Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiLIM15 testi yaptıran arkadaşlar burada buluşalım
mrb arkadaşlar yaklaşık 25 gün önce yaptırdık testi bugün sonuçlar elimize ulaştı ama pek iç açıcı görünmüyor biz bişey anlayamadık doktora attık cevap bekliyoruz yaptıran arkadaşlardan mesaj bekliyorum lütfen
Eki Görüntüle 1933435
mrb arkadaşlar yaklaşık 25 gün önce yaptırdık testi bugün sonuçlar elimize ulaştı ama pek iç açıcı görünmüyor biz bişey anlayamadık doktora attık cevap bekliyoruz yaptıran arkadaşlardan mesaj bekliyorum lütfen
merhaba acaba tedaviniz nasıl devam etti ? bizim durumumuzda sizinkiyle aynı. bugün gönderdik sonuçları cevap bekleyeceğiz. internet biraz araştırdığım kadarıyla lim15 görülmediği için genetik teşhisi ile tedaviye devam edilmiyormuş siz nasıl bir yol izlediniz acaba ?
Eki Görüntüle 1933435
Merhaba. Bu test ne için yapılıyor acaba? yani sikayetiniz veya sorununuz neydi de buna gerek duyuldu? Daha önce duymamıştım da bu yüzden sormak istedim. Çok özür diliyorum