Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar vaser lipo yaptıran var mı
ama vaser değil lipomatik yaptırdım vaserin iyi olmadığını dalgalanma olma ihtimali olduğunu söyledileryaptırdım bacak ve karın bölgeme çok memnun kaldım
yaptırdım bacak ve karın bölgeme çok memnun kaldım
ocak ayında yaptırdım lipomatiği biraz ödem oldu 1 ay içerisinde geçti ödemin çabuk geçmesi için ödem atıcı cihazlara girdim onun etkisi çok fazla bence şuan çok memnunumne kdr süre önce yaptırdınız bende şubat ayında yaptırdım ama bacaklarımdan memnun deilim
Merhaba yaptirali uzun zaman olmus simdiki durumunuz nedir? Memnunmusunuz paylasirsaniz sevinirim.merhaba izlerim daha geçmedi onun için krem verdi onu kullanıorum 2 şubatta ameliyat oldum şuan 16 kilo verdim dr tevfik evren işçi
Merhaba yaptirali uzun zaman olmus simdiki durumunuz nedir? Memnunmusunuz paylasirsaniz sevinirim.
cok sevindim memnun kalmanizabacaklarım oldukça kalındı ve selülit inanılmaz vardı basenlerim yok artık öncekine qöre şuan qayet memnunum göbek bölgem doğumdan sonra sarktı germe olmadan güzel topladı en az 6 ay geçmesi lazım tam sonucu görebilmem için ama bu kadar zaman bile beni mutlu etti
Geçmiş olsun canım kaç kilo ile girdin ameliyata doktorun kimdi özelden de yazabilirisinMerhaba arkadaşlar geçen hafta karın bel bölgemden lipomatik oldum. şuan 7. günümdeyim. size detaylı olarak 1 haftalık serüvenimden bahsebilirim.
genel anestezi ile uyutuldum ameliyatım yaklaşık 3 saat sürdü. ameliyattan çıktıktan sonra ağrı kesici verildiği için çok fazla bir ağrı hissetmedim açıkcası. kendime tam anlamıyla gelmem 3 saat sürdü diyebilirim. hastanede kısa sürede ayağa kalkıp hareketlenmeye başladım. ertesi gün taburcu oldum. doktor enfeksiyon riskine karşılık antibiyotik veriyor onu mutlaka bitirin ben düzenli olarak ilaçlarımı içtim.
eve geldiğimde belimde ağrı vardı rahatça oturup kalkamıyorsunuz. bir de ben hiç sırt üstü yatabilen bir insan değilim bu yüzden uyurken çok zorlandım. zaten yatmak daha zor yürümek ve hareket etmek bana daha iyi geldi. oturup kalkarken belimde ciddi ağrılar oluyordu ki 1. haftamdayım hala belim ağrıyor.
şimdi gelelim işin görsel kısmına :) eve benden 6000cc civarından yağ alınmış fakat buna yağ demek doğru olmaz çünkü bu içinize verilen sıvılar, vucuttaki sıvı kan vs. bunların hepsi içinde.
aynada kendime bakınca şuan aşırı derecede vucudum şiş ama ona rağmen göbeğim eskisi gibi değil ve kum saati şeklinde :) bir de arkadan bel oyuntum var onu da unutmamak lazım. ameliyattan sonra doku iyileşmesi için en az3 hafta korse tavsiye ediyorlar mutlaka kullanın ben gece gündüz korsemle birlikteyim.
size haftalık olarak iyileşme sürecimi buradan yazmak isterim aklınıza takılan sormak istediğiniz bir sorunuz olursa hiç çekinmeyin elimden geldiğince cevaplarım.
Dilerseniz Op.Dr.Gökhan Özerdem ile bi görüşün AntalyadaysanızKarın ve bel yanları için yaptırmayı düşünüyorum gülsüm tetik hanıma ama korkuyorum ölmekten birde sonrasi iyi olursam sonradan kilo alırsam yine eskisi gibi göbeğim çıkar mi
Merhaba , ben 13 şubat da ameliyat oldum yanlızca üst bacaklarımdan 2,5 lt yağ almışlar .ertesi günü sokak sokak gezip arkadaşıma ev baktım , bacaklarımda çok ödem var ama şimdiden iyi durumda, 6 sene önce lazerlipoliz yaptırmıştım ve acayip ağrım olmuştu 1 hafta hareket edememiştim. ama lipomatik gerçekten çok farklıymış, dokuya zarar vermediği için çürüme oluyor, ve ağrım olmadı gerçekten hiç ağrı kesici bile içmedim. sadece ameliyathane soğuk olduğu için boğazlarım şişti hasta oldum, bu gün 5. gün spora gittim sadece karın ve sırt çalıştım, bu ameliyat zayıflamak için doğru bir yol değil benim belim 36 beden bacaklarım 42 bedendi orantısızdı onun için yaptırdım, ve eskişehir de dr esen karakaya yaptırdım acıbadem hast. yaptı 14.000 tl ödedim. şimdilik bi sıkıntım yok. inşallah bir an önce ödemlerim geçer
Merhaba bende Ağustos ayında esen beye aynı şekilde bacak lipomatik olacağım, be aşağı yukarı aynı miktarda tahmini 2 litre yağ Alabileceğini söyledi iyileşme süreciniz nasıl oldu korse seçiminiz nasıldı hangi medikalden temin etmiştiniz? Ödemleriniz nasıl gitti ekstra birşeyler kullandınız mi bunjn için pantslon giymede konseyle zorlanmadınız mi ve farkı ne kadar sürede hissettiniz halen memnun musunuz? Fazlaca sorum var ama yanıtlamakta imkanınız olursa veya özelden yazabilirseniz konuyla ilgili sevinirim teşekkürlerMerhaba , ben 13 şubat da ameliyat oldum yanlızca üst bacaklarımdan 2,5 lt yağ almışlar .ertesi günü sokak sokak gezip arkadaşıma ev baktım , bacaklarımda çok ödem var ama şimdiden iyi durumda, 6 sene önce lazerlipoliz yaptırmıştım ve acayip ağrım olmuştu 1 hafta hareket edememiştim. ama lipomatik gerçekten çok farklıymış, dokuya zarar vermediği için çürüme oluyor, ve ağrım olmadı gerçekten hiç ağrı kesici bile içmedim. sadece ameliyathane soğuk olduğu için boğazlarım şişti hasta oldum, bu gün 5. gün spora gittim sadece karın ve sırt çalıştım, bu ameliyat zayıflamak için doğru bir yol değil benim belim 36 beden bacaklarım 42 bedendi orantısızdı onun için yaptırdım, ve eskişehir de dr esen karakaya yaptırdım acıbadem hast. yaptı 14.000 tl ödedim. şimdilik bi sıkıntım yok. inşallah bir an önce ödemlerim geçer