- 21 Ağustos 2013
- 177
- 69
- 48
- Konu Sahibi tafi
- #3.661
tamam bekliyorum :)Özelden yazıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bekliyorum :)Özelden yazıyorum
Lazer lipo icin konustuk Hasan Beyle hatta simdi sitesinde de lazer lipo bolumu var
dedim ya o zaman bunlara inanma demişti ve yoktu 5 sene öncesi neyse şimdi varmış,ben oldum bacak klasik lipo memnun kalmadım revizyon oldum başka dr ye zaten ama buna takılma herkes memnun kalacak diye bir kural yok her doktorun var iyi yada iyi olmayan sonucu arkadaşım
dedim ya o zaman bunlara inanma demişti ve yoktu 5 sene öncesi neyse şimdi varmış,ben oldum bacak klasik lipo memnun kalmadım revizyon oldum başka dr ye zaten ama buna takılma herkes memnun kalacak diye bir kural yok her doktorun var iyi yada iyi olmayan sonucu arkadaşım
jelom nörüyon ya? seni arıcam unutup duruyom..meme yaptırıcam ben
meme topiklerine damliyim biraz.
gurbaniiii özledim bende seni aklımdasın hep whatsupda facede afeti devran resimlerin yahu elletme bi yeriniiiiyimiisn canım benim? Memeye acele etme hemen doktorlar için araştır araştıralım
konuşalım reelde
![]()
Çok haklısın yaa diyorum keşke araştırmasaydım Alper Bey i de sevmiştim ilk görünce ama dr dr gezdikçe aklı karman çorman oluyo insanın :) Hemen karar verip Alper Bey e yaptırsaydım :) Senin memnun kalmadığın yöntem miydi yoksa Hasan Bey mi? İllaki kişiden kişiye göre değişir ama hep iyi şeyler görünce hakkında insan ister istemez ona meylediyor. En azından bilirsem ki olumsuz yanları da var daha iyi didiklerim konuyu :):)
Valla bişeyler yaptırmazsam psikolojim hepten gidicek jelom :) Deli gömleği giydirip yatırcaklar, acilen kendimle uğraşmam lazım :))
seni arıycam ben, bugün müsait olduğunda bi 10 dakka konusalım..ya da ne zaman müsait olursan.
deliiii saldır milleete dök içiniolur bebem konuşalım uygunum ne zaman dersen
![]()
Ayol siyasette deşarj olalım dedik, hem cımbızlı hem zıpkınlı dikilde tepemize, 20 gün tecrite attılar şu saf ve temiz üyeyi düşün
af çıktı bayram dolayısıyla![]()
yaa surekli karisyo aklim canim cok ironik olcak ama son kararim Alper Tuncel :) Hasan Findik icin lipo da yorum bulamiyorum 1 kisi yazmis sadece kardesi olmus cok memnunmus diye ama yetmedi bana obur tarafta Alper Tuncel in butun yorumlar lipo uzerine olunca bir de cok buyuk bi cogunluk memnun olunca don kararim bu cok bi fiyat farki da yok zaten insallah dogru karar vermisimdir ama artik degistirmiycem insallaahh :))))İçine sinene ol arkadaşım ben hem yötemden hemde kendinden memnun kalmadım (ilgisziliğinden dem çok vurdum geçmişte buralarda) ama dediğim gibi kız kardeşim de ona oldu beraber olduk o revizyonunu yaptırdı kendisine ben yaptırmadım diyoloğ iyi değil diye...önceden de yazdığım gibi herkes memnun kalacak diye bir kural yok her doktorun var memnun olmayan hastası
ANında örgütleniriz, estetikte de cevrem var, herkesi toplar isyan cıkartırız
Hı hııı anlıyorumANında örgütleniriz, estetikte de cevrem var, herkesi toplar isyan cıkartırız![]()
yaa surekli karisyo aklim canim cok ironik olcak ama son kararim Alper Tuncel :) Hasan Findik icin lipo da yorum bulamiyorum 1 kisi yazmis sadece kardesi olmus cok memnunmus diye ama yetmedi bana obur tarafta Alper Tuncel in butun yorumlar lipo uzerine olunca bir de cok buyuk bi cogunluk memnun olunca don kararim bu cok bi fiyat farki da yok zaten insallah dogru karar vermisimdir ama artik degistirmiycem insallaahh :))))