Liposuction sonrası

Canimmm ne durumdasın kaç ay kaç gün oldu ameliyat olalı neler değişti sisliklerin ne durumda ödemlerinde azalma oldu mu fark ediyormusun gelişmeler lütfen kızlar Bayadır konusmamisizzzzzzz

Öncelikle geçmiş olsun, nerede hangi doktora yaptırdınız? Bu morluklar gözümü çok korkuttu.

Arkadaşlar ben de geçen hafta çarşamba günü oldum. Bugün 11. günüm. Doktorum Ali Rıza Erçöçen’di. Bana 5 ve 6 günden sonra manuel lenf drenaj masajı yaptırmam gerektiğini söyledi. Fakat İstanbul’da bunu yapan çok fazla kimse yok bu yüzden yapanlar da çok yüksek maliyetler yapıyorlar. Devlet hastanesi de bunu herkese yapmıyor ben gittim kabul etmediler. Sizin doktorunuz da bunu istedi mi

Çok geçmiş olsun. Şükürler olsun ki ciddi bir sorun yaşamamışsınız 63 kiloya 9 küsür yağ almak cesaret işi. Ben max total kilonun %10 diye biliyorum ki doktorlar %9 unda çok üstüne çıkmıyorlar iki ameliyat olarak planlıyorlar.

9.200 aldığını söyledi doktorum his kaybım fazla ama oda 1 seneye anca dedi bazı bölgelerde gelmeye başladı bazı yerlerde yok 3 ay oldu haziran 24 de 4 ayımı doldurcam

Hayır istemedi

9.200 aldığını söyledi doktorum his kaybım fazla ama oda 1 seneye anca dedi bazı bölgelerde gelmeye başladı bazı yerlerde yok 3 ay oldu haziran 24 de 4 ayımı doldurcam
merhaba
Karın germe de oldunuz mu? ödem burumunuz nedir? Karnınız dümdüz oldu mu?

merhaba her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Mesela benim doktorum ilk gunden dik durmamı söyledi eğilirsem kızdı bazı doktorlar 1 ay egik gezdiryor karın germede. O yuzden hekiminizin önerisini uygulayın ki ileride sorun olursa sıkıntı yasamayın.
bewn 10 hafta korse gitdim gece gunduz. Hiç masaj yaptırmadım mesela

Doğru söylüyosunuz ben de şu an doktorun dediği şekilde devlet hastanesi nde ek olarak lenf drenaj masajına gidiyorum

Merhabalar. Ben de 2 gün önce üst bacak liposuction ameliyatı oldum. Basen ve iç bacaklarım ne diyetle ne sporla gitmemişti. Bu da motivasyonumu bozuyordu sonra saldım kendimi 55 ten 63 e çıktım. Hiç motive olamadım spor ve diyet yapmaya başlayıp bozuyorduben de ameliyat olmaya karar verdim. Toplamda 4,5 litre yağ alındı. Gerçekten çok acılı ve sancılı bir süreç o kadar istediğim bir şey ama acıdan ağlayacağım neredeyse. Şimdilik bayağı ödemliyim çorap o yüzden sıkıyor en sancılı dönemdeyim yani… sabredeceğiz :)
Ben 40.000 TL ödedim sadece üst bacak için

Merhaha bende 3 gün önce oldum bacaklarımdan hiç memnun değilim özellikle iç bacak diz çevresi çok geniş duruyor, ödemleriniz indi mi şuanki durumda inceldi mi acaba

Merhaba özelden süreçlerinizin fotoğrafını arma şansınız var mı bende 3 gün önce oldum ve bacaklarımın şeklinden hiç memnun değilim diz kapağı gepgeniş bi şekilsiz buruşuk duruyor, sonradan düzelir mi bilmiyorum

Merhabalar hangi ildesiniz lenf drenaj arıyorum da bende

Merhabalar hangi ildesiniz lenf drenaj arıyorum da bende
İstanbul bahçelievler. El nura güzellik merkezi
Liposuction konusunda deneyimliler lenf drenaj süper bir şey kesinlikle ona başlayın bir hafta-10 gün sonra . Ben başladığımda yürüyemiyodum lenf masajına başlayınca bacaklarm açıldı rahatladım

4. Günden merhaba üst. Kısımlar bira daha iyi görünüyor ama. Diz kapağı çevrem çok şiş normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…