Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demekki tahmin ettiğin kadar kötü değilmiş :) korseyi yine giydin dimi?
Evet giydim canim. Sadece cikardiktan sonra bi yikadim kurumasini bekleyene kadar bikac saat giyemedm yoksa hep ustumde :) cok morarma olmamis bende. Bi bolge vardi ozellikle alinmasini istedigim ameliyattan sonra baktigimda yoktu ama bandaji acinca hafif var gibi duruyodu. Doktor sislik oldugunu soyledi. Benimkilerde sis merak etme. Sabirli olucaz artik. Beslenmeye dikkat etmek lazim. Ay bide benim odemler ayagima indi nasil sistiler anlatamam. Ama allahtan geciy

Evet giydim canim. Sadece cikardiktan sonra bi yikadim kurumasini bekleyene kadar bikac saat giyemedm yoksa hep ustumde :) cok morarma olmamis bende. Bi bolge vardi ozellikle alinmasini istedigim ameliyattan sonra baktigimda yoktu ama bandaji acinca hafif var gibi duruyodu. Doktor sislik oldugunu soyledi. Benimkilerde sis merak etme. Sabirli olucaz artik. Beslenmeye dikkat etmek lazim. Ay bide benim odemler ayagima indi nasil sistiler anlatamam. Ama allahtan geciy

geçmiş olsun ya ödemler ayağina kadar inmiş yani neyseki geciyormuş. benim ameliyat yerlerim şiş ayağıma kadar inmedi ya. ama var ya bacak bacak üstüne atamiyorum resmen :D dediğin gibi sabırlı olmamiz lazımmmm

yalnız var ya bacaklarım o kadar çok kaşınıyor ki anlatamam ya öyle bi kaşıntı olamaz ya çıldırcaammmm

yalnız var ya bacaklarım o kadar çok kaşınıyor ki anlatamam ya öyle bi kaşıntı olamaz ya çıldırcaammmm
B bitterschokoladem o kaşıntı uzun zaman gelip gidiyor. Benim beş aylık bölgelerim bile ara ara çok tatlı kaşınıyor hala. Nemlendirici krem sür yada bildiğin zeytin yağı, çok rahatlatıyor.

Benimde 10. Gunum halen mor ve sisim :) sen tartida fazla cikiomusun
persiangirl persiangirl benim az bölge olmasına rağmen 4 kilo fazla çıkmıştım tartıda. Eski kilomu bulmam bir ayı buldu. Ödemleri herkes farklı atıyor. Sendede fazla çıkan sadece vücudundaki su toplanması. Yeterince su içiyorsundur. Bana dr. hastanede enflac diye hap vermişti, vitaminli ananashapı, faydasını gördüm sanırım. Biraz sabretmen gerekecek cnm.

Merhaba kızlar bende liposuctiom yaptırıcam inşallah ama aklımda deli sorular
1. Benim bi 14 kilo fazlam var benim gibi olup yaptıran varmı?
2. Yaptırdıktan 1 hafta sonra işime geri dönebilirmiyim? (İşim yorucu değil)
3. 1 hafta sonra işe başladığımda hala yürüyüşüm farklı olur mu dışarıdan fark edilir mi?
4. Korse kıyafetten belli oluyor mu?
5. Yaptırdıktan yaklaşık 50 gün sonra tatile gidicem , mayoda giyilebilir mi? İz yada morluk kalır mı?
6. Birde çok canınız yandı mı? Ameliyat sonrası gerçekten çok mu zor . Epidural sezeryan oldum hiç zorlanmadım ama sanki bu çok acıyacak gibi

Merhaba kızlar bende liposuctiom yaptırıcam inşallah ama aklımda deli sorular
1. Benim bi 14 kilo fazlam var benim gibi olup yaptıran varmı?
2. Yaptırdıktan 1 hafta sonra işime geri dönebilirmiyim? (İşim yorucu değil)
3. 1 hafta sonra işe başladığımda hala yürüyüşüm farklı olur mu dışarıdan fark edilir mi?
4. Korse kıyafetten belli oluyor mu?
5. Yaptırdıktan yaklaşık 50 gün sonra tatile gidicem , mayoda giyilebilir mi? İz yada morluk kalır mı?
6. Birde çok canınız yandı mı? Ameliyat sonrası gerçekten çok mu zor . Epidural sezeryan oldum hiç zorlanmadım ama sanki bu çok acıyacak gibi
valla canım ben lazer lipoliz oldum. az bi fazlalığım vardı onun için. duyduğum kadarı ile liposuction daha ağır bir işlemmiş. lipoliz lokal anesteziyle yapıldı ama ne yalan söyliyim canım yandı. korsem kıyafetten belli olmuyor. bacaklarımdan yaptırdım bugün 8. günüm yürüyüşüm yeni yeni düzeldi. ama şuda var benim canım çok tatlı azıcık acısa rahatsız oluyorum yürüyüşüm değişiyor. morluğum çok yok ama çok olanlarda varmış belki cilt tipine göre değişiyodur. tam oturması 1ayı bulur dedi doktor şuan hala şişim ödem var tartıda 3kg fazla çıkıyorum.
ben çok yardımcı olamam tabii sana işlemler farklı ama kendi deneyimimi yazmak istedim. liposuction olan birinden de dinlemen iyi olur:)

persiangirl persiangirl benim az bölge olmasına rağmen 4 kilo fazla çıkmıştım tartıda. Eski kilomu bulmam bir ayı buldu. Ödemleri herkes farklı atıyor. Sendede fazla çıkan sadece vücudundaki su toplanması. Yeterince su içiyorsundur. Bana dr. hastanede enflac diye hap vermişti, vitaminli ananashapı, faydasını gördüm sanırım. Biraz sabretmen gerekecek cnm.
Tatl bilmiorum ama fazla kilo cikinca demorolize oluyorum.sen kac kiloydun ameliyattan sonra kac kilosun

Tatl bilmiorum ama fazla kilo cikinca demorolize oluyorum.sen kac kiloydun ameliyattan sonra kac kilosun
Cnm hiç bozma moralini, gidecek o fazlaliklar. Ben 54 kilo girdim, bir hafta sonra 58 kilo gösteriyordu tartı. Şu an 52 kiloyum.

ne kadar sürede indi şişiklerin? ve tabiki kilon?
Bir ayda eski kiloma düştüm. Bir ay daha üstünden geçtikten sonra bi kilo daha düştü. Hoooppp bi lipoya daha girdim ve herşey yeniden baştan. Belki daha sağlikli beslenilse daha önce atilirmiydi bilemicem. Ama eninde sonunda gidiyor şükür. Sen nasilsin?

Bir ayda eski kiloma düştüm. Bir ay daha üstünden geçtikten sonra bi kilo daha düştü. Hoooppp bi lipoya daha girdim ve herşey yeniden baştan. Belki daha sağlikli beslenilse daha önce atilirmiydi bilemicem. Ama eninde sonunda gidiyor şükür. Sen nasilsin?

aa nasıl yani sen iki kere mi girdin ameliyata. neden?... ben iyiyim ya bugün tam iki hafta oldu. önümde daha koca iki hafta var. umarım incecik olurummmmm

aa nasıl yani sen iki kere mi girdin ameliyata. neden?... ben iyiyim ya bugün tam iki hafta oldu. önümde daha koca iki hafta var. umarım incecik olurummmmm
Hatırladığım kadarıyla 4 litre çekilmişti senden, mutlaka değişim olacaktir :)))
Ben 5 ay önce vaser lipo oldum, dışbacak, basen, simit, belden. 1,6 litre çekildi. Karnım için girmiştim aslında ama ilk dr. karnimi yapmadi, dalgalanma ihtimali var, derim inceymiş ve karın alan olarak düz bölge diye. Çok üzülmüştüm ve takıntı yaptim kendime. Üstünden üç ay geçtikten sonra başka dr.da lazer lipo oldum. Karın ve içbacaktan 1,5 litre çekildi. Sebep bu anlicağin. Bende bikerede olsun bitsin isterdim. Iki kere çektim o acıları ;)

