Lipomatik

capoeira

İmkanlar el verdikçe, hayallerini yaşa
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
2.275
2.275
248
Merhaba hanımlar..2 aydır sürekli “lipomatik” hakkında araştırma yapıyorum.. klasik lipo yaptırıp başlarda memnun kalmış ama sonradan hüsrana uğramış biri olarak koyuldum kalıcı vücut şekillendirme yapanları araştırmaya.. en iyisininde lipomatik olduğunu öğrendim.. ama bir türlü DR bulamadım.. yaptırıp memnun olan yardımcı olabilecekler varmı.. şimdiye kadar Ömer berberoğlu ve serbülent guzey var aklımda ama birebir hastalarıyla görüşemedim hep instagramdan gördüğüm fotolar.. ne kadar güvenilir ? Lipomatik yaptırıp evet değdi diyenler yardım edermisiniz ?

Of yaaaa.. valla iki aydır kafam allak bullak oldu.. yokmu aranızda yardımcı olabilecek hanımlar .... :/

İki doktor hakkındada bazı şikayetler aldığım için vaz geçtim..çok eskilerden hastalarıyla görüştüğüm yaptığı operasyonlar hoşuma giden ama ona ameliyatım mümkün olmadığı için görüşmediğim bir dr a karar verdim.. eşiminde desteğiyle dr Ercan Karacaoğluna 29 temmuzda , sırt 4 bölge, kollar, karın, bacak ve gıdı lazerlipo olacağım.. lazerden öncede bazı bölgelere klasik lipo yapıp aldığı yanlı yağları popoya enjekte edecek. 10 ağustos geri dönüyorum nasipse.. 12 si iş başı.. bu sene sadece 2 hafta izin alabildim.. gerisi parça parça olacağı için bu iki hafta içinde olup toparlanıp işe dönmem gerek.. daha vakit var, ama ameliyat sonrası detayları mümkün oldukça paylaşacağım.. dr bey 6.7 kilo ver gelmeden dedi.. 3 verdim , 2 ay içinde ne verebilirsem artık.. inşallah sağ salim atlatır sorunsuz işime dönebilirim

Olma arkadasim gercekten cok agrili bi operasyon gidi bacak kol haric ben popo ve genital bolge sirt bel karin oldum cektigin aciya degmez benden sonraki kadinda emboli oldu 2 dakika kalbi durdu simdi hala yogun bakimda sakin sakin olma bos ver farkli sporlar yasam kocu deategi ile hem yemek hem pilates aykut hocanin 90x degisim programini yap yinede olma

ben 29 temmuz da oldum evet özellikle ilk 4 gun cok zorladı simdi 10uncu günüm biraz daha iyiyim görüntüsünde memnunum net sonuç için en az 3-6 diye okumuştum zaman geçmiyor en azindan köşeden kurtulsam rahatlayacağım

Ya ben girip yazmayı unuttum.. 29 temmuz oldum.. ilk gün çok ağladım.. 2.gün hastaneden çıktım ama kardeşimin yardımıyla.. 4.gün avm gezmeye gittim.. 10. Uçakla geri döndüm ve yürüşlerime başladım.. ağır spor sonra.. bu arada iş başı yaptım gayrtte güzel geçiyor.. şimdiden inanılmaz inceldim sarkıklarımda çok düzeldi daha 16.günüm.. heh gelelim zorluklara: benim eski konularındanda bakabilirsiniz yaram ağrım çok çabuk geçer.. karın germe yaptırıp 4.gün otele gezmeye gitmiş bir insanım.. gerçekten çok çabuk toparlanırım çok şükür.. bundada çabuk toparlandım aslında, ama yaptıracak varsa şunu iyi bilin 2 gün çoook pişman oldum.. kendime ah ettim delimisin neler yaptın die.. gerçekten onca operasyon geçirdim , bu lipo ennnnn zoruydu.. sonraki1 hafta yattığım yerde rahat edemedim, kalkarken yardımla kalktım.. şu an aynaya baktıkça iyiki olmuşum diyorum.. görenler , kız iki hafta tatild eerimişsin ne yaptım diyorlar , yorumlar çok güzel ama yine diyorum, aman lipo neki demeyin.. olacaklar iyi bilsin gerçekten çok acılı bir dönem sizi bekliyor..onun dışında lütfen dr unuzu hastanenizi iyi seçin.. gel 10 litre alayım diyene gitmeyin.. ucuz yaparım diyene kanmayın..

Gecmis olsun,hangi doktora oldunuz ögrenebilirmiyim?Ben de eylül sonu olmayı planlıyorum.Lipomatik ve gerekirse karin germe beraber ama ağrı derecesinden korkuyorum biraz..Birde operasyon öncesi kaç kiloydunuz,ne kadar yağ alınabildi sizden..

Gecmis olsun,hangi doktora oldunuz ögrenebilirmiyim?Ben de eylül sonu olmayı planlıyorum.Lipomatik ve gerekirse karin germe beraber ama ağrı derecesinden korkuyorum biraz..Birde operasyon öncesi kaç kiloydunuz,ne kadar yağ alınabildi sizden..
Tşkkr ederim..76 kilo ile girdim.. saflaştırıldığında 5 litre yağ alındığını buda 10-12 kilo gibi bir kilo farkı olacağını söyledi dr um.. 1 ay dolmadan kesinlikle tartılmamam gerektiğini söyledi.. sabırla bekliyorum :) istanbulda Ercan Karacaoğlu na oldum.. ben saf 1 litre yağı popoya enjekte yaptırdım.. penguen popoluydum.. ama genetik olarak hep öyleydim.. şimdi yuvarlak güzel popom var.. yüzde 20 si eriyecek mecbur dedi.. inşallah çok küçülmez :) Valla yine söylüyorum ben karın germe ve burun estetiği aynı anda oldum, lipo kadar canım yanmadı.. doktoruna iyice sor,karınla lipo aynı anda olayımmı diye.. hoş kombin olunca sonuç daha güzel oluyor oda bir gerçek .. şimdiden geçmiş olsun.. sizin dr unuz kim

Tşkkr ederim..76 kilo ile girdim.. saflaştırıldığında 5 litre yağ alındığını buda 10-12 kilo gibi bir kilo farkı olacağını söyledi dr um.. 1 ay dolmadan kesinlikle tartılmamam gerektiğini söyledi.. sabırla bekliyorum :) istanbulda Ercan Karacaoğlu na oldum.. ben saf 1 litre yağı popoya enjekte yaptırdım.. penguen popoluydum.. ama genetik olarak hep öyleydim.. şimdi yuvarlak güzel popom var.. yüzde 20 si eriyecek mecbur dedi.. inşallah çok küçülmez :) Valla yine söylüyorum ben karın germe ve burun estetiği aynı anda oldum, lipo kadar canım yanmadı.. doktoruna iyice sor,karınla lipo aynı anda olayımmı diye.. hoş kombin olunca sonuç daha güzel oluyor oda bir gerçek .. şimdiden geçmiş olsun.. sizin dr unuz kim

Büyük geçmiş olsun,benim iç bacaklar çok canımı sıkıyor,bariz sallanıyor lipo olunca sıkılasma oluyor mu acaba karnım da önceden bu şekil de değil di,ancak geçirdiğim bir düzine ameliyattan sonra toparlayamaz oldu alt kısmın da sarkma var bayağı.Ben antal ya ile görüşme yaptım Dr. Gulsum Tetik ileona olmayi düşünüyorum.Bana karın,simit ve iç bacak +karin germe gerekebileceğini söyledi,ayrıca istersem sırt lipo ve oradan alınacak yağların polonya enjekte edilebileceğini söyledi herkesin ağrı eşiği farklıdır tabii ki de ama çok dayanılmaz mı oluyor acaba ağrılar🤔ben bu sıralar oldukça hassasım çünkü😊bir de ne kadar ödeme yaptığınızı öğrenebilir miyim?

Kimse bana kızmasın lütfen ama ben bu konularda bayan doktorlara güvenmiyorum.. birsürü olupta pişman olan gördüm.. bayan dr lar daha çok reklam peşinde.. en yakın örnek kardeşimden biliyorum oda mağdur.. yağlı bölgeysr güzel geriliyor lipo ile.. benimd ekollarım çok sarkıktı.. ama inanılmaz gerildi.. atayım size özelden foto.. acı konusunda tekrar söylüyorum gerçekten çok zor bir süreç.. üstelik çok dayanıklıyımdır normalde.

Kimse bana kızmasın lütfen ama ben bu konularda bayan doktorlara güvenmiyorum.. birsürü olupta pişman olan gördüm.. bayan dr lar daha çok reklam peşinde.. en yakın örnek kardeşimden biliyorum oda mağdur.. yağlı bölgeysr güzel geriliyor lipo ile.. benimd ekollarım çok sarkıktı.. ama inanılmaz gerildi.. atayım size özelden foto.. acı konusunda tekrar söylüyorum gerçekten çok zor bir süreç.. üstelik çok dayanıklıyımdır normalde.
merhaba, nasilsin, daha iyi misin, gelismeler ne.yonde memnunmusun halinden 😊

merhaba, nasilsin, daha iyi misin, gelismeler ne.yonde memnunmusun halinden 😊
Çok şükür herşey yolunda.. evet memnunum.. bitmiyecek dediğim acılarda bitti çpk şükür.. valla çok memnunum ama yine söylüyorum , baya acılı bir operasyon

