Limangoyu mahkemeye vermek istiyorum

Stealthz

23-05-2010
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
591
3
96
Rusya
Arkadaşlar bi kaç ürün almıştım kargoyla beraber 36 tl tuttu 2 hafta geçti ürünler ortada yok daha sonra tedarik edilememiş falan filan iptal edildi yerine bi 20 tl lik bide 4 tl lik hediye çeki vermişler paramı iade etmediler hediye çekleri biliyosunuz tek alışverişte kullanılıyo yani yine her türlü zarardayım ve paramın bi kısmını resmen çalmış oldular hem mağdur ettiler hem zamanımı çaldılar mahkemeye versem haksız duruma düşer miyim acaba dekontları kayıtları falan alıp şikayet etmeyi düşünüyorum birdaha aslaaaaa bu siteye girmem

Yasal olarak nasıl olur bilemem ama
Eğer imkanınız varsa verin
Verirseniz o süreçte başarılar

Paranın iade edilmediğini nereden biliyorsunuz,iade etmeyeceğiz gibi bir bilgilendirme yaptılar mı? Onlar iade işlemini yaptıktan sonra bankanıza bağlı olarak 10 günü bulabilir paranın kartınıza iade edilmesi.Ayrıca böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum,bu zamana kadar pek çok kez alışveriş yaptım ve para iadeleri konusunda limangoda hiç sorun yaşamadım.Eğer size herhangi bir bilgilendirme yapılmadıysa limangoya mail atın,kısa zamanda cevap verip ilgileniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…