- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
Aslında memnundum halimden.
Son dönemki kilo kaybım ve spor desteğiyle bacaklarımın istediğim inceliğe kavuştuğunu düşünüyordum.
Aynadaki görüntüsü bile ince zarif geliyordu bana ayak bileklerim dahil.
Son dönem birkaç kişiden şunu duydum bacakların üst gövdene göre kalın..
önceleri pek önemsemedim ama en son biri bişiler yap bence üst gövdenle bacakların çok orantısız dedi.
üst gövde ince bacakkların çok kalın dedi.
ondan beridir taktım kafaya..
kızlar fotoğraf koyuyorum bir yorum yapın ne olur
Valla ciddi anlamda sorun haline getirmeye başladım.
O laflardan sonra eskiden aynada çok begendıgım goruntu bile gitti yerine kalın odun gibi bacaklar fil bileği gibi ayak bileği görüntüsü geldi.
Gerçekten kalınsa liposuction falan bi çözüm arayacağım.
Yorumlarınız önemli, çevremdekilere de özgüvensiz izlenımi vermemek adına bacaklarım kalın mı diye soramıyorum.
lüüüüüüttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn
:sinifsinif::sinifsinif:
NOT: Dalga geçen konumunda görüldüğüm için fotoğrafı kaldırdım. Oysaki ben samimiydim sorunumda.
Yine de istemeden de olsa dalgacı konumuna düşmek ve kimseyi kırmak istemediğimden kaldırdım.
Olumlu olumsuz birşeyler söyleyen herkese teşekkür ederim.
Alay etmeniz bile demekki gereksiz kompleks yaptığımı kanıtladı sağolun.
Son dönemki kilo kaybım ve spor desteğiyle bacaklarımın istediğim inceliğe kavuştuğunu düşünüyordum.
Aynadaki görüntüsü bile ince zarif geliyordu bana ayak bileklerim dahil.
Son dönem birkaç kişiden şunu duydum bacakların üst gövdene göre kalın..
önceleri pek önemsemedim ama en son biri bişiler yap bence üst gövdenle bacakların çok orantısız dedi.
üst gövde ince bacakkların çok kalın dedi.
ondan beridir taktım kafaya..
kızlar fotoğraf koyuyorum bir yorum yapın ne olur

Valla ciddi anlamda sorun haline getirmeye başladım.
O laflardan sonra eskiden aynada çok begendıgım goruntu bile gitti yerine kalın odun gibi bacaklar fil bileği gibi ayak bileği görüntüsü geldi.
Gerçekten kalınsa liposuction falan bi çözüm arayacağım.
Yorumlarınız önemli, çevremdekilere de özgüvensiz izlenımi vermemek adına bacaklarım kalın mı diye soramıyorum.
lüüüüüüttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn

NOT: Dalga geçen konumunda görüldüğüm için fotoğrafı kaldırdım. Oysaki ben samimiydim sorunumda.
Yine de istemeden de olsa dalgacı konumuna düşmek ve kimseyi kırmak istemediğimden kaldırdım.
Olumlu olumsuz birşeyler söyleyen herkese teşekkür ederim.
Alay etmeniz bile demekki gereksiz kompleks yaptığımı kanıtladı sağolun.

Son düzenleyen: Moderatör: