• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ge
Denizcim bu arada uyluk nasil oldu iyilestin insallah cok dua etmistim cnm sana naslsn simdi
Geçmiş olsun Cnm sonunda oldun:)) ben Eylül'de olucam ama feci korkuyorum ameliyattan ben basen simit bırazda göbek olucam ayrıca yağım çok alt bacağımda çarpıklık var orayada yağ

Ge

Geçmiş olsun Cnm sonunda oldun:)) ben Eylül'de olucam ama feci korkuyorum ameliyattan ben basen simit bırazda göbek olucam ayrıca yağım çok alt bacağımda çarpıklık var orayada yağ
Tatlim oldum agrilarim gecse super olcamm darisi basina :)

Çok teşekkür ederim persiangirl persiangirl iyiyim artık. 1,5aydır spora başlamıştım. Bıçak saplanması tarzında ağrılar oluyordu. Bu hafta pek olmuyor. Fazla mı yapıyordum artık bilmiyorumda. Uylugumda iyi. İzler falan ufak problemler var ama hallolmucak şeyler değil. Allah başka dert vermesin. Zaten Ali beyle konuştuk bu gün. Herzamanki gibi samimiyetle gerekeni yaparız toparlansın o bölge, hoşunuza gitmeyen yerleri düzeltiriz falan dedi. Aslında doktorlarında çok korktuğu bir durum bu. Sağolsun hala arıyor, halimi soruyor.
Senden alınan yağ miktarıda çok iyi. Dilerim istediğin gb olmuştur. Bir ay sonra çok farkedecek görünümün. :)
Tekrar gecmia olsn cnm ağ rilar cok bende cok y ağ alindi diye sanirim

Allah yardımcın olsun canım. Dilerim çabucak iyileşirsin. Sabır ve şifa diliyorum sana.

kızlar morluklarımm tum ucudu sardı ve resmen sıyah gıbı normalmı buu cok korkuyorummmmmmmmmmm :(

kızlar morluklarımm tum ucudu sardı ve resmen sıyah gıbı normalmı buu cok korkuyorummmmmmmmmmm :KK43:
Korkma persiangirl persiangirl morluklarin olmasi çok normal hatta işlem olmayan bölgelere bile dağılabiliyor, yerçekiminden. 10 gün sonra baya azaliyor, iki üç haftayada eseri kalmaz, için rahat olsun. Varsa arnika kremi kullan yoksa bildiğin saf zeytin yağı sür, faydasini göreceksin.

Korkma persiangirl persiangirl morluklarin olmasi çok normal hatta işlem olmayan bölgelere bile dağılabiliyor, yerçekiminden. 10 gün sonra baya azaliyor, iki üç haftayada eseri kalmaz, için rahat olsun. Varsa arnika kremi kullan yoksa bildiğin saf zeytin yağı sür, faydasini göreceksin.
Tsk ederm cnm o dedgin kremi alayim su an kendimi eskisinden cok daha sisko hissediorum hemen zaman gecse :(

MERHABA ARKADAŞLAR. umarım bunu okursunuz ve en yakin zamanda cevap verirsiniz. bugun cumartesi ve ben çarşamba günü iç bacak, dış bacak, diz içlerinden liposuction ameliyatı oldum. korse var üzerimde hatta nsrkodan uyandığımda üzerimdeydi. fakat ne yalan söyleyeyim hic bir fark göremiyorum. Doktorum ameliyatın cok iyi geçtiğini söyledi ama ben pek öyle düşünmüyorum. pazartesi kontrol için randevu verdi bana. pazartesi onada soracağım niye böyle diye. içim hiç rahat değil. zamanla incelcek mi yoksa böyle mi kalcak anlamıyorum. bilen varsa lutfen yardimci olur mu? tesekkurler

Çok geçmiş olsun muhakkak fark vardır bu operasyonu geçiren arkadaşlarımız cevaplandırıcaktır bende düşünüyorum ne kadara oldun fiyat olarak?

merhabalar ben cuma günü üst bacaklarımdan lazer lipo oldum. normalde ankarada yaşıyorum istanbulda oldum. cuma günü ağrım ve kanama şeklinde sızıntım vardı. cumartesi rahattım hatta uçakla ankaraya döndüm. bugün daha iyiyim. 1 haftaya sargılar çıkacak. bacaklarıma bakınca şiş duruyor ama çok normal. okadar işlem gördü şişmesi normal. 10-15 güne kendine gelir dedi doktor. mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum. korse ve sargılarla zor oluyor ama hareket etmek iyi geliyor gibi. ağrım biraz var ama ağrı kesiciye ihtiyaç duymuyorum. bide ödem söktürücü çay içiyorum. bunu doktorum söylemedi ben kendi kendime içmeye karar verdim yararı olur belki diye :) tuvalet konusu biraz zorluyor korseyle otur kalk ama insallah o da geçicek. operasyon lokal anestezi ile oldu. yalan yok acıdı. ama geçti bitti. sargılar sarılmadan baktım hakkaten yağlar gitmişti. 4 güne rahatlarsın 10-15 güne düzelmeyi görmeye başlarsın dedi doktor. hergecen gün ağrılarım azalıyor. umarım sonuç iyi olur.

