• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limangodan alışveriş yapmak

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar urunumu nerden baksanız 15 20 gundur beklıyodum hala urunumde tedarık asamasında yazıp duruyodu az once maıl geldı nasıl sınırlerım bozuldu anlatamam tedarıkcı fırma kaynaklı urununuzu gonderemıyoruz para ıadesı kartınıza yatırılcaktır dıye madem tedarık edılemıcek ne dıye o urunlerı satısa cıkarırsın bekledıgıme yazık ya alısverıs yapanınınz varmı bu sıteden boyle bı durum basına gelen bunlar urunumu bu kadar gecıktırıp boyle maıl atıyosa para ıademı kım bılır ne zaman yaparlar :47:

benzer bir durumu bende yaşadım mail atabilirsiniz iadenizin hemen yapılması için biraz üstüne düşerseniz birkaç güne yaparlar iadenizi benim öyle olmuştu en azından :)

Para iadesi hemen yapılır diye düşünüyorum .
Bende bir siteden fondoten sipariş vermiştim de kullanma tarihi geçmişti .
Trendyol bu konuda iyi en geç 1 haftada teslim aldım .

Para iadesi hemen yapılır diye düşünüyorum .
Bende bir siteden fondoten sipariş vermiştim de kullanma tarihi geçmişti .
Trendyol bu konuda iyi en geç 1 haftada teslim aldım .

ewet canım trendyolda bı sıkıntı yasamadım bgune kadar bu sıtedende hıc alısverıs yapmamıstım begendıgım bı ayakkabı vardı ama sonuc ortada

limangodan çoook alışveriş yaptım sayısını bilmiyorum ama bir kez bikaç ürün almştım bir tanesini tedarik edemediler.yalnız sizinki nedir bilmiyorum da ben baya bi indirime giren garage sale gibi bişeyden almıştım.sanırım onlarda daha sık rastlanan bi durum.para iadesi yaptılar hemen.kontrol edin yapmışlardır yada bi iki güne yapılıyor.panik yapmayın ararsanız da gayet güzel ilgileniyorlar.

Bende bir keresinde De Facto'dan alışveriş yaptım.
Ürünün hazır olması bekleniyordu.
Sürekli takip ettim, mail attım ama ne ürün geldi ne bana geri dönüldü.
Öyle kaldı gitti.
Bir daha netten alışverişe tövbe ettim.
:ssz:

size iyi yine dönüş yapılmış, ben vipdükkandan alışveriş yaptım teslimat süresi geçti müş. hizmetlerini aradım gelecek dedi...ama batmışlarr ne ürün var nede param iade....yapacak bişeyimde yokkkk 7 iş günü geçtiiğinden ...

limangodan çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım, kampanya bitimi 7 gün içersinde hep geldi ürünlerim...eksiksiz tam olarak..

size iyi yine dönüş yapılmış, ben vipdükkandan alışveriş yaptım teslimat süresi geçti müş. hizmetlerini aradım gelecek dedi...ama batmışlarr ne ürün var nede param iade....yapacak bişeyimde yokkkk 7 iş günü geçtiiğinden ...

limangodan çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım, kampanya bitimi 7 gün içersinde hep geldi ürünlerim...eksiksiz tam olarak..

Vipdükkan battı mı?
Paranız neden yansın ki.Kartla ödeme yaptıysanız , bankanıza gidin ve ürününüzün teslim edilmediğine dair form doldurun. Bankanızı sıkıştırırsanız takip eder ve vip dükkana pos veren banka zararınızı karşılar.
Ürünü teslim ettiğini kanıtlayamazsa karşı banka yasal olarak karşılamak zorunda.

Bu sadece limangoya özel bir durum değil.
Ben limangodadan da bayağı alışveriş yaptım para iadesini çok kısa sürede gerçekleştiriyorlar.
Trendyolda tedarik edememişti bir kez verdiğim siparişi.
Para iadesi yapılıyor sonuçta.

