Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel olmuş,sağlıkla kullanın inşaallah..Ben yüz germe ile ilgileniyorum..annenizin işlemleri de güzel görünüyor..Bu derin plan yüz germe mi acaba?ameliyathane de mi yapılıyor?
Merhaba. Derinplan ne demek oluyor bilmiyorum baya baya gerdirildi genel anestezi altında 7 saatlik bir operasyon geçirdi doktorun anlaşmalı olduğu hastanenin ameliyathanesinde. Ama bazı işlemler tek başına olduğunda muayenehanede yapılabiliyormuş göz kapağı, kas germe veya liplift gibi küçük operasyonlar. Annem orta ve alt yüz germe de yaptırdığı ve hepsini birlikte yaptırdığı için haliyle uyutuldu ve uzun saatler sürdü
Valla bilmiyorum muhtemelen yan dal olarak yapıyor kocaman ekibi var onun da eğitimini ve belgesini aldıysa alalede yapıyordur diye düşünüyorum zira kendisinin burun kulak emaliyatindan çok estetik işlemleri var