MERHABA ARKADAŞLAR. umarım bunu okursunuz ve en yakin zamanda cevap verirsiniz. bugun cumartesi ve ben çarşamba günü iç bacak, dış bacak, diz içlerinden liposuction ameliyatı oldum. korse var üzerimde hatta nsrkodan uyandığımda üzerimdeydi. fakat ne yalan söyleyeyim hic bir fark göremiyorum. Doktorum ameliyatın cok iyi geçtiğini söyledi ama ben pek öyle düşünmüyorum. pazartesi kontrol için randevu verdi bana. pazartesi onada soracağım niye böyle diye. içim hiç rahat değil. zamanla incelcek mi yoksa böyle mi kalcak anlamıyorum. bilen varsa lutfen yardimci olur mu? tesekkurler

canım selam bende cuma günü lazerlipo oldum. şuan şiş olması normal okadar işlem gördü tabiiki ödem olacak. bikaç haftaya normale döner. benimkilerde şuan şiş ama ben ameliyattan sonra sargılar sarılmadan gördüm yağlar gitmişti. ben kendimce ödem atıcı çay falan içiyorum. yürümeye çalışıyorum. yani şuanda fark görmemen normal benim bacaklarda şiş :) ama düzelir merak etme.

canım selam bende cuma günü lazerlipo oldum. şuan şiş olması normal okadar işlem gördü tabiiki ödem olacak. bikaç haftaya normale döner. benimkilerde şuan şiş ama ben ameliyattan sonra sargılar sarılmadan gördüm yağlar gitmişti. ben kendimce ödem atıcı çay falan içiyorum. yürümeye çalışıyorum. yani şuanda fark görmemen normal benim bacaklarda şiş :) ama düzelir merak etme.

beni azda olsa rahatlattın cok tesekkur ederim :) ben genel anestezi olduğum için hic göremedim sen şanslısin görmüşsun. inşallah dediğin gibi düzelir ve incelirler. çay olarak tavsiye ettigin ne var?

bide aklima gelmişken, yediklerine dikkat ediyor musun?? yani ben pek edemedim şimdiye kadar :/

beni azda olsa rahatlattın cok tesekkur ederim :) ben genel anestezi olduğum için hic göremedim sen şanslısin görmüşsun. inşallah dediğin gibi düzelir ve incelirler. çay olarak tavsiye ettigin ne var?
düzelir düzelir merak etme. ben yapılırken ara ara baktım hakkaten incelmişti ama sonrasında şişti. yani kolumuzu bile çarpsak bazen şişiyor. okadar müdahaleye çok normal şişmesi. ben neler yaptıklarını hep gördüm okadar kolay bi olay değil aslında. kiraz sapı çayı içiyorum. bol su. gerçi bu korseyle tuvalet olayı sıkıntı :) yediklerime eh işte yani dikkat ediyorum. zaten benim kilo problemim yoktu. yıllardır bacaklarımda gitmeyen 1-2 yer vardı onlar için yaptırdım. senin kaç gün oldu buarada? akıntın oldumu ameliyat yerlerinden. benim bgün 3. günüm ufak biyerden hala sızıyor.

düzelir düzelir merak etme. ben yapılırken ara ara baktım hakkaten incelmişti ama sonrasında şişti. yani kolumuzu bile çarpsak bazen şişiyor. okadar müdahaleye çok normal şişmesi. ben neler yaptıklarını hep gördüm okadar kolay bi olay değil aslında. kiraz sapı çayı içiyorum. bol su. gerçi bu korseyle tuvalet olayı sıkıntı :) yediklerime eh işte yani dikkat ediyorum. zaten benim kilo problemim yoktu. yıllardır bacaklarımda gitmeyen 1-2 yer vardı onlar için yaptırdım. senin kaç gün oldu buarada? akıntın oldumu ameliyat yerlerinden. benim bgün 3. günüm ufak biyerden hala sızıyor.

bugunle birlikte 5.günüm sadece ilk gün olmuştu sonra hic kan falan akmadi bidaha. ayrica hic ağrı kesici içme gereği duymadım ve bugün bantları çıkardım yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek. he bide hiç duş aldin mi? malesef ben daha alamadım zaten dün regl oldum yani bu yüzdende daha duş alamadım açıkçası ama yarın doktora gitmeden almayi düşünüyorum. bidd korseyi çıkarıncada biraz tuhaf hissediyorum

bugunle birlikte 5.günüm sadece ilk gün olmuştu sonra hic kan falan akmadi bidaha. ayrica hic ağrı kesici içme gereği duymadım ve bugün bantları çıkardım yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek. he bide hiç duş aldin mi? malesef ben daha alamadım zaten dün regl oldum yani bu yüzdende daha duş alamadım açıkçası ama yarın doktora gitmeden almayi düşünüyorum. bidd korseyi çıkarıncada biraz tuhaf hissediyorum
ya benimde ilk gün çoktu şuanda sadece bir noktadan çok çok az var. heralde geçer. bandajları çıkarınca nasıl bi görüntüyle karşılaştın? ben ondan çok korkuyorum :) bana 1 hafta sonra banyoda çıkar dedi. heralde çıkardıktan sonra duş alırım.

ya benimde ilk gün çoktu şuanda sadece bir noktadan çok çok az var. heralde geçer. bandajları çıkarınca nasıl bi görüntüyle karşılaştın? ben ondan çok korkuyorum :) bana 1 hafta sonra banyoda çıkar dedi. heralde çıkardıktan sonra duş alırım.

çıkarınca bi fark görmedim dediğim gibi. senin dediğine bakılırsa şişlikten dolayi öyle olmalı. inşallah şişlik inerde incelir bacaklarım tek derdim o. ama tuhaf bi his yani çıkarınca sanki etler kendini salıyormuş gibi hissediyorsun :D

Back
X