Liposuction olmalı mıyım?? !!RESİMLİ!!

Arkadaslar ben coktan beri bu forumu hep okuyorum gerek bilgi almak icin gerek meraktan kisaca bayiliyorum .Baska basliklar altinda Vuvuzelanin yorumlarina rast geldim ,kendisi dalga gecmis ; Konu Diz ici lipo diye.shbet vardi Vuvuzela yazmiski ilac krem var surun gecer diye yorum birakmis ve aslada bidaha gerisini getirmemis , yani ciddiye almayin kendisini ,ben farkettim bu kisiyi ,ve yazmak istedim .

Vucut ölculerı normal gibi hatta poposu küçük bile hakikatten dalga geçmiş

Arkadaslar ben coktan beri bu forumu hep okuyorum gerek bilgi almak icin gerek meraktan kisaca bayiliyorum .Baska basliklar altinda Vuvuzelanin yorumlarina rast geldim ,kendisi dalga gecmis ; Konu Diz ici lipo diye.shbet vardi Vuvuzela yazmiski ilac krem var surun gecer diye yorum birakmis ve aslada bidaha gerisini getirmemis , yani ciddiye almayin kendisini ,ben farkettim bu kisiyi ,ve yazmak istedim .

valla bende baya güldüm stresimi attım arkadaşın sayesinde.

Benimde vücut ölçülerim neredeyse aynı göğüslerim daha küçük eğer dalga geçmiyorsanız ben sizi ciddiye alıyorum çünkü her insan kendinde beğenmek zorunda değil. Neden ciddiye alıyorum bende kendimi bazı yönlerden beğenmiyorum kendimi dengesiz bir vücut haliyle görebiliyorum. Fotoğrafı görmedim sildiğinizden dolayı bana özelden yollayabilir misiniz ? Merak ettim

Bu arada ayak bileği ölçüm 22
baldırın en kalın yeri 35,5
basen 89
bel 61
göğüs 91
normal mı bu degerler??

hiiiiiiiiiiii
:53:

sence normal mi kızım bir de soruyor musun:53:

valla vuvuzellacım seni lipo mipo kesmez. sen bir ömür ameliyat olsan kurtulamazsın bu yaglardan..

89cm basen yaa..nasıl panyolaon buluyorsun kendine? kaç beden giyyorsun? 56? 58?

bence bosuna operasyonla vs ugrasma bu dengeler cok anormal sen asla ince bir kadın olamazsın en iyisi kendinle barışman..

Back
X