• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün söyledi, genel yapalım istersen dedi, ama onda da işte döndürmemiz zor olabilir d,iyor..Sırt ta olacak benim bu sefer. Sedasyonda kendin uyguluyorsun talimatları, hatırlamasan da :)

Ya ben bide panik atağım..Dişimi çektirirken bile beni uyutun diyen insanım :KK70:

Onun stresi sardı şimdi, bakalım yarın ne olacak.
_MedceziR_ _MedceziR_ döndürmek neden zor olsun bana ne kadar cok işlem yapıldı sen biliyorsun banada sırt komple yapıldı ön tarafada cok işlem yapıldı genitale yapıldı yani operasyon sırası neydi nasıldı bilmiyorıum ama oldu yani tabi ki dr un yanında kaç kişi oluyor bilmiyorum sonuçta bi ekip oluyor orda bu kadar stres yapmana degermi genel anestezi al rahatça yaptır stres de yapmazsın ;)

_MedceziR_ _MedceziR_ döndürmek neden zor olsun bana ne kadar cok işlem yapıldı sen biliyorsun banada sırt komple yapıldı ön tarafada cok işlem yapıldı genitale yapıldı yani operasyon sırası neydi nasıldı bilmiyorıum ama oldu yani tabi ki dr un yanında kaç kişi oluyor bilmiyorum sonuçta bi ekip oluyor orda bu kadar stres yapmana degermi genel anestezi al rahatça yaptır stres de yapmazsın ;)

Oyle mi diyosun? Off valla nolcak benim bu sedasyon korkum bilmem..yarın bi konusayım bakalım..genelin de travması zor iste..kendine gelemiyosun uzun sure..

Lazerlipo canım..sırt ve arka simitleri gördünüz ya, oraya işlem olacak komple..Ama yanlara ve karna da girin dicem :)

Senin neyin kaldı allahsen lipo olacak, her tarafın germe olmuş gibi maşallah..Platese başla yeterlidir..Gayet iyi durumdasın şu an.
Arkadaşlar; nasıl foto görebilirim? Aslında eski bir üyeyim ama beceremedim bir türlü.

Kizlar benim lipo 3 hafta oldubel ve sirt ama hala yapilan yerler cok hassas, ne zaman geciyor bu uyusukluk ve sislik?

Kizlar benim lipo 3 hafta oldubel ve sirt ama hala yapilan yerler cok hassas, ne zaman geciyor bu uyusukluk ve sislik?
Malesef uzun sürüyor sen de 1 ay ben diyim 2 ay belki daha uzun ama hep iyileşme hissediosun günden güne

Valla biraz uyudum, kalktığımdan beri konuşuyorum..Çenem durmadı..Bu sefer ki narkoz biraz acayip etkiledi beni :KK70:
Jelo beni ararsan falan başın ağrıyabilir anacım, 1 hafta sonra falan ara :KK70:

Foruma da habire yazasım var..Saçmalayıp banlanmasam bari.

Back
X