- Konu Sahibi tafi
- #1.641
merhaba birce
öncelikle kaç yaşında olduğunu ve derinin sıkı veya gevşek olup olmadığını merak ediyorum. operasyondan kaç gün sonra ayağa kalkabildin.
Merhaba,ozelden mesaj atamiyorum 50 limiti varmis benim 40da onu nasil dolduracagimida bilmiyorum herneyse gelelim sorulariniza Ben ingiltere Manchester da yasiyorum ve burda yaptirdim toplamda yaklasik £4500 pounds odedim evet vaser Pahali bir yontem AMA simdilik Ben memnunum ozellikle dizlerim mukemmele yakin oldu karnim ve simitlerde Halen sislikler var AMA 8 cm incelmisim buna ragmen gecen gun 40 beden pantolon denedim oldu. Vaser den once 42 beden dar kesimdede strec degilse 44 beden in icine ancak girebiliyordum.yediklerime cok dikkat ediyorum son 10 gundur hergun 1 saat yuruyorum ve 1 saat pilatese gidiyorum bugun 29. Gunum. Vaser den sonraki ortalama 3 gun yardimsiz olmaz sonra ayaklaniyorsunuz AMA 7. Gune kadar dik duramiyorsunuz anliyacaginiz en az 1 haftaya ihtiyaciniz var toparlanmak icin AMA sunu belirteyim sisligimin tavan yaptigi hafta 2. Haftaydi calisiyorsaniz cok siki bir korseyle ihtiyaciniz var Ben kiyafettimin altina yiyinip gittim biraz Bol giyindim is yerindekiler farketmedi. Derim cok siki nomalde sikmaya kalksaniz sikilmaz o derecede siki ve son olarak yasim 35. Bu arada cok devrik cumle kurmusum kusura bakmayin....