tekrar merhaba arkadaşlar sitede yeni olduğum için fotoğraflarımı ilerleyen günlerde yüklemeyi düşünüyorum. sarkmamın nedeni spor yapmamamdı ama zayıflamaya üniversiteyi kazandığım yıl hız verdim ve kilolarımı geri almamam biraz da hareketli yaşamla tanışmamdan oldu. ilk zamanlarda o kadar zorlandım ki, yemek yemeye bayılırdım acıktığım için değil hoşuma gittiği için yemek yerdim ben :) ağlasam da açlıktan kıvransam da çok az yemeyi öğrendim, tatlıyı, yağı, ekmeği hayatımdan çıkardım başardığımı gördükçe bırakmak istemedim. açlığa alışınca mideniz küçülüyor her şey daha kolay oluyor ben şu an diyet yapmasam da çok ağır yemekleri midem kaldırmıyor eskisi gibi. tabii artık arada bir tatlı da yiyorum mantı da... ama bunlardan tamamen vazgeçmem gereken bir süreç olmuştu. ilk 4 ayı atlatırsanız gerisi çok kolay sporu ihmal etmeyin derim :) vücudunuz en geç 2 yıl içinde sarkıklarını toparlayacaktır zaten. bir de bir şey yerken acaba bunu yemek mi yoksa elbiselerimin içinde güzel durmak mı beni daha çok mutlu eder diye düşünürseniz kendinize engel olabilirsiniz, ben bunun savaşını verdim ve başardım inşallah sizler de başarıcaksınız benim gibi bi insan yemek yememeyi başarabildiyse herkes yapar çünkü :)