Hatırladığım kadarıyla 4 litre çekilmişti senden, mutlaka değişim olacaktir :)))
Ben 5 ay önce vaser lipo oldum, dışbacak, basen, simit, belden. 1,6 litre çekildi. Karnım için girmiştim aslında ama ilk dr. karnimi yapmadi, dalgalanma ihtimali var, derim inceymiş ve karın alan olarak düz bölge diye. Çok üzülmüştüm ve takıntı yaptim kendime. Üstünden üç ay geçtikten sonra başka dr.da lazer lipo oldum. Karın ve içbacaktan 1,5 litre çekildi. Sebep bu anlicağin. Bende bikerede olsun bitsin isterdim. Iki kere çektim o acıları :KK66:

çok geçmiş olsun ya :/
senden toplam 1.6 çekilmesine rağmen bacakların inceledi mi yani? bayagi fark oldu mu

çok geçmiş olsun ya :/
senden toplam 1.6 çekilmesine rağmen bacakların inceledi mi yani? bayagi fark oldu mu
Tsk ederim. Ilk lipodan yani dışbacaklarda incelme çok oldu. Ölçüm 59 cm den 52 cm düşmüştü. Ikinci lipomda yani iç bacaklardan çok çekilmedi, daha çok sıkılaştırma çalıştı dr. Ölçüm 52 cm de kaldı ama görüntü biraz değişti yinede. Biraz daha zaman geçsin yeni foto yapıp yüklerim.
Sen ölçmüşmüydün, ne durumda şu an?

kızlar benım gıbı 2 haftasını doldurup kılosu fazla cıkan varmııı ya medcezır on kılo vermıstı dıyetsız falan bızde ıstıyoruzz :(

Tsk ederim. Ilk lipodan yani dışbacaklarda incelme çok oldu. Ölçüm 59 cm den 52 cm düşmüştü. Ikinci lipomda yani iç bacaklardan çok çekilmedi, daha çok sıkılaştırma çalıştı dr. Ölçüm 52 cm de kaldı ama görüntü biraz değişti yinede. Biraz daha zaman geçsin yeni foto yapıp yüklerim.
Sen ölçmüşmüydün, ne durumda şu an?
7 cm inceldi yani? oha cok iyi!!! bende ölçtüm suan sadece 2cm inceldi :( senin ne kadar sürede inceldi o kadar?

kızlar benım gıbı 2 haftasını doldurup kılosu fazla cıkan varmııı ya medcezır on kılo vermıstı dıyetsız falan bızde ıstıyoruzz :KK43:
Canim sen resim eklmeyi dusunyomusun? Benimde kilom degismedi ameliyattan sonra

7 cm inceldi yani? oha cok iyi!!! bende ölçtüm suan sadece 2cm inceldi :KK43: senin ne kadar sürede inceldi o kadar?
B bitterschokoladem bir ayda 7 cm evet, inanılmayacak gibi ama yanlış ölçüm olmadı, arkadaşım benden merakli sağolsun, gelip ölçüp not alıyordu. Hatta geçen bi kenara yazmış bana gösteriyor "gel tekrar ölçmem lazım" diyor..... kontrol memurum o benim :-)

B bitterschokoladem bir ayda 7 cm evet, inanılmayacak gibi ama yanlış ölçüm olmadı, arkadaşım benden merakli sağolsun, gelip ölçüp not alıyordu. Hatta geçen bi kenara yazmış bana gösteriyor "gel tekrar ölçmem lazım" diyor..... kontrol memurum o benim :-)

vallah şoktayimmm ve tabiki senin adına cok sevdim. ya ama bide cok tedirginim benim nerdeyse üç hafta olcak ve hala aynı işte 2 cm sadece :KK64:

Back
X