merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
canım ben çarşamba günü oldum hemde gögüs ameliyatı ile beraber en kötü yanı şu sıcakta korseyle oturuyorum ama ben 1997 yılındada yaptırdım ve asla pişman olmadım eger istersen özelden sana bilgi veririm doktorum süperrrrr
sevgili tutuile bende cuma günü hem liposuction hem de göğüs küçültme ameliyatı olacağım.ruh halimdende anlaşılacağı gibi oldukça endişeliyim.sebebi daha önce hiç ameliyat geçirmemiş olmam ve tabi bir de ameliyat sonrası görüntümden dolayı pişmanlık yaşarmıyım korkusu.liposuction için bir sürü olumsuz yorum okudum ama bazılarıda son derece memnunlar.sen memnunmusun.daha öncede yaptırmışsın.neden tekrar yaptırma ihtiyacı duydun.bir de yapıldıktan sonra çok fazla şişlik oluyormu ve oluyorsa kaç güne kadar geçer.çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsan sevinirim...
merhaba arkadaşlar bende 3 kasım 2006 da yaptırdım sonuçlarından çok memnun kalmıştım hatta inanamıyordum ne kadar zayıfladığıma e inceldiğime 6 litre yap bel karın be bacakiçlerinden alınmıştı.. ameliyattan 3 hafta sonra spora başladım düzenli 4 ay spor yaptım 2 ay dar bir ameliyat korsesi giydim sonuç mükemmeldi.. ama şimdi yani sporu bıraktım masa başı bir işe başladım rejim yapmadım ve şuan 80 kiloyum daha fazlasını geri aldım.. eğer ömrümce dikkat ederim diyorsanız tavsiye ederm ama yemeğe düşkünseniz yılda 3-4 milyar verir tekrar yaptırırım diyosanız bilmem resimlerimi ekliyorum .. doktorumu çok tavsiye ederim..
resmi kaldırıyorum..
merhaba!karın ve belden liposactıon yaptırdım.bugun 10.günüm ve karnımda dalgalanma var.doktorum şişlikten dedi fakat ben yine de inanılmaz tedirginim.yaptıran arkadaşlarıma sormak istiyorum dalgalanma oldu mu sizde de?cvp please
merhaba!karın ve belden liposactıon yaptırdım.bugun 10.günüm ve karnımda dalgalanma var.doktorum şişlikten dedi fakat ben yine de inanılmaz tedirginim.yaptıran arkadaşlarıma sormak istiyorum dalgalanma oldu mu sizde de?cvp please
yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.şişliklerden dolayıdır umarım.çok moralim bozuk.kafam hep ordadoktorumun adını özelden yazayım size.
sevgili tutuile bende cuma günü hem liposuction hem de göğüs küçültme ameliyatı olacağım.ruh halimdende anlaşılacağı gibi oldukça endişeliyim.sebebi daha önce hiç ameliyat geçirmemiş olmam ve tabi bir de ameliyat sonrası görüntümden dolayı pişmanlık yaşarmıyım korkusu.liposuction için bir sürü olumsuz yorum okudum ama bazılarıda son derece memnunlar.sen memnunmusun.daha öncede yaptırmışsın.neden tekrar yaptırma ihtiyacı duydun.bir de yapıldıktan sonra çok fazla şişlik oluyormu ve oluyorsa kaç güne kadar geçer.çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsan sevinirim...
ben de göbek va belimden şikayetcıyım yağ aldırmak istıyorum .Sen yaptırdın mı ha bı de ankarada gazı de kaca yapıyolar bılgınız varsa yazar mısın ..şimdiden teşekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?