Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk gun geldı çattı..sabah 8 gıbı meme dıklestırme amelıyatı ve lipo ıcın hastanede olucam ve ınanılmaz gerıldımuyuyamıyorum..lutfen dua edin .. Allah hepımızın yardımcısı olsun..gelışmelerı paylasıcam..
Bekes nasilsin gecmis olsun
Çok tesekkur ederım subike..
Dun sabah 10 gıbı gırdım ameliyata 4'te cıkmısım..dun çok agrım oldu nıyeyse bugun daha ıyıyım..eve geldım..korse cok ezıyetli hele bu havalarda..en guzeli kışın yada serin havalarda yaptırmak bu ameliyatları..allah herkese yardım etsin..
Sen nasılsın?
Senin adına çok sevındım..Cok gecmis olsun. Ben cok iyiyim sadece goguslerimin sekillenmesini bekliyorum agrim kalmadi artik. Lipisuction hangi bolgeye yaptirdin bende dr gorustum basen gobek ve simit bolgesi icin. Ama ilerde cokmelerden ve daha fazla kilo almasindan korkuyorum. Ayrica agrili mi? 3 gun sonra ise gidebilir miyim?
Cok gecmis olsun. Ben cok iyiyim sadece goguslerimin sekillenmesini bekliyorum agrim kalmadi artik. Lipisuction hangi bolgeye yaptirdin bende dr gorustum basen gobek ve simit bolgesi icin. Ama ilerde cokmelerden ve daha fazla kilo almasindan korkuyorum. Ayrica agrili mi? 3 gun sonra ise gidebilir miyim?
Zeyzey34 gecmis olsun ben bankaciyim ama yinede kosusturmaca devam benim goguslerim buyuk oldu ben boyle istememistim diklestirmeyle buyutme yaptilar. Benim kabusum basen gitmiyor bir turlu iki cocuktan sonra bel ve karinda var. Tek sirun ilerde cokme yada dalgalanma... Dr ilerde kucuk lezyonlar olabilir dediselam subike ben de hazıranın 9unda gogus buyutme ve liposuction operasyonları gecirdim.ben acıkcası gogus buyutmeden korkarken agrı anlamında liposuction beni zorladı bacaklarım baya gergindi dikişlerde rahatsız etti gerildikce.acıkcası katlanılmıcak bir agrı degil ama.ben kabin memur oldugum icin surekli ayaktayım ve inanilmaz ödem oluyor bacaklarımda.sen masabası calısıyorsan cok ciddi sıkıntı yasamazsın.11 gun oldu ameliyat kilomdan 4 kilo fazlayım benim baya moralimi bozdu.tabiki senin bunyen farklı tepki verebilir.velhasıl uzattım baya 3.gun masabası işse rahatlıkla gidersin ama sureklı ayaktaysan zor subikecim.Sana lipo ile ilgili guzel seyler soylemek isterdim ama henuz bende olumlu bısey yokama gogusler 10 numara sıkıntısız maşallah:)
Senin adına çok sevındım..
Ben bel karın ve bırazda sırtımla kollarıma yaptırdım..ama sutyen kenarlarından tasan yerlerı amelıyTla aldı doktorum..yoksa sadece lipo olsa bu kadar zorlamazdı..işe gıtme meselene bısey dıyemem cunku her bunye farklı ama sankı bes gun gereklı dıyorum ben..ayrıca daha once basen büve popoma lıpo yaptırmıstım ve hıc cokmem olmadı..
Ama sonbaharın sonuna yada kışa ertele eger boyle ve planın varsa..korse bu mevsımde kabus
Gelısmelerı yaz mutlaka..
Sevgıler
Bekes nasil oldun ?????
Zeyzey34 gecmis olsun ben bankaciyim ama yinede kosusturmaca devam benim goguslerim buyuk oldu ben boyle istememistim diklestirmeyle buyutme yaptilar. Benim kabusum basen gitmiyor bir turlu iki cocuktan sonra bel ve karinda var. Tek sirun ilerde cokme yada dalgalanma... Dr ilerde kucuk lezyonlar olabilir dedi![]()
Gercekten mi? Su cokme ya da dalgalwnma konusu korkutuyor beni. Senin adina cok sevindimmmmmmm...benim basenlerde değişimler basladı ben cok umutsuzdum ama sasırttı beni bu liposuction olayı:)
Agrılarım azaldı ıyıce.. Korseye de alıştım gıbı ama kendımde hıc bı fark yokmus gıbı hıssedıyorum nıyeyse
Herkesin soyledıgı o ödemde olusmadı bende
Zaman gecmesı gerekıo anlaşılan ..mutsuzum
Gercekten mi? Su cokme ya da dalgalwnma konusu korkutuyor beni. Senin adina cok sevindimmmmmmm...
Canim bilmiyorum sonucta fazla kilom yok ama kararsizim. Goguslerim malesef hsyal ettigim gibi degil sutyensiz duramiyorum assada ama dolgun. Ben dik kucuk ve diri istemistim ama olmadiSubikecim korseyi cıkarınca yag alınan yerlerdeki bosluklar hissediliyor dalgalanma biraz var ama sonucta vucudun da kendini toplamak icin biraz zamana ihtiyaci var sanırım bişeyin icini bosaltınca yeniden sekil alması icin beklemek gerekiyor bende cok ustunde durmuorum o yuzden henuz 20gun oldu :)zamanla toparlayacaktır dıye umut ediyorum:)gogusler hala o numara![]()
Canim bilmiyorum sonucta fazla kilom yok ama kararsizim. Goguslerim malesef hsyal ettigim gibi degil sutyensiz duramiyorum assada ama dolgun. Ben dik kucuk ve diri istemistim ama olmadi![]()
ben istanbulda magicplast diye biyere yaptıırdım. 5,5 litre yağ alındı tek seferde. onların makinelerinin bişeysi daha fazlaymış. ondan bir seferde daha fazla alınabiliyormuş.ameliyattan çıktığım anda hayal meyal karnıma baktım baya baya gitmişti ama sonradan ödemler geldi tabi ki... şimdi ise dediğim gibi 15cm gitti ama biraz daha düz bir karın istiyorum. lazer lipolizde karın derisini de toparlayan bi şey de yapılıyormuş. belki onun farkıdır. senin yaptırdığın yöntemi de araştırmıştım ama bu daha mantıklı gelmişti bana...
Bekes nasilsin gecmis olsun