Gecmis olsun oncelikle. Ben bu operasyonlari yaptirmayi dusunen fakat henuz gerceklestirememis biriyim. Konuyla ilgili cok sey okudum durumun normal geldi. Sorunu karin germe sayfasina yoneltirsen yardimci olabilecek arkadaslar bulabilirsin. Darisi benim basima olsun insss...
Yağ aldırma ve karın germe yaptıranlar bir el atın ltfn.. Tam 2 hafta önce burun estetiği, yağ aldırma ve karın germe amlyatı oldm.. Şükür burnumla ilgili hiç bir sorun yok. Ama karın bölgem korkutuyor beniilk günler çok şişti tmm sonra düzeldi bayaa.. Bugün tekrar şişti karnım (( ben 3 ay boyunca hergün inecek zannediyordum.. En büyük korkum bu olay normal deilse yani ben kilo alıyorsam.. Daha yaralarım geçmeden kilomu alıyorum nolur biri yardım etsin.. İnşallah şişmeler inmeler normaldir
Merhaba, bir arkadaşım da gıdı lipo olmuştu.Ameliyattan sonra şişlik oldu ve gün gün inmeye başlamıştı, aradan 10 gün geçti ve bir sabah kalktığında gıdı bölgesinin bir tarafı balon gibi şişmişti, komşum aynı zamanda. hemen bana geldi , doktoru aradık. bu normal mi diye ? Çok normal olduğunu bir haftaya o şişliğin ineceğini söyledi.Gerçekten de öyle oldu :) Bazen olabiliyormuş ,iyileşmeye başladığın anda bir anda operasyon bölgesinde böyle şişlikler. En güzeli dr. unuzu arayıp durumu paylaşmak. Geçmiş olsun
Tşkkr ederim cvbın için.. Doktorumu aradım sıvı birikimine dikkat etmemi söyledi gerisi normalmiş.. Şimdi foto attım cebine müsait olunca geri döner.. İnşallah normal şişliktir.. Sanada kolay gelsin rabbim gönlüne göre versin i
Cnm yaaa çok saol.. Doktorumda aynen bunları dedi :) sabır işi artık.. Ben hemen insin çabucak iyileşsin demiorum sabırsız deilim ama hani hergün daha çok inerken bir sabah balon gibi kalkmam ve iki gündür böyle olmam: sıvı birikintisimi var diye çok korktum.. Şükür normalmiş.. Tekrar tşkkr cvbın için
Canım ben 5 hafta önce ameliyat oldum hala zaman zaman davul gibi şişiyorum tatlım, normal bu durumlar
Cnm yaaa çok saol.. Doktorumda aynen bunları dedi :) sabır işi artık.. Ben hemen insin çabucak iyileşsin demiorum sabırsız deilim ama hani hergün daha çok inerken bir sabah balon gibi kalkmam ve iki gündür böyle olmam: sıvı birikintisimi var diye çok korktum.. Şükür normalmiş.. Tekrar tşkkr cvbın için
Tedirgin olmakta çok haklısınız , ilk kez başa gelince korkutuyor tabi. Ama doktor geçicek diyorsa geçiyor , tıpkı komşumdaki gibi . Sonucu düşünüp mutlu olmak en iyisi :)
canım benim beni eklermisin bende karın germe ve göğüs büyütme istiyorum 15tatile kadar yardımcı olabilirmisin doktor hakkındaAyyy allah hepinizden razı olsun.. İçime su serptinizzz .. Tşkrlr :)
merhaba amaliyatınızı nerde ve kime oldunuzAyyy nerelerden geçmişimmm.. Hatta kötü olup konu bile açmışım yaaa :/
Bugün tam 7 aylık oldum, SÜPER oldu sonuç.. İlk 4 ay inmeler şişmeler derken o korku dolu bekleyişler bittiiiii :)
Çok mutluyum.. Darısı isteyen herkezin başına inşallah
merhaba amaliyatınızı nerde ve kime oldunuz
İzmirde can kopal. İzlemeye aldım kızlar :)canım benim beni eklermisin bende karın germe ve göğüs büyütme istiyorum 15tatile kadar yardımcı olabilirmisin doktor hakkında
teşekür ederim canım sonuç çok güzel olmuş böyle güzel sonuçlar gördükçe biran önce amaliyat olmak istiyorumİzmirde can kopal. İzlemeye aldım kızlar :)
Ayyy nerelerden geçmişimmm.. Hatta kötü olup konu bile açmışım yaaa :/
Bugün tam 7 aylık oldum, SÜPER oldu sonuç.. İlk 4 ay inmeler şişmeler derken o korku dolu bekleyişler bittiiiii :)
Çok mutluyum.. Darısı isteyen herkezin başına inşallah[/QUOTE
İzlemeye alıyorum, fotolarım var albümümde :) göbek deliğim yeniden yapıldı, çünkü tam karın germe oldum benCanım fotoğraf paylaşabilir misin karın için rica etsem ya da özelden mesaj atabilir misin? Çok önemli rica ediyorum. Göbek deliğin ile oynandı mı, görünüşü nasıl? Seni izlemeye alıyorum şimdi.
Dr Gökhan Haytoğlu na düşünmeden gidin derim karın bel ve sırt bölgesi yağ aldırdım 4 ay oldu ve çok çok memnunum işinin ehli doktorO kadar kişi bakmış yokmu yardım edebilecek kimseçaresiz doktoru arıcam galiba ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?