessiz sedasız nerde kimle bilmiyorum
bir hafta öyle kötüydümki allahım dedim ben yasamayam ama baktımki hayat devam ediyor kızım dedim canın yansada hayat senin hayatın bu hayatta mutlu olmakta mutsuz olmakta senin elinde bir kendine gel yine seveceksin yine yeserecek umutların demek doğru insan değil
dedimki kurban oldugum rabbim ne olursun bana öyle bir yar verki içinde senin korkun olsun yeri gelsin elim olsun kolum olsun can olsun ben düstügümde elimde tuttsun beni sevmekten korkmasın bana sahip çıksın hayırlı olanı çıkar karsıma dedim ve çekildim kendi kabuguma ne giden yari beklemekteyim nede baska asklara arasıytayım sadece yasıyorum kendim için birgün biliyorumki canımın yarısı olacak insan beni bulacak
tabii senide :)
gülüm dua etki yine rabbimin sevdigi kuluymussun bak yol yakınken döndün böyle düsün her bitisin sonunda bir hayır ara be gülüm ne oldum değil ne olacağım de hep
severken nasıl mutluysan ayrılığın acısını da yasamayı bil yıkılma mücadele et
öyle insanlar çıkacakki daha karsına sen ona kıyamazkken o elinin tersiyle silebiliyor seni ama demek değildirki gelende aynısı gelende onun gibi yapacak gelende yakacak canını gelende seni yıpratacak bunları düsünürsen geleceğine yol veremezsinki
her insan sevmistir zamanında herkesin bir imkansız askı herkesin ayrılığı gönül yarası olmustur ama doğru insanı buldugunda o imzayı atıvermislerdir gönüller birlesmistir
3d gülüm su 3 d yi unutma
doğru yer doğru zaman ve doğru insan bunlar olunca inan mutlu olacağımısa inanıyorum sende bende yüreği yanan bir çok insanda
söyle bitireyim gülüm uzun yazdım farkındayım :)
Gidene üzüLMem..
SevSeydi Zaten Gitmezdi..
GeLene Sevinmem...
Oda Zaten ßaskasindan ğeLdi..
ßu Saatten Sonra UğraSamam..
DünümLe Ve DünümdeKiLerLe..
ßen Yarinima ßakarim YanimdakiLerLe...
sen sadece yarınına bak tatlım seni sevenlerle yarınına ve geleceğine bak umutla mutlu ve huzur dolu yasamaktan zevk al hayatın tadını çıkar ileride mutlu olacağını asla unutma er yada geç sende yine seveceksin yine sevileceksin simdi gönlüne varsın kar yağsın varsın buz tutsun için varsın canın yansın ama sen üstünden gelmeyi bil emi
cenem düstüm destan yazdım saa destan yanına çayını kahveni al tatlım öyle oku
sevgiyle kal