Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sensiii merhaba.
benimde bel bolgemde vede ic bacakta bi turlu erimeyen yaglarim var.bunlardan smartlipoyla kurtulmak istesem ortalama ne kadara mal olur bana lutfen cvp yazarmisin tatlim.malum cok pahaliysa bu bir hayal olur bana:( sen nerene yaptirdin ve ne kadar odedin guzelim,en onemlisi memnunmusun ve ilerde 20 sene sonra mesela cokme yaparmi liposaksin gibi?
cnm..ben bel bölgeme yaptırdım..3000 bin ytl ödedim..çok memnun kaldım..aynı zamanda sıkılaştırıyo alırken yagları...ama senin para konusunu doktorla görüşmen gerekir yinede fiyat konusunu..20 sene sonrasını dert etme sen:)) 20 sene sonra neremizin çökecegini ALLAH bilir:))

ben degil 3000 bin tl 1000 tl bile zor veririm guzelim onun icin.ne benim nede ailemin gucu yetmez zaten onu odemeye.demekki devam ole gezmeye:( cok saol tatlim...

sensicim tekrar merhaba , coskun bey bana 5 bin ytl fiyat verdi bel ve karin bolgesi icin .cok pahali geldi bana , senin indirim konusunda bir yardimin olabilirmi bana ? tabi bir mahsuru yoksa ,guzel bir indirim yaparsa 2 hafta icinde turkiyeye gelmeyi istiyorum ,

sensicim tekrar merhaba , coskun bey bana 5 bin ytl fiyat verdi bel ve karin bolgesi icin .cok pahali geldi bana , senin indirim konusunda bir yardimin olabilirmi bana ? tabi bir mahsuru yoksa ,guzel bir indirim yaparsa 2 hafta icinde turkiyeye gelmeyi istiyorum ,
cnm ben sana indirim yaptırtırım ama nekadar olur bilmiyorum..sen bana özelden yazarmısın ismini..

merhaba arkadaşlar bende 3 kasım 2006 da yaptırdım sonuçlarından çok memnun kalmıştım hatta inanamıyordum ne kadar zayıfladığıma e inceldiğime 6 litre yap bel karın be bacakiçlerinden alınmıştı.. ameliyattan 3 hafta sonra spora başladım düzenli 4 ay spor yaptım 2 ay dar bir ameliyat korsesi giydim sonuç mükemmeldi.. ama şimdi yani sporu bıraktım masa başı bir işe başladım rejim yapmadım ve şuan 80 kiloyum daha fazlasını geri aldım.. eğer ömrümce dikkat ederim diyorsanız tavsiye ederm ama yemeğe düşkünseniz yılda 3-4 milyar verir tekrar yaptırırım diyosanız bilmem resimlerimi ekliyorum .. doktorumu çok tavsiye ederim..

resmi kaldırıyorum..

arkadaslar bu yollar dogru degıl yedıklerınıze dıkkat etmek ve egzersız yapmak sıze ne kadar zor gelıyor.. cok basıt gıbı gelıyor bu amelıyatlar ozellıkle kelepce ama kac kısı kalp krızı gecırdı haberınız varmı :oklava: yada bazı arkadaslarımın dedıgı gıbı vucudunuzda sekıl bozuklugu oluyor ayrıca 6 lıtre yag degıl ıcerısınde suda var alınan yag belkıde 3 lıtredır.. bır gazetede okumustur yazara deneme acısında bır doktor onerı yapıyor aylarca arıyor karsılıgında gazetede reklamını yapması ıcın.. gazetecı sonunda kabul edıyor para vermeyecek ya ısıne gelmıs demek kı sonra amelıyat oluyor.. ve tabıkı olan oluyor zaten.. onu sureklı arayan ve ıstedıgınde ulastıgı doktor yasadıgı bazı bedensel sıkıntılardan sonra telefonlarına bıle cıkma nezaketınde bulunmamıs.. bırgun neysekı acmıs telefonu doktor, kadın derdını anlatıktan sonra doktorun dedıgı sey su olmus MADEM AMELıYAT OLMAK ıSTEMıYORDUN BOĞAZINI TUTSAYDINDA KICINI ZAYIFLATSAYDIN . SEN DEĞıLMıYDıN BU ÜZERıME YAPIŞAN YAĞLARDAN BENı KURTAR DıYEN KURTARDIM ıŞTE. AZACIK ACIYADA SEN ALIŞ.. beni aslında hiç önemsemediğini ozaman anlamıştım demişti yazısında.. yanı anlayacagınız kolay dıye dusunulen bu amelıyatlar kotu sonuclar dogurabılıyor... ben her zaman sunu derım kendını gelıstır yedıklerıne dıkkat et hareketlı ol.. sonra gunah kecısı baskası olur... saygılar :kahve:

