Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikissiz yag aldırma işlemi.... istanbulda var yapan bi kaç yer ama ben ankarada yaptırmak istiyorumo nedir
Eli baby dr ferruh bingül lipomatik yapıyor ben yeni meme büyütme ameliyatı oldum aslında karın yağlarımı da lazer lipoliz ve lipomatik ile aldırtacaktım çok içime sinmişti ama param yetmedi şimdilik meme ile başladım ama mutluyumDikissiz yag aldırma işlemi.... istanbulda var yapan bi kaç yer ama ben ankarada yaptırmak istiyorum
cok sagol araştırcam... peki fiyat bilgisi edinebildinmi.. benim karın ve iç bacak cok istiyorum yaptırmak... birde kasları uyardıgı için eski görüntüye donulmuyor dendi dogrumu acabaEli baby dr ferruh bingül lipomatik yapıyor ben yeni meme büyütme ameliyatı oldum aslında karın yağlarımı da lazer lipoliz ve lipomatik ile aldırtacaktım çok içime sinmişti ama param yetmedi şimdilik meme ile başladım ama mutluyum
Karın yağları için 6500 tl fiyat verdi. Dokuya zarar vermiyormuş çünkü kasa ya da kemiğe gelince cihaz kendi otomatik duruyormuş. Buyüzden güvenli olduğunu söyledi.cok sagol araştırcam... peki fiyat bilgisi edinebildinmi.. benim karın ve iç bacak cok istiyorum yaptırmak... birde kasları uyardıgı için eski görüntüye donulmuyor dendi dogrumu acaba
Sdktm bölge sayısına ve doktora göre fiyat değişebilir ben karın için 6500 uylukta dahil olursa 13000 tl fiyat aldım üstelik lipomatik ve lazer lipoliz beraber ameliyat fiyatı inşallah memeden sonra biraz geçsin ferruh beye liposakşında olcam Sanırım Toprak2014 ferruh bingül ameliyat olmuştu memnundu onla konuş istersenben aramıştım lipomatik yaptığını söyleyen bir yeri tüm bacak için 20 bin demişlerdi 1.5 sene önce
teşekkür ederimSdktm bölge sayısına ve doktora göre fiyat değişebilir ben karın için 6500 uylukta dahil olursa 13000 tl fiyat aldım üstelik lipomatik ve lazer lipoliz beraber ameliyat fiyatı inşallah memeden sonra biraz geçsin ferruh beye liposakşında olcam Sanırım Toprak2014 ferruh bingül ameliyat olmuştu memnundu onla konuş istersen
Buara çok yoğundum msjlara bakamadım.... gerçekten bu kadar pahalı olabilirmi onu yaptırmak yerine mide ameliyatı olmak daha mantıklı gelditeşekkür ederim
Ankaradamı pekiben aramıştım lipomatik yaptığını söyleyen bir yeri tüm bacak için 20 bin demişlerdi 1.5 sene önce
Nekadar fiyat ödediniz acaba ve nerenize yapıldıLipomatik Vazer lipolizden daha etkili. Ikisinide yaptırdım bikiyorum
Kime yaptırdınız acaba?merhabalar lipomatik yaptırdım çok memnun kaldım kesinlikle öneriyorum![]()
kaç ay once yaptırdınız benim bugun 10numcu günüm sikilasma ne zamandan itibaren basladimerhabalar lipomatik yaptırdım çok memnun kaldım kesinlikle öneriyorum![]()