Bu arada bir arkadaş vipdükkan battı mı diye sorunca araştırdım ve çok şaşırdım doğruymuş battığı.
Kalitesiz ürünleri sattıkları için pek çok müşteri iade olayına başlamış. Bu para iade sürecinide iyi yönetememişler ve sonuç itibariyle batmış.

İnternetten deli gibi alışveriş yapıyordum.Her sabah işe gelince ilk iş tüm alışveriş sitelerini geziyordum.1 2 saatimi aldığı oluyordu.Veeee ne oldu.Dün bir baktık kredi kartımız kopyalanmış, Amerikada spa merkezinde kullanılmış.Çok yğksek limit vardı.Allahtan 250usd kullanılmış.Muhtemelen farkedilmez diye düşünüp küçük meblağlar kullanıyorlar.Aman diyorum.Evet, çok uyguna şeyler oluyor evet piyasa fiyatının yarısı oluyor ama sezon sonu indirimini bekleyin ama netten alışveriş yapmayın.Zaten aldıklarımın yarısı olduysa yarısı dandik dundik çıktı.150tlye bir bikini beğenmiştim mağazada netten 50tlye aldım ama üstü delik çıktı.Makas izi gibi.Modeli çok beğendim diye o an geri yollamadım da kaldı elimde

benim çalıştığım firmada trendyol markafoni vs. gibi sitelere ürün veriyor. şöyle ki bu temin edilemeyen ürünlerden bu sitelerin hiç bir kabahati yok. çünkü biz kampanya başlamadan stok bildiriyoruz onlar o stok adetine göre satışa giriyorlar. kampanya bittikten sonra satış adetini bize bildiriyorlar ve hazırlamaya başlıyoruz. ürünleri gönderdikten sonra kalite kontrole tabi tutuluyorlar. kalite kontrolden geçmeyen lekeli defolu ürünleri gönderemeyeceklerini bize bildiriyorlar varsa o üründen tekrar temin ediyoruz. yoksa eğer temin edilemiyor. işleyiş bu şekilde ilerliyor, önemli olan paranızı geri alabilmek.

Geçen sene bi pnt almıştım 20 günde geldii .ondan sonra hiç bi yerden alışveriş yapmamaya başladım

modagramdan alısveris yaparım surekli. kargosu cabuk gelior. 3 gunde falan. daha uzun surede gelen urunum olmadı hic.

Limangodan urunu iptal etmeleri iicin mail at parayı geri iade ediorlar. Ben mail attım limangodan yanlıslıkla urunu satın aldım die. iadeyi de gerçekleştirdiler.

bence en iyi site morhipo
oğlluma puma spor ayakkabısı aldım yine
3 günde elimde oldu ve piyasanın çok altında fiyata

limangodan da alışveiş yaptım ayın 3 ünde sipariş verdi mbugün elime geçti
he beklediğim gibi çıkmadı ama 9,90 a etek bu kadar olur evde giymek için kullanıcam..

trendyol u seviyorum ama kredi kartına vade farkı koyuyor :20:

markofoni den ne begendiysem birebir aynısı geldi hiç sorun yaşamadım

vip dukkanı tabiri caizse 5 tl. ye pazar malı satıyor gibiydi hiç memnun kalmamıştım

bende limangodan 3 ürün sipariş verdim.2si kargolandı yazıyordu biri tedarik aşamasında. neyse kargo geldi aradım 1i gelmemiş diye tedarik edildiğinde yollıycaz dedi. 2 gün sonra aradılar ürünü tedarik edemedik paranızı iade ettik. ve bizden kaynaklanan bu durum için özür mahiyettinde tedarik edemediğimiz ürünün başka bi mpodelini hediye olarak göndericez dediler. gercektende hem paramı iade ettiler hemde ürünün başka modeli hediye olarak geldi:)))

Back
X