Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar 25 gün önce karın germe ve lipo olmuştum. Birşey sormak istiyorum ameliyattan sonra taktığımız korse gevşer mi sizce? Benim ki üçüncü kopçada artık çok fazla da sıkmıyor gibi ödemler mi gidiyor yoksa korsemi gevşiyor
Merhaba hanımlar 25 gün önce karın germe ve lipo olmuştum. Birşey sormak istiyorum ameliyattan sonra taktığımız korse gevşer mi sizce? Benim ki üçüncü kopçada artık çok fazla da sıkmıyor gibi ödemler mi gidiyor yoksa korsemi gevşiyor
Merhaba sorunuzun üzernden ıkı sene gecmş ama sorunzla alakalı bsey diyemeyecegm sadece amelıyatınz üzernden ıkı sene gecmş bnde yümbacak liposuctıon ve karın germe oldum şuan hala ödemliyim ve sabrszlanıyorum szn amelıyat sürecnz nasıldı acaba ödemler ne zamn gtti ve gözle görülür bi sonıc ne zamn görmeye basladınz be suan nasılsnz braz bilgilendirirmsnz acaba
Merhaba sorunuzun üzernden ıkı sene gecmş ama sorunzla alakalı bsey diyemeyecegm sadece amelıyatınz üzernden ıkı sene gecmş bnde yümbacak liposuctıon ve karın germe oldum şuan hala ödemliyim ve sabrszlanıyorum szn amelıyat sürecnz nasıldı acaba ödemler ne zamn gtti ve gözle görülür bi sonıc ne zamn görmeye basladınz be suan nasılsnz braz bilgilendirirmsnz acaba
Merhaba şimdiden gecmiş olsun umarım hersey istedgnz gbi olur ve kolay gecer ben 16 eylülde oldum şuan hlaa ödemliyim 6 haftayı geride bıraktm acılarım cok olmasada hala var karın germe cok gzel belli dümdüz karnım baseninde belli gtmş yanlarım ama baldrlarım dha incelmedi cok ödemliyim çünkü bıleeklerim bıle hala kalın ve ödemden hissiz gbi bi değişik yani 3 aydan sonra yavas yavas iniyormuş bnde sabrla üç ayın dolmasını beklıyorum
Ben de 14 ekimde meme kucultme gobek bel liposuction ve karin germe oldum.Benim 15 gun oldu korseyi bir kopca one takmaya başladim demekki ilk gunki kadar odemli degilim ama hala odemliyim ne kadar inceldim anlamis degilim umarim cektiklerime deger.Ameliyata girerken 63 kg dim ciktim hala ayni simdi 62kg gerci hepi topu 2 kg yağ almis.