• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Medcezir; bana da foto atar mısın? 7 saattir 5 kişiden foto istedim, artık utanıyorum valla:))) Ama bu ay sonu bu işi halletmem gerek artık, yıllardır bekliyorum:KK43:((
İsteyenin bir yüzü ... diye 2 kere istemişim:)))) Ben bayağı bir dağılmışım forum forum konu konu dolaşmaktan:)) Ah memeler gibi bi kurtulsam bu sorundan da kazasız belasız:::

Merhaba Arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 ay önce bacaklarıma vaser liposakşın yaptırdım. Ayrıca uyluk germede yapıldı. 3 haftadır spor yapıyorum. Özellikle dizden üst tarafımda ön ve arka bacaklarımda bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor. Sizde de bunun gibi bir ağrı oldu mu? Bu ağrıların liposakşınla alakası var mıdır acaba?
Avrupali Avrupali nasilsin canim?
Yazdıklarini bende onaylayabilirim. Yanlış hatırlamiyorsam, 2-3 aylikken bende birgün işten sonra çocuklarima yetişmek için çok koşmuştum bi gün, tarif ettiğin gibi koşarken bile sanki bacaklarimin içinde bıçak veya şişlerle batiriliyormuş gibi sancilar olmuştu. Bence daha dokular ve kaslar daha iyileşmedi yeterince. Isınarak spor yapmak lazim demiştim, sen ısınarak yapiyorsundur ama demek ki daha zamana ihtiyacin var canım.

Avrupali Avrupali nasilsin canim?
Yazdıklarini bende onaylayabilirim. Yanlış hatırlamiyorsam, 2-3 aylikken bende birgün işten sonra çocuklarima yetişmek için çok koşmuştum bi gün, tarif ettiğin gibi koşarken bile sanki bacaklarimin içinde bıçak veya şişlerle batiriliyormuş gibi sancilar olmuştu. Bence daha dokular ve kaslar daha iyileşmedi yeterince. Isınarak spor yapmak lazim demiştim, sen ısınarak yapiyorsundur ama demek ki daha zamana ihtiyacin var canım.
Teşekkür ederim iyiyim canım.
Internette dolaşım yetersizliğinden dolayı 6 aya kadar ağrı olabilir yazıyor. Haklısın galiba. Ben spor esnasında değilde istirahat halindeyken ağrı duyuyorum. Bacak arkalarıyla ön baldırımda çok oluyor. Anlık batma gb ağrı oluyor ama şiddetli bir ağrı. Ovuşturuyorum acilen ve geçiyor. Bu hafta daha sıklaştı. Sen nasılsın, gidiyor mu ödemler? Benim hala diz üstlerim falan şiş. İlk zamanki gb değil ama. Sağ uyluğumdaki şiş gb duran yerde deri potluğuymuş hala duruyor.

Teşekkür ederim iyiyim canım.
Internette dolaşım yetersizliğinden dolayı 6 aya kadar ağrı olabilir yazıyor. Haklısın galiba. Ben spor esnasında değilde istirahat halindeyken ağrı duyuyorum. Bacak arkalarıyla ön baldırımda çok oluyor. Anlık batma gb ağrı oluyor ama şiddetli bir ağrı. Ovuşturuyorum acilen ve geçiyor. Bu hafta daha sıklaştı. Sen nasılsın, gidiyor mu ödemler? Benim hala diz üstlerim falan şiş. İlk zamanki gb değil ama. Sağ uyluğumdaki şiş gb duran yerde deri potluğuymuş hala duruyor.
Canım o potluğa bence hic takilma, küçük bi işlemle düzeltirler, nekadar zor dönemler atlattın. Senin hala ödemin olmasina şaşirmadim açikcasi, korseyi giyemedinya ben ona yoruyorum. Bende ödem kalmadi sanirim, parmak testini yapiyorum, yok gibi. Durumumda değişiklik yok cnm. Dermaroller yapiyorum dalgalanmalara ve özel folyo aldim, yağlanıp sarıyorum sağ bacağimi ve karnımı. Gerisini zaman gösterecek. Sağ kolumu kesinlikle kulanamiyorum, yani kaldiramiyorum hala. Bunun sebebini bile bilmiyorum.

