Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kamp nasıl gidiyor zor mu ? spor yaptırıyorlarmı verdin mi hiç kilo?
Cook zor valla ama mecbursun bir sekilde yapıyorsun evde olsak bukadar kurallara uyamazsin.lipodan sonra inanilmaz derecede selulit cikti o neden olur ne yapmam lazim zaman gectikce daha fazlalasiyor

Cook zor valla ama mecbursun bir sekilde yapıyorsun evde olsak bukadar kurallara uyamazsin.lipodan sonra inanilmaz derecede selulit cikti o neden olur ne yapmam lazim zaman gectikce daha fazlalasiyor
Korseyi takıyor musun sıkılaştırıcı hareketler yapmalıyız enaz 2 ay da korse tak demisti dalgalanma oluyormuş aslında bı güzellik salonu olan arkadaşım sıkılaştırıcı lpg gibi radyo frekans gibi aletlere girmen lazım demisti

Korseyi takıyor musun sıkılaştırıcı hareketler yapmalıyız enaz 2 ay da korse tak demisti dalgalanma oluyormuş aslında bı güzellik salonu olan arkadaşım sıkılaştırıcı lpg gibi radyo frekans gibi aletlere girmen lazım demisti
Korseyi bende takcam sadece 3 gun takmadim bu zamana kadar bisey olur mu? Ama 2 ay takmayi dusunuyorum

zordur tabi adı üstünde kamp:) kolay gelsin... klasik lipo değildi demi senin lazer yani ne yazsam bilmiyorum dr ye sor bakalım bende oldu ama klasik lipoda olmuştu lazerde değil bide çok oldu diyorsun :KK14: alo de resim at bakalım doktorunua

evet bu tarz ameliyatlar sonrası dr ler paslıyor bu makinelere bende girmedim açıkçası

Bende liposaksın operasyonu gecirdim 6. Günüm korseyi cikarttigimda simdilik dümdüz bir karnim var agrili bisiy yasamadim sisliklerimin inmesini sabirsizlikla bekliyorum ... Fakat aneztezi yapilan yerde tarif edemedigim bir ağırlik hafif uyusmayla karişık bir sislik var bu normalmi ??:KK43:

Bende liposaksın operasyonu gecirdim 6. Günüm korseyi cikarttigimda simdilik dümdüz bir karnim var agrili bisiy yasamadim sisliklerimin inmesini sabirsizlikla bekliyorum ... Fakat aneztezi yapilan yerde tarif edemedigim bir ağırlik hafif uyusmayla karişık bir sislik var bu normalmi ??:KK43:
Kac lt yag alindi? 6.gunde dumduz mu oldu gercekten benim 35 gunum daha okadar fark yok

Çok geçmiş olsun,6 günde sonuç almanız muhteşem ben 15 günde az fark olanı gördüm de 6 günde dümdüz olanı görmedim inanın teknik ne kaç litre çekildi doktorunuz kim yazarmısınız

Çok geçmiş olsun,6 günde sonuç almanız muhteşem ben 15 günde az fark olanı gördüm de 6 günde dümdüz olanı görmedim inanın teknik ne kaç litre çekildi doktorunuz kim yazarmısınız
Tesekkur ediyorum izmirde op. Dr. Özgür Erdem yapti ameliyatimi tabiiki ödemlerim var 1 ayi sabirsizlikla bekliyorum bende

Merhabalar dr'umun dedigine göre 2 kilo yağ 2 kilo sıvı cıkti ... Dahada ödemler gidicek daha da incelicek dedi drum bende sabirsizlikla bekliyorum ...

2 kilo yağ 2 kilo sıvı alindi benden bende aman aman sikayet edilicek bisiy yoktu zaten sadece ayva gobeğim ve etimin yumuşak oldugu yerleri sıkilaştirdim sizin probleminiz neydi ????

Enfla C kullandinizmi ödem atici ???? Ananas özlu bir tablet sabah aksam iciyorum onuda bana drum önerdi... Kesinlikle tavsiye ediyorum su andada yediklerime cok cok dikkat ediyorum ne kadar hafif beslenirsem okadar cabuk gecicek ödemlerim .... Bana 1 ay yada daha az takicabilecegimi söyledi korseyi drum siz nerelerden yaptirdiniz kac kilo yag cikti ??? Nerde kim yapti operasyonunuzu ???

Enfla C kullandinizmi ödem atici ???? Ananas özlu bir tablet sabah aksam iciyorum onuda bana drum önerdi... Kesinlikle tavsiye ediyorum su andada yediklerime cok cok dikkat ediyorum ne kadar hafif beslenirsem okadar cabuk gecicek ödemlerim .... Bana 1 ay yada daha az takicabilecegimi söyledi korseyi drum siz nerelerden yaptirdiniz kac kilo yag cikti ??? Nerde kim yapti operasyonunuzu ???
2Lt yag 2lt su ilk defa duyuyorum gercekten ozaman bizde de hepsi yag degildir erken sonuc alman cok guzel cok sevindim benim halen agrilarim var daha

2Lt yag 2lt su ilk defa duyuyorum gercekten ozaman bizde de hepsi yag degildir erken sonuc alman cok guzel cok sevindim benim halen agrilarim var daha
Benim sadece epidural yapilan yerde uyusmayla anlamini veremedigim sertlik agirlik gibi adini koyamadigim bisiy var.. ben bugun korseyi bir tik öne aldim

Sertlik ve uyuşma olabiliyor benim 1 ay oldu dün kontrole gittim hala sertlik var

Merahaba arkadaşlar.Benim de randevum 13 nisan.diz içi,simit,basen ve karın olucam.kilom 55 boy 1.60.benim bu diz simit ve basen genetik yani napsan ne etsem gitmiyor.benim sorum olacak daha evvel yaptıran arkadaşlara.operasyon sonrası çok ağrı sızı oluyormu ve aynı gün yada ertesi gün normal hayata dönülebilirmi? Tek endişem bu çoluk çocuk malum.lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X