• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

likiden korkar oldum

dürüst birini seçemez mi oldun????????

Kalmadı ki Seçesin
ah canım üzüldüğün bu mu bence bekar bayanlar uzunca süre kendilerine yetmeyi
öğrenme yollarını arayıp bulsunlar diyorum

kessinliklleee katılıyorummm canısımmm sanaa

şimdi belki görmezsin dove birlikte mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama birlikte yaşayınca anllayacaksın çatlağı varsa ilişkinin. aynı ortamlara girince üniversite okuyor musun bilmiyorum derecelerim var dedin. tahminim o okumuyor. senin arkadaş ortamında rahat edemeyecek sen onu götürmek istemeyeceksin bir süre sonra da moral bozukluğu işte (tabi bunlar sadece varsayım su sızmaya başladı mı daha durmaz kemirir insanın içini....

sipidi işte sen demişsin ne güzel sen yükselirken o seni aşağı çekecek her zaman demişsin senin de kıyaslaman seni aşağı çekmesin canım sen de buna izin verme bibem

bu olayı ben yaşadım ve ne yazıkki eskıden bundan belkıde bırkaç ay önce bu lafı söyleselerdi inanmazdım.oyle bır an gelıyorkı ınsan sevdıgım dedıgı ınsanı bulunduğu ortamda istemeye bılıyor yada hayatındakı ınsan onu taşıyamayacağını düşünüyor,acı çektiriyor hırsını kendısınden alıyor ve an gelıyor ılıskı bır anda her ıkı taraf ıstemesede bıtmek zorunda kalıyor.üzgünüm ama atalarımızın söylediği bir söz var davul bıle dengi dengine çalar.

şimdi belki görmezsin dove birlikte mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama birlikte yaşayınca anllayacaksın çatlağı varsa ilişkinin. aynı ortamlara girince üniversite okuyor musun bilmiyorum derecelerim var dedin. tahminim o okumuyor. senin arkadaş ortamında rahat edemeyecek sen onu götürmek istemeyeceksin bir süre sonra da moral bozukluğu işte (tabi bunlar sadece varsayım su sızmaya başladı mı daha durmaz kemirir insanın içini....

sipidi işte sen demişsin ne güzel sen yükselirken o seni aşağı çekecek her zaman demişsin senin de kıyaslaman seni aşağı çekmesin canım sen de buna izin verme bibem

Hayat şartlarınız uymuyor bi kere sen görüyorsun hayatı o ise göremiyor mesela sen
AVm gitmek istiyorsun o diyorki hadi yaw boşver arabada oturalım falan filan
Çok zor heee yaşayan vardır evlenende ama istisnadır bunlar yerimseniben

ben de aynı durumdayım aşka inanmıyorum.aşk kavramı benım ıcın yok malesef çok acı çektim bende şimdiye kadar yaşadıgım bırcok ılıskıde ve sonuçları yıkım oldu onlara göre onlar bana değer verırken ben bana deger verenlere deger vermeyı başaramadım,değer verdıklerım ıse cok canımı yaktı.aşk kavramının olmadığını düşünüyorum artık.hersey mantıkken ıbaret benım ıcın bu dünyada geriside boş artık.emek vermeyı çok denedim ama karşılığında nankörlük alıyorsam bende artık nankörlük yapan taraf olucağımı düşünüyorum.

:olmaz::olmaz::olmaz: aşk asla bitmez ilk başta ben kendime aşığım
1 gün aynaya bakmasam ertesi gün Allahım ne bu güzellik diye kendimi severim delikafadulden
Güven meselesi işte şimdi yapmamız gereken ince eleyip sık dokumak bir ömür geçireceğimiz adamı bulmak :delphin:

yaa bu korkunç oldu :( bılmıyorum çoğu kışı böyle dıyor ama ben onun bana köstek değil destek olduğunu düşünüyorum ya da buna ınanmak ıstıyorum...
sen yaşamışsın bunu bır bıldığın var tabıkı... :(
neyse ben kendı hayat hıkayemle senın konunu ışgal ettım sanırım, en ıyısı gıdeyım :) :)

sana tekrar bol şans dılıyorum. umarım Allah karşına hayırlı ınsanlar çıkarır hep...