Son düzenleme:
cnm ben sana indirim yaptırtırım ama nekadar olur bilmiyorum..sen bana özelden yazarmısın ismini..

işte bu da bir pazarlama tekniği... 5.000 tl ile kurtulacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun.. kilo vermek emek ister ... sende anlarsın zamanı gelınce bu tarz şeylerin gerçek çözüm olmadığını.. saygılar :kahve:

işte bu da bir pazarlama tekniği... 5.000 tl ile kurtulacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun.. kilo vermek emek ister ... sende anlarsın zamanı gelınce bu tarz şeylerin gerçek çözüm olmadığını.. saygılar :kahve:
neyin pazarlama tekniği anlamadım..burda bi ürünmü satılıyo..ben kendi yaptırdığım bişeyi tavsiye ediyorum..sonuçlarından oldukça memnun kaldıgım bişeyi..üstelik canım yanmadan..bunudamı paylaşmayalım burda sizlin saçma sapan önyargınızla karşılaşmamak için..herkes fikrini söleyebilir burası bir paylaşım formu...siz nasıl fikir beyan ediyosanız bizde ediyoruz..herşeyide çok biliyosunuz..demekki zayıflayamadıgımız orantısız yerlerimiz var..sizene..saglık bizim para bizim...pazarlama tekniğiymiş..lafmı şimdi bu..

arkadaşım bilip bilmeden atıp tutmak senin için ne kadar zor sık dişini diyet yap spor yap zayıfla diyorsun bunu sölemek senin için çok kolay olabilir ama bilmediğin şeylerde olabilir bunu unutma bende geçen hafta smart lipo oldum benim için neticelerden bahsetmek çok erken hatta doktor bey benle açık açık konuştu zamana ihtiyacın var dedi bunu kabul ediyorsan yaptır bu benim kendi tercihimdi yaptırdım doktor bey zaten fazla kilo problemi olan insanlara bu işlemi uygulamıyor klinikte çok hastayla konuştum bu işlemi yaptırmak istiyen o kadar çok insan varki ama doktor hiçbirine gel yapalım demiyor ilk önce idael kilona gel eğer halan rahatsız olduğun yerin varsa yaparız diyor.bazı insanların vücutları düzenli kilo almıyor örneğin ben.benim aldığım tüm kilo bacak ve basen bölgeme gidiyor ben zamandında 44 kiloya kadar düştüm ama ayak bileği bölgem hala kalındı şimdi ben bu durumda napabilirim sen söle??işte bazı şeyleri konuşmak bu kadar kolay canım

merhaba, ben uzun araştırmalardan sonra liposuction yaptırdım ve sizinle paylaşıyım istedim, BENCE YAPTIRIN AMA : eğer kilolu değilseniz,ve iyi bir doktor bulabilirseniz, sadece şekil bozukluğunuz varsa (ben gıdımı aldırdım ve biraz sırtımda katlanan yeri) şuan çooook memnunum nerdeyse bir ay olacak...İLK beş gün sırtımda ciddi morarma oldu e tabi biraz da yanma ve acıma, şuan ama çok iyiyim, gıdım da ise ne bi morluk ne de biz, kimse anlamadı sadece zayıflamış yüzün dediler, artık yüzümün altında katlanan gıdım yok !!! ANKARADA YAPTIRMAK İSTİYORSANIZ KESİNLİKLE ONEP VE DR ÜNAL ŞAHİN, benim ismimle giderseniz daha da ilgilenecektir, mükemmel bir doktor...

canım normal lipo mu yoksa lazerli kızlar yaptıranlar bunları belirtirse sevinirim insanların gözünde normal lipo ağrılı sızılı zor bir işlem olarak görünüyor o yüzden diyorum diğer arkadaşlarımıza yardım olması açısından ben lazerli lipo yaptrdım canım çok geşmiş olsun ayrıca sonuçlarının seni mutlu etmesi ayrıca sevindirdi:))

arkadaşım bilip bilmeden atıp tutmak senin için ne kadar zor sık dişini diyet yap spor yap zayıfla diyorsun bunu sölemek senin için çok kolay olabilir ama bilmediğin şeylerde olabilir bunu unutma bende geçen hafta smart lipo oldum benim için neticelerden bahsetmek çok erken hatta doktor bey benle açık açık konuştu zamana ihtiyacın var dedi bunu kabul ediyorsan yaptır bu benim kendi tercihimdi yaptırdım doktor bey zaten fazla kilo problemi olan insanlara bu işlemi uygulamıyor klinikte çok hastayla konuştum bu işlemi yaptırmak istiyen o kadar çok insan varki ama doktor hiçbirine gel yapalım demiyor ilk önce idael kilona gel eğer halan rahatsız olduğun yerin varsa yaparız diyor.bazı insanların vücutları düzenli kilo almıyor örneğin ben.benim aldığım tüm kilo bacak ve basen bölgeme gidiyor ben zamandında 44 kiloya kadar düştüm ama ayak bileği bölgem hala kalındı şimdi ben bu durumda napabilirim sen söle??işte bazı şeyleri konuşmak bu kadar kolay canım

