Dudak Makyajı Lipgloss tavsiyesi olan

• Konu Sahibi Konu Sahibi hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
H

hbb

Ziyaretçi
arkadaşlar mrb kullandığınız ve memnunkaldığınız lipglossları fiyatlarıyla beraber yazabilir misiniz?kaydirigubbakcemile5

ben çok gloss kullanamıyorum malesef :çok üzgünüm:

ama inglot ve clinique in glosslarını kesinlikle tavsiye ederim. yapış yapış değiller + kalıcılar.

inglot 20-25 gibi, clinique in de 30 küsür olması lazım. :lepi:

canım ben golden rose multicolor diamonds serisinden 5 ve 13 no kullanıyorum özellikle 5 numara süper altın gibi parlıyor tavsiye ederim. fiyatı da uygun 8-9 ytl civarı

picture0041my6.jpg

ben çok gloss kullanamıyorum malesef :çok üzgünüm:

ama inglot ve clinique in glosslarını kesinlikle tavsiye ederim. yapış yapış değiller + kalıcılar.

inglot 20-25 gibi, clinique in de 30 küsür olması lazım. :lepi:

cnm teşekkür ederim ayrıca dün senin tavdiyelerine göre
clinique nemlendirici ve estee fondoten aldım çok güselmiş kullandım hemen:)

ben arkadaslarin cok cok israri ile Lancome Juicy Tubes aldim, ama o da yapis yapis...

en cok sevdigim Body Shop`dan aldigim lipglosslar, tavsiye ederim, turkiyede fiyatlar nasil bilmiyorum, ama bosy shop uygundur digerlerine göre..

canım kullandığım glosslar genellikle kalıcı değil

eğer beklentilerin kalıcılık yönündeyse benimkileri deneme

ama renk ve dudaktaki duruşları bakımından memnunum

Loreal Glam Shine Crystal gloss 6 saat kalıcılık va'dediyor ama kalıcılığı o kadar değil daha az bir de dolgunlaştırıcı özelliği varmış ben bilmeden aldım kullandım benim dudaklarımda çok abartılı durdu eğer dudakların iri ve dolgunsa dikkat et

bende 305 numarası var ışıltısından ve duruşundan memnundum ama dediğim gibi abartılı durdu bende.fiyatı da eğer yanlış hatırlamıyosam 23-24 lira arası bir şeydi

Max Factor silk gloss bu glossun da parlaklığı ve sedefleri çok güzel fiyatını bilmiyorum çünkü allığın yanında hediye edilmişti

cecile double impact çift taraflı ruj bunun da kalıclığı pek yok ama iki birbirine yakın renkle çok güzel bir ton elde ediyorsun içift taraflı olduğu için iki ayrı renk var ben bayramdan önce 15 liraya almıştım

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün max factor almak için gittim ama nasıl olduysa satıcı kız sayesinde flormar aldım geldim:D denedim güsl ama çok kalıcı değil gibi

ben ucuz pahalı her marka ürüne saldırdığım için geçenlerde flormarın gloss unu aldım. bayıldımmmmmmmmmm. nars ın bi rengi vardı almayı düşünüyodum aynı ton tuttu resmen üstelik yapış yapış değil ve inanılmaz doğal. 10 milyon muydu neydi zaten bende maymunluk yaptım iki tane daha aldım. sanki tükencek gibi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ben lorealin glosslarını sevmiyorum yapış yapış ve dudaklarımda pütür pütür duruyo:oklava: clinique çok tatlı ve hafif duruyor onu seviyorum bide bodyshopun da güzel ben seviyorum.kaydirigubbakcemile5 bide tesadüfen keşfettiğim ve mutlaka makyaj çantamda olan cecilin 3D effect glossları var sanki kolojenli ruj sürmüş gibi oluyor. eksilince hemen alıyorum.lancome juicy tubes de aynı golden rose gibi geldi bana böle yapış yapış sevmedim sanki dudaklarımın çizgilerinde birikiyor

Son düzenleme:
Avon color trend read my lips çok güzel ben kullanıyorum fiyatı 6 ytl indirimli fiyatına alırsan 4 küsür

prod1020933gq7.jpg

Dior addict, Bourjois 4d, the body shop ve lancome jucy tubes kullanıyorumşakkıdı jucy tubes u çok hevesle almıştım ama pek memnun değilim yapış yapış geliyor :bbo: ama dior addict i tek geçerim :asigim:

hopp fiyatları yazmayı unutmuşumm :) dior u macaristandan almıştım 17 forint e ne kadara denk geliyor bilmiyorum.. bourjois i 30 gibi bir şeye almış olmalıyım.. the body shop glosslarım makyaj çantası-krem vs. gibi limited edition hediye paketleri içine dahil olanlardan tek satılmıyor o yüzden fiyat belirtemiyorum.. jucy tubes u fil tarihinde strawberry den 27 ytl ye almıştım..

Son düzenleme:
golden rose lip gloss favorim...hiç yapış yapış değil, ayrıca dayanıklısositososito

arkadaşlar bugün cliniqe aldım bi tanede o gerçekten çok güsel ve kalıcı

chanel levres scintillantes'i tek gecerim. muhtesem renkleri var ve isiltisi harika. kaliciligi oldukca fazla, birkac saat diyelim. zaten birkac saatte bir tazelemek normal geliyor bana.
fiyati su an 50 kusur olmasi lazim.
ayrica lancôme color fever gloss ve guerlain kiss kiss gloss'larini da tavsiye ederim. hepsi yaklasik olarak ayni fiyat.
yarin guerlain gloss almayi dusunuyorum, gece kelebegi serisi, yeni cikti.

2721388265_56171cc9ce_o.jpg

Chanel biraz pahali, ama iste bu kadar harika duruyor, verdigin paraya degiyor...

Bu gerçekten güzel özellikle pembesi bende güzel duruyor:utangac:

bende şeker pembesinden kullanmıştım çok beğeniyodum ama kayboldu...bu renkten yine arıyorum ama niveanın parlatıcıları şeklinde başlıklı yani çubuksuz ruj şeklinde olanından varmı aslında dün otobüste bi kısda gördüm o şekilde ama soramadan hemen sürdü ve indi...içimde kaldı valla soramamak acaba siz böle bi parlatıcı biliyo musunuz??

Back
X