Olur mu hiç asla canım önemli olan hepimize çözüm bulmak
Şimdi sen mesela bunu göremezsinde yani tek doğru o gelir sana destekmiş gibi gelir
kendimden biliyorum Sevdim gözümü kör etti aileme bile rest çektiğim zamanları biliyorum
Anneme babama :sinifsinif::kedi::kedi:

dürüst birini seçemez mi oldun????????

Kalmadı ki Seçesin
ah canım üzüldüğün bu mu bence bekar bayanlar uzunca süre kendilerine yetmeyi
öğrenme yollarını arayıp bulsunlar diyorum

:roflol::roflol: Farklı bi bakış açısı ama
Yalnızlık Allaha mahsustur.mirmirmirmir

bu olayı ben yaşadım ve ne yazıkki eskıden bundan belkıde bırkaç ay önce bu lafı söyleselerdi inanmazdım.oyle bır an gelıyorkı ınsan sevdıgım dedıgı ınsanı bulunduğu ortamda istemeye bılıyor yada hayatındakı ınsan onu taşıyamayacağını düşünüyor,acı çektiriyor hırsını kendısınden alıyor ve an gelıyor ılıskı bır anda her ıkı taraf ıstemesede bıtmek zorunda kalıyor.üzgünüm ama atalarımızın söylediği bir söz var davul bıle dengi dengine çalar.

Herşey bizim için her yaşadığımız
Önemli olan Ders almak yasakkelime
Bi daha yapmamak -tatlicadiarzu-
Allah büyük acılarla imtihan etmesin :Saruboceq:​

canım ben kendıme aşığım demişsin ben karşılıklı aşktan bahsetmıştım.
aynada kendıme baktıgımda kendıme bende hayranım.bır gün görmesem kendımı özlüyorum.kaydirigubbakcemile3
ama ınsanın kendısıne aşık olmasıyla hayatında başka bırısını karşılıksız sevmesı arasında daglar kadar fark var kendını seversın çünkü o sensin ama karşındaki insan ne yaparsa yapsın ondan vazgeçememek ölümüne sevmek bence aşktır.buda çok zor bugun malesef çünkü karşılıksız bu sevgıyı hakedecek bırısını bulmak bana göre imkansız.

canım ben kendıme aşığım demişsin ben karşılıklı aşktan bahsetmıştım.
aynada kendıme baktıgımda kendıme bende hayranım.bır gün görmesem kendımı özlüyorum.kaydirigubbakcemile3
ama ınsanın kendısıne aşık olmasıyla hayatında başka bırısını karşılıksız sevmesı arasında daglar kadar fark var kendını seversın çünkü o sensin ama karşındaki insan ne yaparsa yapsın ondan vazgeçememek ölümüne sevmek bence aşktır.buda çok zor bugun malesef çünkü karşılıksız bu sevgıyı hakedecek bırısını bulmak bana göre imkansız.

Sende aşk yok demişsin ondan anlattım
Tabikide konunun amacı erkeklerle yaşanılan aşk
ama aşka küsme asla olmaz bitti falan deme :olmaz::olmaz:laelaelaelaelae

yok canım birlıkte yaşamıyoruz. ben ünıversıte okuyorum. o da okuyordu ama bırakmak zorunda kaldı :( maddıyat yuzunden.. bır elektrık şırketınde çalışıyor, şantıye yanı bıldığınız. ben de seneye mezun oluyorum ınşallh. öğretmenlki okuyorum.

belkı çok mutlu oluruz belkı de dedığınız gerçekler bıtırır bızı.... ama denemeye değer....

hayata yaşadığın kötü deneyımler yüzünden umudunu kaybetme. aşk gerçekten var. hakedenler de var vereceğin değeri

çevremdekı herkes aynı şeyi söylüyor sızlerde eger yanılıyorsam karşıma bırısının çıkmasını ve bana gerçek aşkı yaşatmasını,hıssettırmesını o kadar çok isterim ki dilerim vardır da bende bır gün tadarım o duyguyu.

dove ben çalışmaya başlamadan önce bızım ılıskımızde mükemmel diyebıleceğim kadar ıyıdyı ama o anki koşullarla,çalıştıktan sonraki koşullar arasında uçurumlar oluştu.dılerım sızın ılıskınız farklıdır ama cevremde benım gıbı olan mezun olana kadar bız ayrılmayız evleneceğiz dıyenler aynı duruma geldıler dılerım senın ılıskın farklıdır ve Allah bır ömür boyu ayırmaz sizi.

aynen bendee hata üstüne hata yapa yapa erkeklere güvenemez hale geliyosun delikafadulden ama bizi bu hale getirenlerde onlar zaten kötükedihüso

bu hata üstüne hatalar "çivi çiviyi söker " mantığıyla bocalanan dönemlerde oluyor sanırımkafamçokkarıştı

ayrıldıgının acısı çabuk dnsin diye önüne çıkan herhangi biri ile başlayınca sonu hüsran:bbo:

baştan beri her seçimi aklı başında iken yapılsa , boşluk anında ilk gördüğümüz adama kanmasak

yanlış seçimler kötü şeyler yaşatıyor... ama onları da biz seçtik erkekleri suçlamayız... onlar bizim seçimimzdi

herkes kendi seçimlerinin meyvesini yer hayatta
:delphin:

Ben Önceden Hep Günlük yazan biriydim ama şimdi yazmıyorum sizin fikirleriniz benim için daha iyi oluyor.
Beni tanıyan az çok tanıyordur herhalde kendimi anlatmak istemiyorum Tanımayan olursa konuşmalardan bi şekilde fikirleri olur zaten sositosositosositososito
Hayatıma birini almaya korkuyorum mafoldumben
yıpranmaktan korkuyorum,:sinifsinif:
Üzülmekten Korkuyorummafoldumben
eeee böyle de nereye kadar diyorum bazen ama öyle her önüme gelene de şans veremem Tabikide Hatamı yapıyorum bilmiyorum

Herkezin bi kısmeti vardır bunu çok iyi biliyorumvereliniortakvereliniortak
Evlenmek mevlenmekte değil amacım :içelim::içelim:
Hayatıma dürüst birini seçemez oldum yaaa :mymeka::mymeka:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hmm simdi bastan itibaren yapılan yorumlarla beraber okudum tatlım
böyle bir hayatın içinde sevmek gerçekten zor dimi gerçekten yürek yanınca ne olur allahım diyosun birdaha canımı yakma...
en sonunda ne güsel değismissin simdi yüreğime kar yağıyor diye elbet gülüm elbet bir gün o yüreğin günesi görüp ısınacak yine atacak deli gibi yine yanacak asktan sevgiden mutlluluktan

hiçbirzaman tek oldugunu bunu sadece senin basına geldigini düsünme bunu seninle beraber herkes yasıyor
herkes yüreğine tarifi mümkün olmayan acılar yüklüyor ama hayat öyle vuruyor ki can evinden insanı acılarını toparlayıp gecen zamanda bırakması en mantıklısı be tatlım.
kimse bilemez rabbimden baska kimse bundan sonraki alın yazın kim kaderin kim bilemezsin ama bununlada bir ömür yasanmazki

iki yıllık bir beraberligim vardı bu kültür sorunları iste maddi sorunları is filan masallah her problemi olan bir sahsiyetti sevdimi çok sevdi sevdim mi ölürcesine ilk çıktığımdı ilk can yakıcı asktı çok istedim olmasını çok ağladım öyle sevdik ki dillere destan aklımın ucuna gelmezdi birgün gideceği öyle bağlanmısıtımki öyle güvenmistim ki öyle yıkılıdımki canımdan can gitti bitirmeyi düsünüpte kıyamadığım can namusum diyen insan hiç acımadan bırakıp gedebildi elim kolum kanadım kırıdı rabbim derdim ondan baskasını nasip etme ama hayırlı değilsede olmasın derdim bak olmadı iste iki ay oldu gerek beni düsünerek çekip gitti onun düsüncesini bilemem bir bitti demeyi bile çok gördü kayboldu sessiz sedasız nerde kimle bilmiyorum
bir hafta öyle kötüydümki allahım dedim ben yasamayam ama baktımki hayat devam ediyor kızım dedim canın yansada hayat senin hayatın bu hayatta mutlu olmakta mutsuz olmakta senin elinde bir kendine gel yine seveceksin yine yeserecek umutların demek doğru insan değil