güzel arkadaşım kaydirigubbakcemile3 ben gereksiz atıp tutmuyorum.. bu ancak estetik görünüm için yapılabilir kilosu olmayan yada çok az yağ birikintisi olanlar için gecerlıdır. sen şimdi 70 80 90 kilo ise senın yaptıracagın ılk sey bu olmamalı dıyorum.. bazı berbat doktorlar kadar dıplomasının hakkını verenlerde var.. ama bazıları sırf para kazanmak ıcın yaptıgından hastanın kılosunun ne oldugu onun ıcın onem degıldır verdıgı para onemlıdır.. . dıyelım kı bu kılolar da yaptırdın ee sonra ne olacak sen yemeye devam ettıgın muddetce bunu soylermısın bana .. ben sunu ıfade etmek ıstedım. bu tarz amelıyatları kılo vermek ıcın dusunen onlarca ınsan var .. ama ne yazık kı kılo vermek ıcın ıdeal bır yol, yontem degıl benım savundugum asıl budur. kılo vermeyı dusunenler bence kesın cozum uretmek ıcın dusunmelı yoksa bu sekılde gecıcı cozum urettıklerı ıcın asla basaramazlar. sızı varmak ıstedıgınız noktaya bu amelıyatlar goturmeyecek.. bunu zamanla anlayacak olanlarınız vardır aranızda.. tekrar soyluyorum esnetık kaygı ıcın, vucuda sekıl vermek ıcın evet ama kılo vermek ıcın asla cozum degıl buda benım fıkrım saygılar :kahve:

evet bunda hem fikiriz en azından smart lipo dokturunda dediği gibi kilo vermek amacıyla yapılan bir uygulama değil kilo verdiğinizde dahi vücudunuza olan inatçı yağların gitmeyen yağların alımı için uygulanıyor o yüzden fazla yağ alımı olmuyor ve çoğu kişiyi bu yüzden pek tatmin etmiyor ben şöle diyorum smartlipo için vücudu kontürlemek amacı kıvrımları öle çıkarmak olabilir senin dediğin gibi kilo fazlası olup aman ben nası olsa veremem yaptırıyım diyenlere bende karşıyım hatta bölelerine çok kızıyorum ben kilolu olmama rağmen yaptrdıktan sonra bile dikkat etmeye başladım herşeyime sporumada başlıycam inş. daha yeni olduğu için korkuyorum biraz çok ağırlık bindrimek istemiyorum.

arkadaşlar mrb ben bu sitede yeniyim liposuction yaptırmak istıyorum basen bölgeme ama hangi doktor hangi hastane iyi onca araştırmama rağmen bilmiyorum okuduğum kadarı ile burda bilen arkadaşlar var bu konuda bana yardımcı olurlarsa sevinirim istanbulda oturuyorum maliyetide öle dudak ucuklatan cınsten olmazsa cok ıyı olur

Sensei yi destekliyorum. Zira bundan ne elde edecek ki senin komplo teorilerine kim inanır. Onu tanıyan tanıdı. ....ürür kervan yürür

Arkadaşlar ben de haftaya ameliyat oluyorum. Bacaklarımı az da karnımı aldıracağım. Doktorumla konuştum normal liposakşın yapacak, en etkilisi bu diyor bilemiyorum artık

merhaba arkadaşlar..liposuction ameliyatını Teoman Doğana yaptıran var mı aranızda??ben meme büyütmeyle beraber yaptırmayı düşünüyorum,,yaptırmış olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim..

slm kıslar bende bel bolgeme lıposuctıon yaptırdım gercı 5 sene oldu ama ben tawsıye etmıorum bel bolgel 2 katı yaglandı sımdı selsıı nın dedıgı tedawıyı dusunuorum bıde bunu denıyelım bakalım ahhhh kadın olmak ne zor yha:kızgın:

arkadaşlar..ben oldum ameliyatımı bir hafta önce..acaba ameliyattan sonra ne yaptınız deriyi sıkılaştırmak için??spor,vs..sanki korseyi çıkarınca bacaklarım sarkacakmış gibi hissediyorum bunu engellemek için bi öneriniz var mı acaba??

Back
X