Liposuction ve abdominoplasti

Saficim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
3
0
1
35
Merhaba kizlar 6 şubatta sirt bel bacak liposuction ve tam abdominoplasti ameliyatı oldum ilk 2 gün sanki cehennemde oldum ama şimdi çok memnunum doktorum çok iyi ve çok ilgi gösterdi ben doktoru hiç araştırmadım ilk rendevu doktora yaptirdim ve pişman değilim hem çok uygun fiyata yapti doktor ismi ALPER METE UĞURLU

merhaba.kaç kiloydunuz?lipo sırasında kaç kilo kaybınız oldu.ve ameliyat ile lipoyu aynı andamı yoksa belirli süre aralıklarla mı yaptılar?birde fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz

Merhaba kilomu bilmiyorum karin germe ve lipo ikisi ayni anda yaptılar. Ameliyatta 6 litreden fazla yağ almıyorlar tehlikeli oluyormuş. Çok doktor araştirdim bence ben en uygun fiyata oldum karin germe sirt bolge bel birazda bacaktan hepsi 7 bin başka hastane sadece karin germeyi 5-6 bin tl ye yapiyo

Merhaba benim kuzenimde Dr alper mete uğurlu beye ameliyat oldu ve sonuç mükemmel
Kilo vermişti oluşan sarkmaları germe ameliyatı ile toplattı kalan yağlarını da Liposuction ile aldırdı vücuduna şekil verdirdi gerçekten de güzel olur tavsiye ederim doktoru

Merhaba kizlar 6 şubatta sirt bel bacak liposuction ve tam abdominoplasti ameliyatı oldum ilk 2 gün sanki cehennemde oldum ama şimdi çok memnunum doktorum çok iyi ve çok ilgi gösterdi ben doktoru hiç araştırmadım ilk rendevu doktora yaptirdim ve pişman değilim hem çok uygun fiyata yapti doktor ismi ALPER METE UĞURLU
bende yaptırdım hayatımı mahvetti 2 senedir çekiyorum meme küçültme yaptirdim ve hem psikolojim hemde sagligim gitti her gün beddua ediyorum alper e

Back
X