liposaction Yaptırdım sonunda.....

Amerikalı bir doktor göbek yağlarından aldığı yağları filtreleyerek 10kg yağdan 7 lilte yağ elde ediyor ve 2 senedir 4X4 arabasında yakıt olarak kullanıyormuş.
Amerikada olayın duyulması ile adam özel uçakla kolombilyaya kaçmış. bunu neden anlattım bilmiyorum ama günümüzde petrol için savaş çıkıyosa yağlarınız içinde savaş çıkabilir demektir, yağlarınızın kıymetini bilin :)

iyi temennileriniz için sağolun arkadaşlar.soruları cevaplayayım hemen.3lt.yağ alınmış.zayıflayıp olursanız lipoyu daha iyi ama versek nekadar verecez ki allahaşkına?boy 166,kilo 61 idi benim.birde şekilsiz şişmanladık işte.kilo versemde aralarda, simit,oturunca katlanan göbek,sırt,koltuk altı yanları gitmiyor ki!şeklim yeni yeni oturmaya başladı.3haftayı geçtim hemen hemen.morluk kalmadı.ödem biraz var.cidden göğüs yanındaki çıkıntılarım yok oldu.göbek de azalmış gibi.daha diğer yerler aynı gibi.çok kaşınıyorum,normalmiş.en hoşuda hareket edince derim cırt diye ses çıkarıyor.yapışmışda ayrılmış gibi:1:buda normalmiş.bacak,göbek sarkma ihtimali en çok olan yerlermiş.o yüzden masaja başladım.biraz acıyor ama neme lazım.sarkar markar,acısada masajın gözüne vurdum vallahi.sıcak banyo yasak.korseyi çıkarmak için şafak sayıyorum artık.1ay yetermiş.arkadaşlar,şekil alayım diye giyilen bu korse olayı var ya,akıllara ziyan:52:24st.üstümde ve ben deli gibi kaşınıyorum.ya bir de 6ay sonra işe yaramamış olursa diye acayip tırsıyorum.gelişme olursa yazarım.sanırım asıl önemli olan 6 ay sonraki asıl sonuç olacak.:44:bu iş zayıflamadan öte şekillendirme.şişman ve göbekli olacağımıza,şişman ve göbeksiz olalım yine iyi.bence varsa kenarda paranız gidin olun.en azından bunuda denemedik demeyiz.işe yaramazsa zaten dahada iflah olmayız.etimiz,budumuzla barışır,lokmamızı saymayız.ama ya tutarsa, gelsin yaza bikiniler..........

Merhaba
ben de yağları aldırıp bacağa dolgu yaptıracağım, sırf yağ alma bu kadar eziyetliyse bir de bacakta işlemi düşünemiyorum...

Amerikalı bir doktor göbek yağlarından aldığı yağları filtreleyerek 10kg yağdan 7 lilte yağ elde ediyor ve 2 senedir 4X4 arabasında yakıt olarak kullanıyormuş.
Amerikada olayın duyulması ile adam özel uçakla kolombilyaya kaçmış. bunu neden anlattım bilmiyorum ama günümüzde petrol için savaş çıkıyosa yağlarınız içinde savaş çıkabilir demektir, yağlarınızın kıymetini bilin :)

Hey Allahım sabah sabah:9::9::9:

Merhaba Bonbon, uzun zaman geçmiş üzerinden, merak ettim, son durum nedir? Hala pişman mısın yaptırdığına? Umarım etkisini görmüşsündür :)

Arkadaşlar ben de günlerdir bu lazerli lipo olayını araştırıyorum. Doğum sonrası 10 sene önce liposuction oldum ve çok memnun kaldım. Son 2 senedir gene kilo aldım 1.68 boy 65kg yum ve bacaklar ince, kalça yok, üst beden kalınlaştı :(( . Esthetica Hastanesinde Dr. İsmail Büyükçayıra lipo yaptıran varmı? Kendisi bende güven uyandırdı aslında ama hakkında fazla bir yorum bulamadım. Varsa aranızda ona bir şey yaptıran bana yorumlarınızı gönderirseniz sevinirimmm;)) Ayrıca biraz yağlardan popoya enjekte yaptırmak istiyorum biraz yuvarlak popom olsun diye ;) ama henüz bilemiyorum. Bu konudaki yorumlarınızıda merak ediyorum. Şimdi abartma diyeceksiniz ama göz kapaklarımıda yaptırmak istiyorum. Zaten yapısal olarak biraz düşük ama yaş 40 oluncaaaa biraz daha düştü!! Aranızda bu işlemler hakkında bilgi sahibi olanlar varsa benimle paylaşın lütfen!!

Merhaba, konu üzerinden epey zaman geçmiş ama bonbon durumunu merak ettim.Sonuç ne? Umarım gelişmeler güzeldir.

sevgili dostlar!1sene geçti.bacaklarımın iç kısmında dalgalanmalar var.göbekimdede.veee artık göbek yağım yok lakin sarkmış bir göbek derim var.kilom 55(kendi çabalarımla)sütyen çizgimdeki fazlalık yok ama sırttan var.hani askılı body giyince şişen tombidik, halen duruyor.arka simitlerimde küçüldü ama yinede var.gıdıdan alınmıştı birazda,gıdımdada sarkma var.(vallahi düzenli sporda yapıyorum).druma bir daha hiç gitmedim.olan olmuş nap'cak yeni ameliyat mı?hayatda olmam.komplikasyon olmuş belli...nasıl güveneyim tekrar şimdi ben?tek ve çabuk işe yarayan yer kursağım oldu.:32:halt yedim ben kızlar....herkezde böyle olmamış pek, k.k. dan okuduklarımda.bana denk geldi sanırım:5:bu işe karşı çıkanlar haklı işte,girintili ve çıkıntılıyım,kendime kızıyorum.bendeki durum budur kızlar...komplikasyon oluncada böyle oluyor işte....not:hani çok ilgili alakalı dr. diyorlar ya,bir kere aramadı vallahi!hadi ben küstüm aramadım,hani hastasına çok ilgiliydi bu doktor?

Son düzenleme:
arkadaşlar,32 yaşında bir doğum yapmış,göbekli,simitli,bir bayanım.yada dım.:)kkda ne var ne yoksa okudum hani lipo için.biri dr. önerse netden girip,seceresini okuyordum vallahi.o teknik,bu teknik,sonra şu korse,aman sonunda kötü olan derken,battı balık yan gider dedim nebil bozdağana oldum.aslında her şey memelerimin yanında ikinci meme gibi duran çıkıntılarla başlamıştı:)yazın askılı giysem fışkırır,üst bedenim altımdan geniş durur,kastıra kastıra mont içine girerim filan.doğum yapalı 5 sene oldu,sırtım,koltuk altım hayatda erimedi.sezeryandan sonra göbekte erimiyor....nebil beyi bir arkadaş önermişti.tetkiklerimi devletde yaptırdım.gittim oldum.ha bir de gıdı rica ettim.(anlayacağınız neremde yağ varsa).sağolsun,problem olmayınca hepsini yapmış 3 saatde.çok tatlı bir adam.genel oldum.ancak o okuduğumuz 4 günde iş başı filan yalanmış kızlar.bir kere her yerim mosmor.korse yi wc. için indirmek işkence,giymek daha çok acıtıyor.ortadaki özel delikten yapacakmışım.ybulaştırmadan yapabilen olduysa elini öperim.sağ sol dönüp,yatamıyorsun bile.5.günümdeyim daha yeni rahatladım.habirede ağrı kesici yutuyorum.yani olay eziyetli.kafadan 1 haftayı gözden çıkarın.oldum,15güne deniz olayı hiç sanmam.15 güne insana benzersem şaşarım.hele o ameliyat sonrası yapıştırılan bantların çıkarılması....öldüm,öldüm...velakin umutluyum.bir kaç aya çıkıntısız vücuduma bakarken umarım değdi diyeceğim.bunları niye yazdım,birilerinden okusaydım böyle diye,gidip gizlice olmaz,birde eve rezil olmazdım:27:herkez hop hemen ayak,iş başı filan yazmıştı.neyse,arada girdikçe gelişmeleri yazarım.düzgün mü,işe yaradı mı diye.olan olmayan herkese geçmiş olsun hakikaten geçiyor yani....:60:

canım ya haftaya da benim liposuction ameliyatım var gözüm korktu vallahi:S çok ağrın oldumu bacaklarını rahatlıkla haraket ettiremiyorsun sanırım değilmi? offf ya off nefret ediyorum sırt üstü yatmaktan zor olacak

çok üzüldüm böyle kötü bir tecrübe yaşamış oldugunuz için umarım çözüm bulabilmişsinizdir
sevgili dostlar!1sene geçti.bacaklarımın iç kısmında dalgalanmalar var.göbekimdede.veee artık göbek yağım yok lakin sarkmış bir göbek derim var.kilom 55(kendi çabalarımla)sütyen çizgimdeki fazlalık yok ama sırttan var.hani askılı body giyince şişen tombidik, halen duruyor.arka simitlerimde küçüldü ama yinede var.gıdıdan alınmıştı birazda,gıdımdada sarkma var.(vallahi düzenli sporda yapıyorum).druma bir daha hiç gitmedim.olan olmuş nap'cak yeni ameliyat mı?hayatda olmam.komplikasyon olmuş belli...nasıl güveneyim tekrar şimdi ben?tek ve çabuk işe yarayan yer kursağım oldu.:32:halt yedim ben kızlar....herkezde böyle olmamış pek, k.k. dan okuduklarımda.bana denk geldi sanırım:5:bu işe karşı çıkanlar haklı işte,girintili ve çıkıntılıyım,kendime kızıyorum.bendeki durum budur kızlar...komplikasyon oluncada böyle oluyor işte....not:hani çok ilgili alakalı dr. diyorlar ya,bir kere aramadı vallahi!hadi ben küstüm aramadım,hani hastasına çok ilgiliydi bu doktor?

ben de bacaklarıma yaptırmayı düşünüyorum ama kötü tecrübe okuyunca da korkuyorum..
internette yabancı sitelerde baktığım fotoğraflarda karın bölgesini çok başarılı bulamadım genelde..
evet eski yağlanmalar kaybolmuş karınlarda ama o pürüzsüz görüntü gitmiş. yani zayıflayınca oluşan bir karın değil de
dalgalı görünen, zayıf ve yaşlı bir insan karnı gelmiş onların yerine.
ki aylar sonraki fotolarını da koymuş insanlar..
karın kısmına yaptırıp memnun kalan var mı?

2 hafta önce yaptırdım 59 kiloydum kavitasyondan dolayı dalgalanma olduğu için düzeltme amaçlı yapıldı . Vaser Hi def yöntemini tercih ettim diğerlerınde güzel sonuçlar elde edilmiyormuş .Bu yöntemle 3 gün sonra iş başı yaptım hiç ağrım sancım olmadı şişlerimde çok az sadece biraz fazla morardı :(Ancak çok memnunum spor salonlarından abuk subuk kavitasyonlardan rejimlerden sıkılmıştım şimdiden eski kıyafetlerim bol gelmeye başladı tam sonucu 2 ay sonra görücekmişim .Özetle söylemek gerekirse eski liposuction yöntemlerine yönelmeyin.:)

BENDE VASER YÖNTEMİNİ ARAŞTIRIYORUM. sonuclarını bana özelden anlatırmısın bırde hangı doktorun lıpo yaptıgını soylermısın canım ? 10gun sonra fınallerım bıtıcek ve bende sımıt bolgemı aldıracagım.

arkadaşlar yabancı sitelerdeki fotolara bakıp boşuna canınızı sıkmayın bizim ülkemizde sonuçlar çok başarılı hem karın germe hem lipo yaptırmış biri olarak ve özellikle kendi dr umun başka hastalarınıda canlı görmüş birisi olarak diyebilirimki sonuçlar çok başarılı dalgalanma çukurluk kötü iz v.s kesinlikle yok herşey doğru dr u seçmenizle alakalı iyi araştırın internette okudugunuz herşeyede inanmayın

arkadaşlar yabancı sitelerdeki fotolara bakıp boşuna canınızı sıkmayın bizim ülkemizde sonuçlar çok başarılı hem karın germe hem lipo yaptırmış biri olarak ve özellikle kendi dr umun başka hastalarınıda canlı görmüş birisi olarak diyebilirimki sonuçlar çok başarılı dalgalanma çukurluk kötü iz v.s kesinlikle yok herşey doğru dr u seçmenizle alakalı iyi araştırın internette okudugunuz herşeyede inanmayın

Merhabalar arkadaşım mümkünse dr unun adını öğrenebilir miyim?

Merhabalar arkadaşım mümkünse dr unun adını öğrenebilir miyim?

Özelden yazdım ben size mesajlarınızdan bakabilirsiniz

Arkadaşlar 24 yaşındayım boyum 170 ve kilom 64'dü. Geçen sene 60 kiloydum ve o halde bile simit bölgem erimemişti. En sonunda Çoşkun Levent Taşçı Beye gitmeye karar verdim ve kararım içim de çok mutluyum. Pazartesi günü saat 9 'da beni ameliyata aldılar gözüme göz bandı verdiler hiç bişey hatırlamadım sadece operasyon bittiğinde biraz ağladıgımı hatırlıyorum okadar. İlk 2 gün birazcık acı , sızı oldu oturup kalkarken , tualet ihtiyacını görürken ve özellikle gece uyurken :) Ama sadece 2yada 3 gün sabredeceksiniz bu duruma ve sonunda hersey ıstedıgınız gıbı olucak . Bugun bandajlarım çıktı ve kendıme ınanamadım :) Mutluluktan aglıcaktım resmen :) Armut gibi vucudum kaybolmustu:) Morluk kısmınıza asla kafanızı takmayın ben beyaz tenlı bır hatunum :) ve cok nazık bır derı yapısına sahıbım :) sadece hafıf bır morluk oldu Çoşkun Beyın cıdden elleri sihirli. Biraz dalgalanma oldu sağ tarafımda ama oda geçiçek henuz %50 gıtmıs gerıye kalan kısmı ıse onumuzdekı haftalarda gıdıcekmıs :)
Mutevazi , insan ve hasta ilişkilerinde de mesleğindeki gibi başarılı bir Doktorum oldu :)
Sevgi ve Saygılarımı da yolluyorum ::)

bende dün lipo oldum doktor sadece karnıma ve basenime yaptı narkozdan uyanınca agrım cok oldu ama kuvetli bir igneyle agrım gecti ama zaman zaman agrı var ve özellkle oturup kalkarken canım cok yanıyor mosmor o bölgeler doktorum bana 1 ay sonra toparlanıcagını söyledi 2 inci ayda biraz dalgalanma olur ama geer dedi bacagımada istedim ama bacagımda lipoyu gerek görmedi ve bacak bölgesinde dalgalanma ve sarkma oluyor tavsiye etmem dedi kendisi ayrıca cok ilgili ve efendi bir doktordu cok memnun kaldım

geçmiş olsun arkadaşlar...epeydir yazmıyordum.öyle böyle 2 sene olmuş.bayağı bir topladı vücudum.çokcada kilo verdim(sporla)53 kiloyum şu an.ama göbek bölgem dalgalı hala.çok kilo verirsm daha kötü görünüyor,o yüzden hafif göbek çıkarmaya çalışıyorum:26:lipolu yerler sarkıyor arkadaşlar, ne yazık ki...oysa benim vücut acayip de çabuk toplanır dı..olunası işlem pek değilmiş ama o dönem denize düşen yılana sarılır durumuyduk:)akıllandım mı? hayıııırrrrr tabiki, de...19 marta randevu aldım...meme taktırcam:52:o da yoktu bende.vermeyince mabud neylesin mahmut durumuyla dr. lara para ver dur işte:33:lipoda gözüm korktu ya her gün vaz mı geçsem diyorum.aklını mı kaybettin otur işte 65 beden memelerinle diyorum,yarın bi gün yeni teknoloji çıkar ,bir aşı pıt ...sabaha insan memesi olursun diyorum,zaten kalem testini su içinde geçer bu memeler en az 20 sene daha diyorum......meme forumunu okuyup vazgeçiyorum.:37:bu sefer aman 3 günmüş acısı diyorum,6aya pek bir güzel oluyolarmış diyorum,niye benimde telsiz,desteksiz dantel süytenlerim olmasın diyorum,aşağı bakınca topuklarım görmeyeyim bende diyorum....ertesi gün aşı çıkar belki diye yine vazgeçiyorum....bu sefer ev ahalisinin haberi var tabi ki:)yazrım yine arkadaşlar bu ameliyat nasıl oluyormuş diye.sanırım meme forumuna trans fer olurum.dua edin olur mu?bu sefer şansım yaver gitsin......

doktorun kimdi yazabilirmisin hangi hastanede oldun konu once acilmis ama gorup yazaersin insallh

Back
X