E esraediz Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2016 15 6 86 36 14 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esraediz #1 Hanımlar merhaba , Hamile kalmak istiyorum ama birazda fazlam var limonlusu içsem gebeliğe engel olur mu lütfen yardım edin
Hanımlar merhaba , Hamile kalmak istiyorum ama birazda fazlam var limonlusu içsem gebeliğe engel olur mu lütfen yardım edin
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.784 En iyi cevaplar 1 66.570 598 14 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esraediz #2 Limonlu su tek başına kilo verdirmez. -spor bile yapmadan- harcadığınız kaloriden daha az kalori almak kilo verdirir. Limonlu su yerine yediklerinizi kontrol edin.
Limonlu su tek başına kilo verdirmez. -spor bile yapmadan- harcadığınız kaloriden daha az kalori almak kilo verdirir. Limonlu su yerine yediklerinizi kontrol edin.
E esraediz Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2016 15 6 86 36 14 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esraediz #3 Pamuk Otu .!.: Limonlu su tek başına kilo verdirmez. -spor bile yapmadan- harcadığınız kaloriden daha az kalori almak kilo verdirir. Limonlu su yerine yediklerinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Aynen yediklerime dikkat ediyorum ama limonlu suda faydalı diye duydum gebeliğe engel olurmu bilemedim
Pamuk Otu .!.: Limonlu su tek başına kilo verdirmez. -spor bile yapmadan- harcadığınız kaloriden daha az kalori almak kilo verdirir. Limonlu su yerine yediklerinizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Aynen yediklerime dikkat ediyorum ama limonlu suda faydalı diye duydum gebeliğe engel olurmu bilemedim
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.695 En iyi cevaplar 1 65.701 1.123 14 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esraediz #4 esraediz .!.: Hanımlar merhaba , Hamile kalmak istiyorum ama birazda fazlam var limonlusu içsem gebeliğe engel olur mu lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Neden olsun? Dollenme midenizde gerceklesmeyecek neticede
esraediz .!.: Hanımlar merhaba , Hamile kalmak istiyorum ama birazda fazlam var limonlusu içsem gebeliğe engel olur mu lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Neden olsun? Dollenme midenizde gerceklesmeyecek neticede
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.784 En iyi cevaplar 1 66.570 598 14 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi esraediz #5 esraediz .!.: Aynen yediklerime dikkat ediyorum ama limonlu suda faydalı diye duydum gebeliğe engel olurmu bilemedim Genişletmek için tıkla... Engel olmaz ama kilo vermede faydasi olacağını sanmiyorum. 2 damla limon ve 1 bardak su. Mucizeler yaratmaz. Yağ bu şekilde yakılmıyor.
esraediz .!.: Aynen yediklerime dikkat ediyorum ama limonlu suda faydalı diye duydum gebeliğe engel olurmu bilemedim Genişletmek için tıkla... Engel olmaz ama kilo vermede faydasi olacağını sanmiyorum. 2 damla limon ve 1 bardak su. Mucizeler yaratmaz. Yağ bu şekilde yakılmıyor.