• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

liposuction yaptırdım 11.gün rahat yürüyemiyorum

marma35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
7
1
36
Ankara
arkadaşlar basen iç bacak diz içi ve lovehandle lardan 27 nisanda liposuction yaptırdım.bugun 11. gün .hala oturdugum yerden kalkarken bacaklarımın dış yanlarında yapışıklık kasma hıssıyatı ve acı hissediyorum.biraz yürüyünce açılıyor.sizce bu normal mi tecrubeli arkadaşlar yazabilir mi?şişliklerim ve morluklarım hala var .

11.gun normal guzelim.. bnm 20gunde morluklarim gitti ve bugun 1.ayim doldugu halde hala hizli yuruyemiyorum.. ama yinede kendin salma hareketli olmaya calis hep..

Reklama gireceği için yasak diye biliyorum..
Çünkü bnm yazılığım başlıklarda herkes özelden konuşuyor fiyat konusunu..

Yanılıyor olabilirsiniz,mesela ben labioplasti de araştırıyorum aynı zamanda ve o başlık altında herkes fiyat veriyor,site yönetiminden bir uyarıya rastlamadım.

Ayrıca ben bu pazarlık kısmını da hiç anlamıyorum,bir işlemin fiyatı neyse odur bence,en iyi pazarlık yapana en ucuz fiyat pek hoş gelmedi bana,ben kendi adıma pazarlık yapmayı hiç sevmem,dığru da bulmam,ama sanırım Türkiye'de işler böyle ilerliyor

kızlar merhaba
bugün tam bir ay oldu ..morluklarım gectı .rahat yürüyorum.ancak hala daha bacaklarımda derinin kasa yapısıklık hissi ve kasılma var.diyet ve spor yapamıyorum.cok yorgun hıssedıyorum bu aralar.ameliyat oncesi kılomdayım.benden 2.5 ltre cekildi sanırım .en azından dr oyle dedı.ilk baslarda begensemde korseyı cıkarttıktan sonra kendımı begenmemeye basladım.
bacaklar inceldi ama kalca basen kısmında orantısızlık var .odem olabılır zamanla gececekte olabılır bilmiyorum.kalcam hala buyuk .kalcama bırsey yaptırmadım.ancak basen azalınca kalca cok dıkkat cekıcı oldu.kotu anlamda yanı.tabi bir zamanlar zayıf ve son yıllarda kılo almıs bırı olarak liposuctıonla incelmeme ragmen kıyateler olmuyor.bu arada operasyondan berı kollarım gurescı koluna dondu.kollarada bırsey yaptırmadım ama bır taraf ıncelınce ınsanın ya gozune batıyoryada kılo alıyorum ama artık basene gıdemedıgınden kılolar kollara gıdıyor.göbek var.yanı bu aralar beklentılerıme cevap alamıyorum .
benı basen sorunun zayıfkende vardı.ancak sunu cok net anladım ve bu operasyonu yaptıracaklarada uzerıne basa basa anlatmak ısterım kı..liposuctıon bır kılo verme amelıyatı degıl.amelıyat olmam gereklıydı.oldum ancak boğazımı tutmayıp spor yapmadığım için sonuctan alacagım verımlılık kotu.yanı en azından sımdılık
benım doktorum bebe yagı ıle masaj tavsıye etmıstı.belkı birinizin işine yarar.
fıyat sormussunuz.yasak mı degıl mı bılmıyorum ama bolgeye gore degısıyor sanırım .ben pazarlık yapamadım .yeteneksızım o konuda.bırde aqnı bır kararla doktora gıttıgım ve aklımdakı rakamdan dusuk oldugu ıcın umursamamıs da olabılırım.yalnız anlasılmasın para basmıyorum .bıraz zorladı rakam .herkese gore degısır.yalnız burda okuduklarımın altındaydı.ozelden nasıl konusulur onu bılmıyorum .bilsem soranlara yazardım.
57-58 kılo gırdım.2.5 litre yag alındıgı soylendı bana.1 hafta sonra 56 lardaydım.sımdı gene 58 hatta yukarı dogru gıdıyorum.
ameliyat zor degıldı .ancak sonrasındakı agrılar zordu.ben keyfı yaptırmadım ıhtıyacım vardı.ancak ıhtıyacım olmasa ve sonuc mukemnmel olsa cekılecek agrılar ve zorluklardı.sonuc mukemmel mı yukarıda nalattım ya..bıraz bozugum ...bırılerı cıkıp zamanla ıyı olacak marma dese 2,3. ayında olanlar anlatsa keske ..sağlıcakla kalın.

Back