Lina kadın saglık merkezi

slm arkadaşlar.kızım 1 yaşını bitirdiği içn artık pek buralara uğramıyordum.başlığı görünce yazmak istedim.ben 3.bebeğimi linada kontrollerimi olduktan sonra sezaryan doğumla(ilk 2 çocuğum sezaryandi yoksa normal doğumu sonuna kadar teşvik ediyorlardı o zmanlardada) dünyaya getirdim şükran hocamla hrs yi tercih ettim.keşke diyorumki ilk bebeğimde tanışmış olsaydım daha önce yaşadığım olumsuzlukları yaşamazdım.çok konforlu bir doğum gerçekleştirdim .hamileliğimde şükran hocam sayesinde çok huzurlu geçti gebelik şekerime rağmen.hastanede çalışan personel gayet güler yüzlüydü.bi daha bebişim olsa ona giderdim yine ama tüplerimi bağlattım.bundan sonrada kadın doğum olarak tercihim lina hastanesi olacak.şükran hocamla sema hocam birlikte girdiler doğumuma ve çok güzle geçti inanın.

lınaya gıdeennn hamışlerr hangı hastanede dogum yapcagınıza karar verdınız mi?? birdee dogum ucretını konusan varmı?

ilk tedavimi linada olmuştum. dr. sema hanım çok iyi bir insan. hala orada mı bilmiyorum

Merhaba Hanımlar,

Ben yaklaşık 5 hafta önce 7+4 haftalık bebeğimi kaybettim.Kalp atışları yoktu gelişimi durmuş ve kürtaj ile aldılar çok acılar çekti ve hala geçmedi dayanması çok zor ilk gebeliğimdi.Başkent Hastanesinde Esra Kuşçu'ya gidiyordum ve kürtajımıda kendisi yaptı ama bu bebek neden öldü,neden gelişmedi hiçbirşey araştırmadan kürtajımı yaparak beni geri gönderdi sanki oradan bir kan parçası almışcasına rahatça bunların olabileceğini söyledi.Benim içim hiç rahat değil Yenimahallede oturuyorum birkaç araştırmadan sonra ve çevremden aldığım bilgilerle Lina Kadın Sağlık Merkezin'de Şükran Hanım'a gitmemi önerdiler.Bende Mart'ın 6 sına randevu aldım Şükran Hanım için bakalım kendisi ne diyecek.ALLAH'IM hepimize sağlıklı bebekler versin.

aaa _BALIM_ı gördüm :3::3:
canım ben yenimahallede, linaya çok yakın oturuyorum, normal jinekolojik muayenem için de dr. sema hnma gidiyorum evlendiğimden beri. kasım aralık gibi gittiğimde bebiş düşünüyoruz dedim, bana dedi ki 6 ay dene, 6 ay seni bebk olmadı diyerek görmek istemiyorum dedi, sonra olmazsa gel gerekli kontrolleri yapalım dedi... ben genelde ilgisinden memnunum.. klinik de temiz oluyor, Şükren hanımın hakkında daha çok şey duydum ama ben ilk randevu alırken sema hanım müsaitti. İnşallah herşey güzel gider senin için de ve dilerim sen doğurana kadar ben de hamile kalabilirim de karşılaşırız orda :21::21::21:

aaa _BALIM_ı gördüm :3::3:
canım ben yenimahallede, linaya çok yakın oturuyorum, normal jinekolojik muayenem için de dr. sema hnma gidiyorum evlendiğimden beri. kasım aralık gibi gittiğimde bebiş düşünüyoruz dedim, bana dedi ki 6 ay dene, 6 ay seni bebk olmadı diyerek görmek istemiyorum dedi, sonra olmazsa gel gerekli kontrolleri yapalım dedi... ben genelde ilgisinden memnunum.. klinik de temiz oluyor, Şükren hanımın hakkında daha çok şey duydum ama ben ilk randevu alırken sema hanım müsaitti. İnşallah herşey güzel gider senin için de ve dilerim sen doğurana kadar ben de hamile kalabilirim de karşılaşırız orda :21::21::21:

canım benımmm bende ılk randevumu sema hanıma alıcaktım ama musaıt degıldı sukran hanıma aldım cok memnunum ve sukran hocaya gıttıgım ay hamıleymıssım megersemmm cok sevınmıstık sımdıde butun konturollerı kendısı yapıyor... ınsallah bırgun karsılasırız rabbım sanada bır mınık nasıp ederdee bebeıslerın dedıkodusunu yaparız:1::1:

canım benımmm bende ılk randevumu sema hanıma alıcaktım ama musaıt degıldı sukran hanıma aldım cok memnunum ve sukran hocaya gıttıgım ay hamıleymıssım megersemmm cok sevınmıstık sımdıde butun konturollerı kendıs yapıyor... ınsallah bırgun karsılasırız rabbım sanada bır mınık nasıp ederdee bebeıslerın dedıkodusunu yaparız:1::1:

Kızlar bende bu salı gideceğim Şükran Hanıma benim kürtajımdan sonra hala kanamalarım devam ediyor hamile kalmam mümkün gozükmüyor aranızda kürtaj olan varmı?

selamlar konu başlığını yeni gördüm. bende 12. haftamdan beri linaya gidiyorum. şükran hanımın hastasıyım. kısmet olursa haftaya doğumumu yine şükran hanım hrs hastanesinde yaptıracak. kendisinden çok memnunuz biz. bende de kan pıhtılaşması çıktı. şükran hanımın ısrarı üzerine ilk muayenede yaptık ve hemen iğnelere başladık. çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz. düşünmesi bile çok kötü iğneye başlamasam neler olabilirdi. doğumum sezeryan olacak ve 2800 tl fiyat verdi doktorumuz. ben merkezden çok memnunum sadece burdaki yorumları okuduktan sonra kafama takılan birşey oldu malum son haftalarda haftada bir kontrole çağırıyorlar 3 haftadır bu şekilde gidiyorum ve her seferinde muayene ücreti aldılar. 10 gün içinde tekrar alınmadığını bilmiyorduk biz. normalde tahlil olmazsa her seferde 35 ödedik son haftalarda nst de yapıldığı için 65 lira aldılar yani ayda 35 verirken son ay 200 tl ücret ödedik. yarın kontrolüm var soracağım bakalım ne diyecekler

kızlar aktif mi acaba, ben de eşim varikosel tedavi için lina ya ön muayeneye gttim mine hanım a. ilaç tedavisne başladık

Back
X