Merhaba hanımlar..2 aydır sürekli “lipomatik” hakkında araştırma yapıyorum.. klasik lipo yaptırıp başlarda memnun kalmış ama sonradan hüsrana uğramış biri olarak koyuldum kalıcı vücut şekillendirme yapanları araştırmaya.. en iyisininde lipomatik olduğunu öğrendim.. ama bir türlü DR bulamadım.. yaptırıp memnun olan yardımcı olabilecekler varmı.. şimdiye kadar Ömer berberoğlu ve serbülent guzey var aklımda ama birebir hastalarıyla görüşemedim hep instagramdan gördüğüm fotolar.. ne kadar güvenilir ? Lipomatik yaptırıp evet değdi diyenler yardım edermisiniz ?

walla benden size bi tavsiye uzak durun. Hayatımda bu kadar sorumsuz bi ekip ve doktor görmedim. Profesyonellikten çok uzak vicdanını yitirmiş sorunlu bir ekip. Beni Almanya’dan buraya getirttiler dünyanın parasını ödedim. Kullandığım ilaçlari söylememe rağmen sorun olmaz dediler. Geldikten sonrada beni burda rezil perişan ettiler hastanelerde. Sabah gelin ameliyata dediler. Gece saat 1’de yardımcısı msj yazmış sizin ameliyat iptal ilaç kullandığınız için diye. Ama ben bunu defalarca sordum sorun olmaz dediniz. Doktorda problem değil dedi muayenede, peki ne değişti? telefonlara cvp vermiyolar, kesinlikle doktora ulaşmanız mümkün değil. Zaten daha önce bi hastası ölmüş liposuction dan sonra. Ama haber sitelerinin hepsine erişim engeli koyulmuş işine engel olmasın diye. Paramla rezil oldum. Özür bile dilemediler üstüne beni suçlar gibi üstünlük kurmaya çalıştılar. Benim zararımı karşılayın sizin suçunuz dedim ama adamın umurunda bile olmadı. Ben hayatımda böyle rezalet görmedim. Sonra bi şikayet sitesinde okumuştum kadın olumsuz yorumları sildirtiyo bi şekilde eminim bu da silinecek yazmıştI. Umarım benimki de silinmez bir şekilde. Umarım okuyan ve kararsız kalan birilerini kurtarmaya katkım olur. Hakkım haram olsun sadece otel ve biletler için 15.000TL zararım oldu durup dururken. Kalanını hesap ettikçe beynime kan sıçrıyo. Sakın gitmeyinnn

Ben uzunca bi yorum yazdım Ömer Berberoğlu için ama sanırım gönderemedim msjı. Tekrar yazmayı sinirlerim kaldırmayacak ama şunu söyleyeyim hayatımda tanıdığım en vicdansız ve sorumsuz insanlar. Lütfen uzak durun çooook canımı yaktı. Allah’a havale ediyorum. Hakkım haram olsun

walla benden size bi tavsiye uzak durun. Hayatımda bu kadar sorumsuz bi ekip ve doktor görmedim. Profesyonellikten çok uzak vicdanını yitirmiş sorunlu bir ekip. Beni Almanya’dan buraya getirttiler dünyanın parasını ödedim. Kullandığım ilaçlari söylememe rağmen sorun olmaz dediler. Geldikten sonrada beni burda rezil perişan ettiler hastanelerde. Sabah gelin ameliyata dediler. Gece saat 1’de yardımcısı msj yazmış sizin ameliyat iptal ilaç kullandığınız için diye. Ama ben bunu defalarca sordum sorun olmaz dediniz. Doktorda problem değil dedi muayenede, peki ne değişti? telefonlara cvp vermiyolar, kesinlikle doktora ulaşmanız mümkün değil. Zaten daha önce bi hastası ölmüş liposuction dan sonra. Ama haber sitelerinin hepsine erişim engeli koyulmuş işine engel olmasın diye. Paramla rezil oldum. Özür bile dilemediler üstüne beni suçlar gibi üstünlük kurmaya çalıştılar. Benim zararımı karşılayın sizin suçunuz dedim ama adamın umurunda bile olmadı. Ben hayatımda böyle rezalet görmedim. Sonra bi şikayet sitesinde okumuştum kadın olumsuz yorumları sildirtiyo bi şekilde eminim bu da silinecek yazmıştI. Umarım benimki de silinmez bir şekilde. Umarım okuyan ve kararsız kalan birilerini kurtarmaya katkım olur. Hakkım haram olsun sadece otel ve biletler için 15.000TL zararım oldu durup dururken. Kalanını hesap ettikçe beynime kan sıçrıyo. Sakın gitmeyinnn

Ben uzunca bi yorum yazdım Ömer Berberoğlu için ama sanırım gönderemedim msjı. Tekrar yazmayı sinirlerim kaldırmayacak ama şunu söyleyeyim hayatımda tanıdığım en vicdansız ve sorumsuz insanlar. Lütfen uzak durun çooook canımı yaktı. Allah’a havale ediyorum. Hakkım haram olsun
Çok geçmiş olsun.. serbülent guzeye kardeşim oldu memnun kalmadı sorumlulukta kabul etmediler onu eledim.. ömer beyin canlı yayınına katıldı bir sürü şikayet vardı ve hepsi aynı ayın içinde olmuş.. hepsine gelin bakayım düzelteyim dedi, ama düşündümki bir ayda 10 hasta şimayet ediyorsa bir sorun var, onuda eledim sosyal medyadanda takibi bıraktım.. ağustos ayında Ercan karacaoğluna yaptırdım hem lipo hem bbl, çok memnunum( çok acı çektim çoooook cnm yandı , ay ölüyorum ben ne yaptım dedim ama geçti) masraf bir sürü, beklenti, çekilen acı, birde psikolojinizle oynanmazki yazık günah.. demesi kolay ama lütfen düşünmemeye çalışın, stres kalbi yorar.. şükür yaptırıp hüsrana uğramadım deyin.. çok geçmiş olsun

Cok Tsk ederim. Belki de benim hatam instagramda görüp aldandim. Takip etmiyorum zaten artik. Allaha havale ettim. Sizin adiniza cok sevindim ama. Bülent Timur düsünüyorum ama o da cok para istiyo. Biraz daha arastiricam. Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin. Keske herkes olumlu ya da olumsuz deneyimlerini yazsa baskalari da belki karar verirken iki kere düsünür.

Cok Tsk ederim. Belki de benim hatam instagramda görüp aldandim. Takip etmiyorum zaten artik. Allaha havale ettim. Sizin adiniza cok sevindim ama. Bülent Timur düsünüyorum ama o da cok para istiyo. Biraz daha arastiricam. Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin. Keske herkes olumlu ya da olumsuz deneyimlerini yazsa baskalari da belki karar verirken iki kere düsünür.
Aslında olumlu yazarkende çok çekiniyorum.. çünki o kadar çok sahte hesaptan öven reklAm yapan varki, acaba benide sahte zannederlermi diye mümkün oldukça bende yorum yapmamaya çalışıyorum.. ama size tavsiyem mümkünse hastalarla özeldende görüşün.. ben istanbula gidemiyeceğim zamanlarda bile ercan beyin hastalarıyla görüştüm, çünkü ameliyat sürecimde çok yardımcı oldular doktorlarımız aynı olmamasına rağmen.. 5 yılda çok fazla hastasını gördüm öyle gittim.. eğer sosyal medya ile kalsaydım, lipoyu serbülente, burnumu izmirde ufuk beye olacaktım.. maddi manevi zor bir süreç, inşallah herkesin yüzü gülerek çıkar operasyonlarından

Siz bu işlemi yaptırdınız mı ? Ben nisan sonunda bülent cihantimura total body shaping olucam popoya yağ enjeksiyonu ve yağlarım alınacak.Siz onun ismini yazdığınız için merak ettim.

Arkadaşlar merhaba niye bu kadar acılı yazıldığını hiç anlamıyorum ben göğüs ameliyatı ile lipo matik aynı anda oldum lipo matik acısını hissetmedim ,sadece giriş çıkış yerlerinde sigara yanığı gibi bir acı vardı bir de eşim dokunduğunda acıyordu, onun dışında bir ağrı bir sızı yoktu, niye bu kadar çok ağırdı çok zordu deniyor hiç anlamadım 🤷🏻‍♀️gerçekten ben bu ameliyatı olmuş biri olarak ağrılı olmadığını söyleyebilirim , ayrıca çok da memnun kaldım sonuç harika, Bu operasyondan sonra canlı canlı göbeğimden bir miktar yağ çektirip yüzüme enjekte ettirdim ve hiçbir acı yine yoktu🤔🤔🤔

Arkadaşlar olmayı düşünen varsa konumu okusun. Bu ameliyat hayatımda başıma gelen en büyük felaketim oldu. Herkesin imrendiği güzelim vücudum mahvoldu, hayata küstüm. Olmayın bu ameliyatı, rejim yapın, spor yapın ama olmayın. İlla fiziğim çok kötü olacağım diyorsanız da doktorunuzu çok iyi seçin. Doktordan, becerisinden, vizyonundan, sizi gerçekten anlayıp kaale aldığından, son teknikleri takip ediyor olduğundan yüzde yüz emin olmadan sakın olmayın.

Back
X