- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 957
- 688
- Konu Sahibi tafi
Benden 2 gün boyunca hatta 3 gün inanılmaz bir sızıntı oldu.Öyleki yatağa hasta bezi koyduk.Yani şöyle diyeyim , kilolarca kanlı su geldi desem yeridir.Şimdi sen "bende olmadı " deyince ben şüpheye düştüm.Smarlipoda böyle sıvı akması omuyor mu ? Bana smartlipo yapılmadı mı ?? Okuduklarımdan olduğu yazıyordu ama bilemiyorum ya ......acaba bana liposakşınla kombine bir şey yapıldı da o yüzden mi bu kadar incelme oldu ?Rosen selam
Bende operasyon sonrası çok hafif kanama oldu ama çok çok azdı.Daha sonra herhangi bir kanama olmadı.Sen lipo sonrası beslenme konusunda neler yaptın Yani çok mu dikkat ettin yoksa normal beslenme ye devam mı ettin?
Canım soruna gelince ben her zaman yememe içmeme her zaman dikkat ederim.Ama lipo sonrası elbette daha dikkat ediyorum.Hiç değilse 6 ay dolsun istiyorum.Örneğin ben chitossan kullanıyorum.Belki biliyorsundur bitkisel ve zararı olmayan bir ürün.Yiyeceklerdeki yağı absorbe ediyor.İlk 1 ay ödem atıcı lasix ve 4 litre su ile birlikte kullandım .Maalesef spor yapmıyorum , keşke yapsam ......Yani diyet yapmıyorum ama daha dikkatliyim.Ben de kilo kaybı çok az zaten.Ama incelme kayda değer oldu.Dediğim gibi her şey kusursuz mu ...elbette değil .Tek bacak içi daha fazla alınmış duruyor.İlk günde öyleydi hala öyle.Ama ancak çok dikkatli bir göz fark edebilir.Sırtın iki tarafı da biraz farklı.Tek taraf dümdüz diğer taraf öyle değil .Bel oyuntusu kusursuz .Ben bütün olarak değerlendiriyorum.Sizlerin yaşndayken en küçük şeylerin üzerinde dururdum , böyle olunca sürekli düzeltme yoluna gidildiği için ameliyat masasından kalkamıyorsun.Emin ol hiçbir zaman tam kusursuzluğu yakalıyamıyorsun .Ufak şeyleri dert etmemeye çalışıyorum.Ama sorun büyük olsaydı doktorun yakasına yapışırdım elbette :)) İyileşme 6 ay sürüyor diyorlar.Hiç değilse bu süre zarfında yemene içmene dikkat et, bana korse tak denmedi ama ben 2 ay gece gündüz kullandım .Bir takım ufak detaylara dikkat etki için rahat etsin hiç değilse "biz elimizden geleni yaptık " diyelim.
Son düzenleme: