Arkadaşlar Bursada liposuction ameliyatı oldum 73 kiloyum benim bacak içlerim ,karın,göbek,diz içi,basen bölgelerinden 3.8 litre yağ çekildi doç dr da ve iyi bir hastanede oldum sonra ilk günlerde ameliyat sonrası tansiyon yükselmesi yaşadım normalde tansiyonum 9,6 dır sonrası 12-8 11-7 arasında gezdi mide bulantısı ,vs oldu.2 gün hastanede kaldım.hastaneden çıktıktan 4-5 gün baş ağrısı oldu sonrasında baş ağrısı kafamın arka tarafından giriyordu ve tüm vücuduma yayılıyor ve iç titremesi oluyordu (ama bu bildiğimiz üşüme titremesi gibi değil resmen içimde sallantı oluyor gibiydi ama dışarıdan gözüken bir titreme yoktu . bu yüzden komple tahlil vs yaptırdım ...kan,karaciğer,böbrek üstü troid,vs ve sonrasında akciğer tomografi ve 10 gün olmuştu ve titreme geçmeyince beyinde bir şey olabilirmi diye beyin mr çekildi herşey temizdi herhangi bir şey Allaha şükürki çıkmadı şu an 20 gün oldu şu an da titremem azaldı tansiyonum zaman zaman 11 8 çıkıyor ama 10 -6 gibi , bu seferde yeniden mide bulantısı başladı ve halsizlik var elim ayağım kesiliyor gibi oluyor...nörolojik muayene normal,,,dahiliye muayenesi normal...her şey normalken bu tarz semptomlar yaşamak gerçekten beni çok yoruyor.işime gidiyorum ama zaman zaman bu titreme ve mide bulantısı hala devam ediyor...Ben tahminimce yağ metabolizmasının yeniden uyumu olarak düşünmeye başladım şimdi size acilen şunları sormak istiyorum
1.) liposuction ameliyatı sonrası buna benzer durumlar yaşayan oldumu..
2.) oldu ise ne yaptınız..tedavi vs..
3) olduysanız kaç gün sonra bu semptomlar tamamen kayboluyor.(mide bulantısı,,,titreme,halsizlik ,vs)
1.) liposuction ameliyatı sonrası buna benzer durumlar yaşayan oldumu..
2.) oldu ise ne yaptınız..tedavi vs..
3) olduysanız kaç gün sonra bu semptomlar tamamen kayboluyor.(mide bulantısı,,,titreme,halsizlik ,vs)