• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende sasirdim dedim eminmisiniz dedim evet dedi neyse geldiginizde konusuruz dedi
Bende dedim ya her bolgede icin bir ucret ekleniyor ben gidi germe istemedimki sizden bir anormallik var ama bakalim

Kim verdi bu fiyatı? Kim verdiyse kaç yani canım..Tüm vücut kombine fiyatı verilmiş..

Yuh tabiki hyr okadar para olamaz yani benim kombinede arada kaynadı kol da yoktu oda amelyata girerken karar verildi yani ben bölge bölge para vermedim zaten gezcek halde olmuosyn evde takarsın doktor dışarda çıkarırsın demişti kötü bi görünümü var bi değişme evt var gbi ama şu ödemlerden anlayamıorum ki
He iyi madem disarda cikarabilirsem iyi :)
Bende farkli bolgeler vaser yaptiracam gidi da aradan ciksin istedim ne bilim kucucuk bir bolgeye o kadar ucret istiyeceklerini :KK57:

Bende sasirdim dedim eminmisiniz dedim evet dedi neyse geldiginizde konusuruz dedi
Bende dedim ya her bolgede icin bir ucret ekleniyor ben gidi germe istemedimki sizden bir anormallik var ama bakalim

senin doktormu bu parayı istedi canım?

Kim verdi bu fiyatı? Kim verdiyse kaç yani canım..Tüm vücut kombine fiyatı verilmiş..
Canim zaten karin bel simit icin 1500€ verecgim hersey dahil anlamadim gidi niye bu kadar pahali bence asistani bana cevap yazarken karistirdi mi ne etti :KK53: gidince ali ver su gidiyi derim doktora:))

Sen nasil olsun iyisin dimi

Canim zaten karin bel simit icin 1500€ verecgim hersey dahil anlamadim gidi niye bu kadar pahali bence asistani bana cevap yazarken karistirdi mi ne etti :KK53: gidince ali ver su gidiyi derim doktora:))

Sen nasil olsun iyisin dimi

Çok şükür iyiyim canım..Ödem harici bir sıkıntım kalmadı şükür..onun için de beklicez 1 ay :)

A
senin doktormu bu parayı istedi canım?
asistani verdi bu fiyati sonrada gelince bakariz dedi zaten ben gidi icin o kadar para vermem ne bilim lipo olmusken orayida alsaydi ucuza iyi olurdu bakalim bence karisistirdi asistan beni

Benim doktorum mesela bel-simit bölgesinden ücret almadı benden..Sadece tüm bacak fiyatı ödedim..yatmışken oraları da alırım dedi ki geniş bi bölge..

2. operasyonumu zaten ücretsiz yaptı..

Bir gıdı için nedir o fiyat öyle ya..hiç almaması lazım.

Benim doktorum mesela bel-simit bölgesinden ücret almadı benden..Sadece tüm bacak fiyatı ödedim..yatmışken oraları da alırım dedi ki geniş bi bölge..

medim nasılsın iyimisin? Senin doktor uygun evet ama şuda var ist da doktor ve hastane fiyatları fark ediyor daha pahalı izmire diğer şehirlere göre canım

Bende asistana demem ameliata girmeden doktora soylerim su gidiyi da al diye :))
Kiz bilseydim senin doktora giderdim ne iyimis :KK68:

medim nasılsın iyimisin? Senin doktor uygun evet ama şuda var ist da doktor ve hastane fiyatları fark ediyor daha pahalı izmire diğer şehirlere göre canım

iyiyim kuzumçok şükür..Bacaklar da iyi :)
Ama tam tersi olması gerekmiyor mu jelo? istanbulda doktor da çok hasta da..İzmir de bir nejdet şişman var fda onaylı makinesi olan..Bir kişi daha almış sonradan ama hatırlamıyorum şimdi.

iyiyim kuzumçok şükür..Bacaklar da iyi :)
Ama tam tersi olması gerekmiyor mu jelo? istanbulda doktor da çok hasta da..İzmir de bir nejdet şişman var fda onaylı makinesi olan..Bir kişi daha almış sonradan ama hatırlamıyorum şimdi.

canım hastane iyi hastane ise bu bile fiyata biniyor izmiremi gelek:))) aman iyi sevindim iyi ol

Ya ben özel kent hastanesinde oldum..otel gibi hastaneydi..2. operasyonumu da orda oldum..Ben anlamıyorum bu istanbuldaki doktorları..
Bu doktorlari pazarlik yapmayan musteriler simartiyor bence
Iyice simardilar cok yuksek fiyta veriyorlar bence doktor larin sucu yok asistanlari yuzdelik aliyorlar ya fiyati sisiren kar ediyor

Ya ben özel kent hastanesinde oldum..otel gibi hastaneydi..2. operasyonumu da orda oldum..Ben anlamıyorum bu istanbuldaki doktorları..

valla burada da uygun yapan tanınmamış yeteri kadar teşkilatlı olmayan hastanelerde uygun canım;ama iyi hekim ve iyi hastanelerde olanların aşağı yukarı aynı fiyatları az değil ben 12.dr gezdim hepsi neredeyse aynı fiyat çıkardı

Bu doktorlari pazarlik yapmayan musteriler simartiyor bence
Iyice simardilar cok yuksek fiyta veriyorlar bence doktor larin sucu yok asistanlari yuzdelik aliyorlar ya fiyati sisiren kar ediyor

asistan bu kararı veremez canım mümkün değil bu doktor ona der oda fiyatı çeker sana yazar yada der;ben zaten şu asitan olayına fitim kardeşim muhatabım doktor olacak fiyatı pazarlığ neyse onla yani

asistan bu kararı veremez canım mümkün değil bu doktor ona der oda fiyatı çeker sana yazar yada der;ben zaten şu asitan olayına fitim kardeşim muhatabım doktor olacak fiyatı pazarlığ neyse onla yani
Canim ben doktora ucreti sordugumda asistanimla gorusun demisti
Ve sonra asistana sordum oda fiyat verdi
Bence doktor asistana diyordur benim su ucretten asagi olmasin diye asistanda ilk yuksek fiyat veriyo ne kar ederse bana kendisi soyledi bunlari yalan degil

Canim ben doktora ucreti sordugumda asistanimla gorusun demisti
Ve sonra asistana sordum oda fiyat verdi
Bence doktor asistana diyordur benim su ucretten asagi olmasin diye asistanda ilk yuksek fiyat veriyo ne kar ederse bana kendisi soyledi bunlari yalan degil
yok yalan demedim! İşte sende yazmışsın zaten doktor belirler asistana der onu dedim bende

Back
X