LİPOSUCTİON KİLO VE DOKTOR ÖNERİSİ

Ameliyat sadece lipo diye diren yoktu ama sırtımdan kan akıyordu 3 ünite kan kaybetmişim kan nakli yapıldı acıdan ağrıdan hiç bahsetmicem neyse 5. Gün uçağa binip eve geldim bacaklarımdan belime kadar simsiyah morluk ve 72 kg olmuştum giderken 64 gitmiştim annem ölceğime okadar inandı ki hopp gece acile ucuz yırtmışsın dediler bu arada vitra krem 2 kutu aralıksız antibiyotik ananas ilacı ödem atırıcı koleje ve bir ödem kremi daha vardı 2 kutu ondan 2 kutu nivea sıkılaştırıcı kakao yagı sarı kantoran yağlarını hazırlayın ben kulandım su an karnım isveç dağları gibi engebeli ama göbeğim 87 cm 79 düştü hala kilo fazlam var 65 64 arası çıkıyorum bu şişlik ve garip görüntü için 3 ay diyorlar bakalım ne halt yemişim görcez sormak istediğiniz olursa burda olcam

Canlandırmaya çalışıyorum konuyu. Kızlar hiç mi ameliyat olan yok? Paylaşabilirmisiniz lütfen. Benim çok İyi liposuction doktora ihtiyacım var.
Ben murat acar oldum internet den iyice bak araştır yani benim için kötü bir denetim oldu

Ödem olabilir bence. Ben üç ay önce bacaklarıma yaptırdım ve sağ ayağımda ön kısmında senin dediğin gibi şişlik vardı, balon gibi bir şey, bastırdığımda hareket ediyordu. İlk başta korktum, bir şey ters gidiyor zannettim ama zamanla geçti, ödem azaldıkça o balın da kayboldu. Biraz sabret, daha var, ödem bu kadar hızlı geçmez. Ama çok rahatsız ediyorsa doktoruna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…