ben 15 dakika çırpıyorum. birde hamurun rengine dikkat ediyorum. ilk çırpıldığında sarı olur ya beyazlaşmasını bekliyorum. genelde 15 dakika yetiyor. en fazla 20 olsun. oda sıcaklığı ile ilgili bir bilgim yok:1no2:meela kaç dakika çırpalım şekerle yumurtayı bide kabarması için oda sıcaklığında olması gerekio diolar doğrumu
canım ya keşke internet üzerinden kek börek yollayabilsekdelikafaduldenyollardım valla. bu kek hafif nemli kalıyor. pişirdikten sonra sadece pudra şekeri serpiyorum ben. başka birşey yapmıyorum. limon suyunu kekin üzerine gezdirsen nasıl olur bilmem hiç denemedim. ben bu keki çok sık yaparım. iki kere içine tam limon sıktım kabarmadı. onun için kabuğunu rendeliyorum ve yarım limon sıkıyorum.belki kabarmama sebebi başkadır ama ben fazla limon sıkmaktan çekiniyorumya allahtan baska birsey isteseymisim keske....bugun buralarda dolandim dolandim kolay bir limonlu kek tarifi bulayim diye ama hosuma giden cikmadi. hamile gibiyim sanki nasil canim eksi cekiyor. suan firinda baska bir kekim var canim malum limonluyu bulamayinca. ama bunu deniyecegim en kisa zamanda.
bir sey sormak istiorum. ben limonlu keki hafif islak seviyorum. senin tarifin normal kek kurulugunda mi oluyor yoksa hafif nemli mi? bir de o islakligi vermek icin kek pistikten sonra yarim limonun suyunu kekin uzerinden gezdirsem olur mu acaba???
ellerine saglik canima.s.
teşekkür ederim canım.:1hug: bu tarif aslında elmalı kekti ben limonluya çevirdim tuttu.sırnaşık şey yiyen memnunyerimsenibenellerine sağlık çok güzel görünüyor bende apıyorum bu tariften güzel oluyorcokacimcoook
canım ya keşke internet üzerinden kek börek yollayabilsekdelikafaduldenyollardım valla. bu kek hafif nemli kalıyor. pişirdikten sonra sadece pudra şekeri serpiyorum ben. başka birşey yapmıyorum. limon suyunu kekin üzerine gezdirsen nasıl olur bilmem hiç denemedim. ben bu keki çok sık yaparım. iki kere içine tam limon sıktım kabarmadı. onun için kabuğunu rendeliyorum ve yarım limon sıkıyorum.belki kabarmama sebebi başkadır ama ben fazla limon sıkmaktan çekiniyorum
teşekkür ederim ablam:)ŞenizŞenizŞenizEline sağlık çok güzel görünüyor, inşallah kendi evinde de yaparsın güzel kekler....
afiyet şeker olsun tatLummm. yerken beni de an kuzumŞenizcok guzel gorunuyor canım,ellerıne saglık.lımonlu kek tarıfı arıyordum yapıcam en kısa surede
canım bıraz once pısırdım kekı,ılk dılımıde yedım.cok lezzetlı olmus.ıcıde pamuk gıbı beyaz ve yumusak.tekrar ellerıne saglık
teşekkür ederim elis'im:1hug:elleine saglik canim,inan canim istedi simdi,cayin yaninada ne guzel gider,,
denerim bu hafta sonu,,a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?