Arkadaslar merhaba yeni uye oldum. Gogus buyutme ve ic-dis basen ve diz ustu vaser lipo istiyorum. Ama cesaret edemiyorum:( Sadece 2 hafta iznim var bu surede toparlanabilir miyim? Bir diger konu da alt bacak baldir kismina herhangi bir yag aldirma islemi yaptiran var mi acaba? Bu bolge biraz zormus sanirim bazi doktorlar tercih etmiyormus. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim. Yardimlarinizi bekliyorum:/

Arkadaslar merhaba yeni uye oldum. Gogus buyutme ve ic-dis basen ve diz ustu vaser lipo istiyorum. Ama cesaret edemiyorum:KK43: Sadece 2 hafta iznim var bu surede toparlanabilir miyim? Bir diger konu da alt bacak baldir kismina herhangi bir yag aldirma islemi yaptiran var mi acaba? Bu bolge biraz zormus sanirim bazi doktorlar tercih etmiyormus. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim. Yardimlarinizi bekliyorum:/
Merhaba C cansuyilll alt bacagı bende duydum zor oldugunu yürümekte zorlanıldıgını ve bazı dr lar pek tercih etmiyor evet cok mu sıkıntın var o bölgede

Merhaba C cansuyilll alt bacagı bende duydum zor oldugunu yürümekte zorlanıldıgını ve bazı dr lar pek tercih etmiyor evet cok mu sıkıntın var o bölgede
Hayir yok aslinda zayif bile sayilirim ama baldirlarim kastan mi yagdan mi ya da her ikisinden mi kaynakli bilemiyorum:) etek giyince falan kaba duruyo vucuduma gore. O yuzden etek giymeyi sevmiyorum genelde pantolon tercih ediyorum:/ Topuklu giyince de fena durmuyo iste ama taktim ben de kafaya bi kere yaptirmisken olsun istiyorum.:(

Hayir yok aslinda zayif bile sayilirim ama baldirlarim kastan mi yagdan mi ya da her ikisinden mi kaynakli bilemiyorum:) etek giyince falan kaba duruyo vucuduma gore. O yuzden etek giymeyi sevmiyorum genelde pantolon tercih ediyorum:/ Topuklu giyince de fena durmuyo iste ama taktim ben de kafaya bi kere yaptirmisken olsun istiyorum.:KK43:
Benim boyum kısa oldugu için aynı şeyi bende hissediyorum topuklu giyince sorun yok evet hatta pilates hocama sordugumda saçmalama ordaki çıkıntıyı kası insanlar sporla yapmaya çalışıyor dedi. Ben lipo yapılmayan yerlerimi düşünürken ilk orası gözüme batmıştı da :)

Benim boyum kısa oldugu için aynı şeyi bende hissediyorum topuklu giyince sorun yok evet hatta pilates hocama sordugumda saçmalama ordaki çıkıntıyı kası insanlar sporla yapmaya çalışıyor dedi. Ben lipo yapılmayan yerlerimi düşünürken ilk orası gözüme batmıştı da :)
Ya evet bazi kisiler cok seviyo oradaki kasi ama ben de boyle incecik sevenlerdenim:) Moda da aleyhime su sira, basenlerimden yuksek bel kalem etek giymek ruya gibi:( ya da baldirda biten etekler tam bir kabus:) Bazen acaba cok mu takiyorum, basima is accam diye korkuyorum ama gordukce mutsuz da oluyorum bunlari o yuzden kararliyim yaptircam. Doktorla konusunca haber veririm baldir oluyor mu olmuyor mu diye:)

Ya evet bazi kisiler cok seviyo oradaki kasi ama ben de boyle incecik sevenlerdenim:) Moda da aleyhime su sira, basenlerimden yuksek bel kalem etek giymek ruya gibi:KK43: ya da baldirda biten etekler tam bir kabus:) Bazen acaba cok mu takiyorum, basima is accam diye korkuyorum ama gordukce mutsuz da oluyorum bunlari o yuzden kararliyim yaptircam. Doktorla konusunca haber veririm baldir oluyor mu olmuyor mu diye:)
Oluyormuş diyipte beni de yoldan çıkarma :D

Canım o potluğa bence hic takilma, küçük bi işlemle düzeltirler, nekadar zor dönemler atlattın. Senin hala ödemin olmasina şaşirmadim açikcasi, korseyi giyemedinya ben ona yoruyorum. Bende ödem kalmadi sanirim, parmak testini yapiyorum, yok gibi. Durumumda değişiklik yok cnm. Dermaroller yapiyorum dalgalanmalara ve özel folyo aldim, yağlanıp sarıyorum sağ bacağimi ve karnımı. Gerisini zaman gösterecek. Sağ kolumu kesinlikle kulanamiyorum, yani kaldiramiyorum hala. Bunun sebebini bile bilmiyorum.
Evt canım ilk bir hafta korse giyebildim sadece. O yüzden bencede normal. Benim bacak arkalarımdan iyi yağ alınmış ama. Karnındaki dalgalanmalar geçmedi yani öyle mi? Kolunu neden hareket ettiremiyorsun? Ameliyattan sonra mı oldu? Benim haberim yoktu ondan canım geçmiş olsun. Keşke doktora gitseydin.

