Lilyum'un diyet günlüğü. Diyet + Spor !

lilyumyum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
18
0
16
İstanbul
Evet uzun zamandır bi günlük açsam mı dedim dedim sonunda açtım. 21 yaşındayım, 163 boyundayım. Benim birincil derdim 69 kiloda takılı kalmış olmam. 2009-2010 yıllarında 86.5 kiloydum. kısa süreli diyetlerle, spor salonlarıyla, dukanlarla 69'a kadar indim. ağustos'un sonundan beri düzenli spor yapıyorum. başladığımda 71.8'dim şimdi ise 69um yani, 3 buçuk ayda 2.8 kg verdim. ama yılmadım şu an amacım 60'a kadar inmek ve montignac diyeti yapıyorum, aynı zamanda fitness, pilates ve power jump da yapıyorum. her gün yediklerimi buraya yazıcam belki fark etmeden çok yiyorumdur ve kilo veremiyorumdur. hadi bakalım.

kahvaltıdan önce: çeyrek elma
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz marmelat, domates, salatalık, kırmızı biber
öğlen: 5 tane köfte, salata, az yağlı yoğurt
ara: 2 mandalina
akşam: haşlanmış kabak, yoğurt, salata

Son düzenleme:
Evet uzun zamandır bi günlük açsam mı dedim dedim sonunda açtım. Benim birincil derdim 69 kiloda takılı kalmış olmam. 2009-2010 yıllarında 86.5 kiloydum. kısa süreli diyetlerle, spor salonlarıyla, dukanlarla 69'a kadar indim. ağustos'un sonundan beri düzenli spor yapıyorum. başladığımda 71.8'dim şimdi ise 69um yani, 3 buçuk ayda 2.8 kg verdim. ama yılmadım şu an amacım 60'a kadar inmek ve montignac diyeti yapıyorum, aynı zamanda fitness, pilates ve power jump da yapıyorum. her gün yediklerimi buraya yazıcam belki fark etmeden çok yiyorumdur ve kilo veremiyorumdur. hadi bakalım.

kahvaltıdan önce: çeyrek elma
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz marmelat, domates, salatalık, kırmızı biber
öğlen: 5 tane köfte, salata, az yağlı yoğurt
akşam: haşlanmış kabak, yoğurt, salata

yavas yavas kılo vermen sıkıcı olabılır ama gusel kalıcı olur dıye dusunuyorum.ınsallah ıstedıgın kıloya ınersın.bende sıkı mucadele verenlardenım :)

68.8 olduum :D çok mutluyum. günlerdir çok açlık hissediyodum dün öğünleri arttırınca sanırım daha iyi kilo vermeye başladım. bir de bugün kiraz sapı çayını içmeye başlıyorum. bugün yediklerim :

sabah: 1 elma
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz marmelat, lor peyniri, domates- salatalık
ara: 1 mandalina
öğle : 5 adet küçük köfte, az yoğurt, domates- kırmızı biber

bugün yediklerim:

sabah: 1 mandalina
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, az marmelat, lor, domates- salatalık

1 haftada 700 gram verdimm :) şu anki kilom 68.8

08.12.12 menü
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, az marmelat, lor, domates- salatalık
öğle: mantarlı yağsız tavuk, salata
akşam: kepekli lorlu mantarlı makarna

yatmadan önce kiraz sapı çayı içtim.

09.12.12 menü

sabah: 1 mandalina 1 kivi
kahvaltı: 2 dlm tam buğday ekmeği, lor peyniri, kırmızı biber, zeytin ezmesi, az marmelat

şimdilik böyle. bakalım bugün nasıl geçecek. kilom: 68.6

2 gündür düzensiz beslenmeme rağmen bugün tartıda 68.0ı gördüm :)) belki de tartı yanlıştır, yarın çıkar foyası ya da arada düzensiz beslenmek (saatsiz vs) sistemi şaşırtmak için iyi bi yöntem. diyete 1 aralıkta başladım 11 günde giden kilo tam 2.5 :D ve bugün yine spor yok.

bu sabah tartılamadım ne yazık ki aceleyle evden çıkmam gerekti. bugünki menüm:

kahvaltı: 2 tb ekmeği, ev yapımı şekersiz marmelat, az zeytin ezmesi, lor
öğlen: ızgara tavuk, brokoli
akşam: 1 tabak ıspanak, yoğurt, salata

68.0ım :) demekki bi yanlışlık yokmuş tartıda. 13 günde 1.5 kilo bence gayet güzel ve normal umarım 17 aralık'a kadar 67leri görürüm.

sabah: 1 kivi
kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği, zeytin ezmesi, marmelat, domates- kırmızı biber

kızlarrr bugün sporumu yaptım valla tam 2.5 saat sürdü. 1 saat de kardiyo :D spordan önce de tartıldım 67.5 çıktım :) bu kiloyu en son ortaokulda gördüm herhalde :)) artık haftada 1 spor salonunda tartılcam hem yağ- su oranı da çıkıyor. bugün yediklerimin devamı,

spordan önce: 2 tane mandalina
spordan hemen sonra: yarım bardak yağsız süt
öğle: 3 parça tavuk, salata

14.12.12

sabah: 1 elma
kahvaltı: 2 dlm tb ekmeği, az marmelat, lor peyniri, zeytin ezmesi, azcık da yarım yağlı labne, domates- salatalık
öğle: domates çorbası, ızgara tavuk, domates-salatalık
arada kafeinsiz kahve içtim yağsız sütlü+ şekersiz yeşil çay
akşam: zeytinyağlı fasulye, domates- salatalık- kırmızı biber
spordan sonra yarım bardak yağsız süt, 2 mandalina

spor: 1 saat power jump + 43 dk tempolu yokuş yukarı yürüyüş+ karın hareketleri.

merhaba sevgili günlüğüm kaç gündür yazmıyorum sana. çünkü hem regl oldum hem de nezle :( diyet aynı şekilde devam ama biraz şiştim gibi hissediyorum. bi de sınavlarım var hep evdeyim, e insan sıkılıyo biraz mandalinayı kaçırdım galiba :) ama onun dışında bi kaçamak yok. tabi tatlı krizi ve birazcık bitteri saymazsam. artık bu hafta cuma günü anca tartılırım spor salonunda.

17.12.12
sabah: çeyrek elma
kahvaltı: 1.5 tb ekmeği, zeytin ezmesi, lor, marmelat, domates- salatalık

of bu sınav dönemleri ve hastalık beni mahvediyo. hayır yani hepsi aynı anda olmak zorunda di mi :S bugün tartıldım 68.0im yine. yani bi değişim yok.hani gören de çok çok abarttım sanır, tek bozduğum şey fazlasıyla mandalina yemem e meyve şekerini çok alınca da hal belli, en azından kilo almamışım. böyle pis bi bünyeye sahibim işte :(

bugünden itibaren tekrar spor salonu kaydımı yeniliyoruuum ve sporuma diyetime başlıyoruum. toplam 40 günüm kaldı istediğim kiloları vermem için yani 5 kilo gider mi ki, hiç sanmıyorum ama neyse bakalım. he bir de hep güncellemeyi unutuyorum artık akşamları da yazıcam ne yediğimi belli ki abartmışım yediklerimi.

20.12.2012
10.00 sabah: çeyrek elma
10.30 kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, domates, lor peyniri, zeytin ve çay
12.15: 1 mandalina

arkadaşım ümidini kırma bence çok ii gidiyosun 67.5 ve 68 olmanın sebebi mandalinanın şekerinden ziyada ekşimsi meyve limon mesela çok yendiğinde şişkinlik yapabiliyo 71.9 benim kilomda bende sporla destekliyorum umarım veririz

arkadaşım ümidini kırma bence çok ii gidiyosun 67.5 ve 68 olmanın sebebi mandalinanın şekerinden ziyada ekşimsi meyve limon mesela çok yendiğinde şişkinlik yapabiliyo 71.9 benim kilomda bende sporla destekliyorum umarım veririz

inşallah ya :/ ilk aşama 5 kilo işte. bi gitmedileer. neyse ama vericez biz vericez yılmak yok :))

20.12.2012
10.00 sabah: çeyrek elma
10.30 kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, domates, lor peyniri, zeytin ve çay
12.15: 1 mandalina

sonra 2.5 saat spor yaptım 1 saat kardiyo + bacak çalıştım klasik spor salonu işte.

eve gelince 17.30
1 kase mercimek çorbası
2 parça tavuk göğsü
domates

Back
X