dedimki kurban oldugum rabbim ne olursun bana öyle bir yar verki içinde senin korkun olsun yeri gelsin elim olsun kolum olsun can olsun ben düstügümde elimde tuttsun beni sevmekten korkmasın bana sahip çıksın hayırlı olanı çıkar karsıma dedim ve çekildim kendi kabuguma ne giden yari beklemekteyim nede baska asklara arasıytayım sadece yasıyorum kendim için birgün biliyorumki canımın yarısı olacak insan beni bulacak ;)

tabii senide :)

gülüm dua etki yine rabbimin sevdigi kuluymussun bak yol yakınken döndün böyle düsün her bitisin sonunda bir hayır ara be gülüm ne oldum değil ne olacağım de hep
severken nasıl mutluysan ayrılığın acısını da yasamayı bil yıkılma mücadele et

öyle insanlar çıkacakki daha karsına sen ona kıyamazkken o elinin tersiyle silebiliyor seni ama demek değildirki gelende aynısı gelende onun gibi yapacak gelende yakacak canını gelende seni yıpratacak bunları düsünürsen geleceğine yol veremezsinki

her insan sevmistir zamanında herkesin bir imkansız askı herkesin ayrılığı gönül yarası olmustur ama doğru insanı buldugunda o imzayı atıvermislerdir gönüller birlesmistir ;)

3d gülüm su 3 d yi unutma doğru yer doğru zaman ve doğru insan bunlar olunca inan mutlu olacağımısa inanıyorum sende bende yüreği yanan bir çok insanda

söyle bitireyim gülüm uzun yazdım farkındayım :)

Gidene üzüLMem..
SevSeydi Zaten Gitmezdi..
GeLene Sevinmem...
Oda Zaten ßaskasindan ğeLdi..
ßu Saatten Sonra UğraSamam..
DünümLe Ve DünümdeKiLerLe..
ßen Yarinima ßakarim YanimdakiLerLe...​

sen sadece yarınına bak tatlım seni sevenlerle yarınına ve geleceğine bak umutla mutlu ve huzur dolu yasamaktan zevk al hayatın tadını çıkar ileride mutlu olacağını asla unutma er yada geç sende yine seveceksin yine sevileceksin simdi gönlüne varsın kar yağsın varsın buz tutsun için varsın canın yansın ama sen üstünden gelmeyi bil emi

cenem düstüm destan yazdım saa destan yanına çayını kahveni al tatlım öyle oku

sevgiyle kal ;)

Büyük bir zevkle okudum yazdıklarını gerçekten hepsi doğru
Yaşanılanalr hep geride kalıyor bi yerden sonra işte opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şimdi şiirinde çok hoşuma gittş Allah herkeze herşeyde hayırlısı olanı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

erkekte bence en çok kişiliğe dikkat edilmeli. eşimi, eş olarak kabul etmemde en büyük etken bu idi. diğer şartlar zamanla düzelebilir ama kişilikteki eksiklikler sizin canınızı acıtmaktan öteye gitmez.
her iki cins için de geçerli bu.

hem kalbe hem akla hitap eden insanlarla ilişkiyi geleceğe taşımayı düşünün. evlilikler kolay yürümüyor, yanlış seçimlerle iyice zorlaştırmayın.

alkol(kontrolsüz), uyuşturucu örnekleri de vermişsiniz arkadaşlar;
bu kişiler hayatta sorunlarla karşılaştığında tekrar eski alışkanlıklarına döner mi dönmez mi? buna dikkat ederek son kararlarınızı verin bence.
yaşlarınız da çok genç. 5-10 yıl sonra, bugünkü kararlarınızdan pişmanlık duymamak için acele etmeyin.

Aslında konu karıştı birazda benim çünkü mesela ben uyuşturucu kullanan biri ile birlikte oldum ama üzerinden çok zaman geçti ;)
Benim sorunum güven meselesiydi feminist oluyorum nerdeyse:icecream:

Back
X