walla benden size bi tavsiye uzak durun. Hayatımda bu kadar sorumsuz bi ekip ve doktor görmedim. Profesyonellikten çok uzak vicdanını yitirmiş sorunlu bir ekip. Beni Almanya’dan buraya getirttiler dünyanın parasını ödedim. Kullandığım ilaçlari söylememe rağmen sorun olmaz dediler. Geldikten sonrada beni burda rezil perişan ettiler hastanelerde. Sabah gelin ameliyata dediler. Gece saat 1’de yardımcısı msj yazmış sizin ameliyat iptal ilaç kullandığınız için diye. Ama ben bunu defalarca sordum sorun olmaz dediniz. Doktorda problem değil dedi muayenede, peki ne değişti? telefonlara cvp vermiyolar, kesinlikle doktora ulaşmanız mümkün değil. Zaten daha önce bi hastası ölmüş liposuction dan sonra. Ama haber sitelerinin hepsine erişim engeli koyulmuş işine engel olmasın diye. Paramla rezil oldum. Özür bile dilemediler üstüne beni suçlar gibi üstünlük kurmaya çalıştılar. Benim zararımı karşılayın sizin suçunuz dedim ama adamın umurunda bile olmadı. Ben hayatımda böyle rezalet görmedim. Sonra bi şikayet sitesinde okumuştum kadın olumsuz yorumları sildirtiyo bi şekilde eminim bu da silinecek yazmıştI. Umarım benimki de silinmez bir şekilde. Umarım okuyan ve kararsız kalan birilerini kurtarmaya katkım olur. Hakkım haram olsun sadece otel ve biletler için 15.000TL zararım oldu durup dururken. Kalanını hesap ettikçe beynime kan sıçrıyo. Sakın gitmeyinnn
Ben uzunca bi yorum yazdım Ömer Berberoğlu için ama sanırım gönderemedim msjı. Tekrar yazmayı sinirlerim kaldırmayacak ama şunu söyleyeyim hayatımda tanıdığım en vicdansız ve sorumsuz insanlar. Lütfen uzak durun çooook canımı yaktı. Allah’a havale ediyorum. Hakkım haram olsun