Eskiler yapıyormuş hamile olduğuklarını öyle öğreniyorlar Mış bi kaba idrarını yapıyorsun üzerine limon sıkıyorsun o tortuları aşağıda kalırsa hamilesin demektir. Bide karbonatlada farklı bişi varO nasil oluyor ki
Kesinlikle yanlış canım ben yaptım hamile çıktım ama değildim tabikiArkadaşlar merhaba aranızda limon testi yapıp hamile OLDUĞUNU öğrenen var mı
Ben Yaptım Saçma bişi oldu anlamadım Yarısı yukarda Yarısı yere çöktüBende yapmıştım ilk şüphelendiğimde doğru çıktı hamileyim
Haklısın ben test almaktan bıktım artık. Adetime Bi hafta kala bi damla kan gördüm ve adet sancısı gibi gördüm geçti hemen şimdi adetime 3 gün var bakalım ne olacakBnde karbonat yapmistim cikmamisti ayni gun idrar testi yaptim onda pozitif cikmisti bu testler tam saglikli sonuc vermio kizlar bosuna kafanizi bulandirmayin bnce
Hayirlisi olsn hakkinda Allahim gonlune gore versin insallahHaklısın ben test almaktan bıktım artık. Adetime Bi hafta kala bi damla kan gördüm ve adet sancısı gibi gördüm geçti hemen şimdi adetime 3 gün var bakalım ne olacak
Ezcanedende bi test alıp hemen sağlamasını yapsaydın canım ben öyle yapmıştım daha doğrusu gebelik testinde çizgilerin biri silik çıktıktan sonra limon testini yapmıştım ama silik çizgide pozitifmiş zaten sonradan öğrendim hayırlısı olsun canım hakkındaBen Yaptım Saçma bişi oldu anlamadım Yarısı yukarda Yarısı yere çöktü
Biliyomusun Benim adetime 1 hafta kala çok sancım oldu adet olucam dedim kan gördüm tam kırmızı değildi ve bi damlaydı ve devamı gelmedi ilk kez oluyor öyle e şiddetli kasık batmaları oldu ilk kez kendimi hamile hissediyorumEzcanedende bi test alıp hemen sağlamasını yapsaydın canım ben öyle yapmıştım daha doğrusu gebelik testinde çizgilerin biri silik çıktıktan sonra limon testini yapmıştım ama silik çizgide pozitifmiş zaten sonradan öğrendim hayırlısı olsun canım hakkında
Sağol canımHayirlisi olsn hakkinda Allahim gonlune gore versin insallah
Adetin kaç gün geçti bilmiyorum canım ama yerleşme kanamasıda olabilir ben 5 haftalık hamileyken bendende öyle bişeyler gelmişti korkup acile gitmiştim hemen doktor yerleşme kanaması olduğunu söylemişti bi daha da olmadı çok şükür öyle bi durumBiliyomusun Benim adetime 1 hafta kala çok sancım oldu adet olucam dedim kan gördüm tam kırmızı değildi ve bi damlaydı ve devamı gelmedi ilk kez oluyor öyle e şiddetli kasık batmaları oldu ilk kez kendimi hamile hissediyorum
adetim daha geçmedi adetime 3 gün varAdetin kaç gün geçti bilmiyorum canım ama yerleşme kanamasıda olabilir ben 5 haftalık hamileyken bendende öyle bişeyler gelmişti korkup acile gitmiştim hemen doktor yerleşme kanaması olduğunu söylemişti bi daha da olmadı çok şükür öyle bi durum
Eskiler yapıyormuş hamile olduğuklarını öyle öğreniyorlar Mış bi kaba idrarını yapıyorsun üzerine limon sıkıyorsun o tortuları aşağıda kalırsa hamilesin demektir. Bide karbonatlada farklı bişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?