Evt canım ilk bir hafta korse giyebildim sadece. O yüzden bencede normal. Benim bacak arkalarımdan iyi yağ alınmış ama. Karnındaki dalgalanmalar geçmedi yani öyle mi? Kolunu neden hareket ettiremiyorsun? Ameliyattan sonra mı oldu? Benim haberim yoktu ondan canım geçmiş olsun. Keşke doktora gitseydin.
Fotolarinda gayet güzel ve düzgün duruyordu canim, sen tabiiki daha başka gözle bakiyorsun ve fotolar yaniltabiliyorda bazen.
Ben konu açmiştim, yaptırdığim işlemler hakkinda. Görmedin sanirim. Kolumun ağrisi koltukalti terbezlerini lazerle işlem yaptirdim. Sağ kolum maalesef fazla darbe gördü sanırım, raflara felan uzanamiyorum, birbuçuk ay olmasina rağmen düzelmiyor, tam koltukaltımda bi damar çıkıyor, sanirim o kasiliyor. Yapacak bişey yok. Bekle bekle bekle..... işimiz gücümüz beklemek oldu. Bunada şükür napalım.

Merhaba Arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 ay önce bacaklarıma vaser liposakşın yaptırdım. Ayrıca uyluk germede yapıldı. 3 haftadır spor yapıyorum. Özellikle dizden üst tarafımda ön ve arka bacaklarımda bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor. Sizde de bunun gibi bir ağrı oldu mu? Bu ağrıların liposakşınla alakası var mıdır acaba?

Denizcim merhaba, 3 ay spora başlamak için erken, özellikle senin gibi bir komplikasyon yaşamış biri için..Doktorun bunu sana söylemedi mi?
Benim doktorum bile 2, 2.5 aydan sonra başlatıyor spora, o da hafif spor..Kaldı ki sen neler yaşadın..

Bi 4-5 ay bekle spor için..Ağrıların bu yüzden..

Medcezir, merhaba, fotoğraflarınızı görebilir miyim?

Medcezir; bana da foto atar mısın? 7 saattir 5 kişiden foto istedim, artık utanıyorum valla:))) Ama bu ay sonu bu işi halletmem gerek artık, yıllardır bekliyorum:KK43:((

Maalesef burada arkadaşlarım hariç foto yollamıyorum, kusura bakmayın lütfen :KK43:[/QUOTE]

Fotolarinda gayet güzel ve düzgün duruyordu canim, sen tabiiki daha başka gözle bakiyorsun ve fotolar yaniltabiliyorda bazen.
Ben konu açmiştim, yaptırdığim işlemler hakkinda. Görmedin sanirim. Kolumun ağrisi koltukalti terbezlerini lazerle işlem yaptirdim. Sağ kolum maalesef fazla darbe gördü sanırım, raflara felan uzanamiyorum, birbuçuk ay olmasina rağmen düzelmiyor, tam koltukaltımda bi damar çıkıyor, sanirim o kasiliyor. Yapacak bişey yok. Bekle bekle bekle..... işimiz gücümüz beklemek oldu. Bunada şükür napalım.
Öyle tabi canım başa gelince başka çare olmuyor bazen. Rabbim tez zamanda şifa versin. Haberim olmadı konunu da görmedim canım. Resimdede sağ bacağım belli oluyor bir ara resim yüklerim. Hoş durmasa da şuan yapacak birşey yok. Çok önemlide değil gerçide.

_MedceziR_ _MedceziR_ doktoruma sormadım canım iyileşince başladım. 2 ay falan olmuştu sanırım. Yaranın açılma ihtimali yoktu zaten. Ki zorlamadan hafif sekilde yaptım ilk hafta. 2. Hafta platese başlamıştım. Erken olacağını düşünmedim hiç. Artık başlamış bulunuyorum daha hafif yapayım o zaman. Teşekkür ederim... Mucckk ;)

Back
X