Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar uzun bir süreden beri annemden genetik miras olan basenlerimi biçimli hale getirmek için uğraşıp durdum ama sonuç hep aynı biz de eşimle liposuction yaptırmaya karar verdik.Ama kafam çok karışık işim gereği sürekli dışarda ve ayaktayım,nasıl olur zararı dokunur mu, yorumları okudum tamamen doktora ve kişiye göre değişiyor.İstanbulda oturuyorum ve doktorumun bayan olmasını istiyorum ama en önemlisi kafamı netleştirmem lazım.Kısacası yardım bekliyorum...

Merhaba Ordu,herhangi bir doktora danıştın mı?Sadece basen düşünüyorsan işini çok etkilemez.ıkinci sorum illaki kadın doktor olması gerekiyor?

zedier teşekkür ederim ilgin için herhangi bir doktor danışmam olmadı ama doktorumun bayan olması benim için önemli .

Yarın sabah lıpo yaptıracagım cok heyecanlıyım.. Amelıyat sonrası yasadıklarımı sızlere aktaracagım..dua edın benım ıcın

umarım bir sorun çıkmaz her şey yolunda gider.. ben de yaptırmak istiyorum ama ne zamn olacak belli değil. gönlüne göre olur istediğin sonucu alırsın inşallah.

Tekrar merhaba
amelıyatım dun oldu super bır doktorum var ..dunden berı korse var uzerımde ama sımdıden bellı yandakı armutlar gıtmıs ..tam 4 kılo cıkarıldı dız ıclerım belım azıcık ıc bacak ve yan bacaklar ..kendımı ıncecık hıssedıyorum
ama tek sıkıntı su korse cok sıkıyor rahat edemedım bır turlu bırde wc ıhtıyacı gıdermek cok zor oluyor..
Korkulacak bır sey yokmus onu anladım
ılerleyen gunlerde vucudumdakı degısıklıklerı yazacagım sızlere
sevgıler

çok geçmiş olsun.ameliyatın iyi geçmesine sevindim. dediğin iç bacak ve yan bacak dediğin kısım diz altı olan kısım mı yani baldırlarmı.yoksa diz üstü mü merak ettimde. bende diz içlerinden yaptırmak istiyorum. diz altı bölgemde baldır kısmı biri dğerine göre daha kalın. o bölgeye de liposuction yapılıyormus. ama doktorlar pek yapma tarftarı değil.bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.yalnız diz içelerime yaptırıcam sanırım..

sevgılı nehır_oz
alt baldırlara hıc dokunulmadı dız ızasından ust bacak ,yan taraftakı armutlar :) su an yoklar super oldular:))) dız ıcı derken ıc yanlardan bahsettım .ıkı gun agrılarım oldu bugun daha ıyıyım ..antıbıotık ve agrı kesıcı alıyorum yataga yatarken ve kalkarken bıraz zorlanıyorum ..ben aslında lazerlıpo yaptıracaktım fakat cok arastırdım en kesın cozum lıposuctıon olduguna karar verdım ..uc tane dr gezdım en sonuncuda karar verdım cunku cok sıcak cok samımı geldı ..bır arkadasımın akrabası olması sebebıylede cok uyguna yapıldı..
onumuzdekı hafta salı gunu de eşim olacak sadece gobek bolgesınden bakalım onunkı nasıl olacak ? heyecanla beklıyoruz gelısmeler yazmaya devam edecegım
ayrıca sevgılı teknolog guzel dıleklerın ıcın tesekkurler
sevgıler

teşekkürler cevabın için:) sevindim ya güzel durmasına.sen mutluysan sorun yok zaten.senyine az gezmişssin doktor.benim 5-6 olmuştur:))1tanesi aklıma yattı çok istiyorum bende bakalım. sakıncası yoksa doktorun ismini öğrenebilir miyim?

Sevgılı nehır_oz

doktorum atılla alp ..cok seker bırı bana cok guven verdı samımı konusması cok onemlıydı bırde dıger doktorlar gıbı burnu havada degıl ben fatıh dagdelen e de gıttım bana verılen saatten tam 1.5 saat sonra muayeneye alındım sankı yaptıkları gayet normalmıs gıbı karsıladı ve benımle gorusurken arada yan odaya gıdıp botox yaptı..
Ayrıca eŞım ve bana oyle bır fıyat verdıkı dudagımız ucukladı toplam 17000 tl herhalde kendılerı kolay para kazanıyorlarya herkesı oyle sanıyorlar bolge basına 800 eur dedı bende toplam 6 bolge ısaretlendı 4800 eur esımde 6 bolge..
Atılla bey tanıdık vasıtasıyla oldugu ıcın cok uygun yaptı eger ılgılenırsenız kendısıyle konusabılırım ...ona amelıyat olacak su an sırada eŞım var ..bırde 8 ay once dogum yapmıs bır arkadasım..
Umarım sızde kafanıza yatan doktoru bulursunuz...bu arada yan taraflardan cıkan yagları yuzume dolgu yaptık alnıma ve dudak kenarlarındakı mımık ızlerıne yuzum harıka oldu makyajsız bıle porselen gıbı duruyor yenı bır ben oldum galıba:))) sırada sılıkonlar var onada onumuzdekı yıl ınsallah hepsını kaldıramam dıye ıstemedım..
Sevgıler

ısramiray çok gecmis olsun
memnun olmana cok sevindim
canım ne kadar aldı drun bır de hangı sehırdesın?

Son düzenleme:
canım bır yanagını cekıp resim eklemen mumkun mu?

Son düzenleme:
canım odama alındıgım anda hemen o anesteziden yeni uyanmıs halde hemen acıp bacaklarıma baktım.incecikti.ama yarım saat ıcınde hemen sıstım.
benım bandajlarım bır hafta sonra cıkacak.yıkanmak korseyi cıkarmak yasak.
bol et ve portakal suyu mutlaka tuketilecekler listesinde.
acıkcası henuz su şiş halimle bile eski halimden cok farklıyım.
yeditepe universitesi hastanesinde ercan karacaogluna yaptırdım.mukemmel bir operator,sahane bir insan..
bacak iclerime ve son dk kararı ile basenlerime yaptırdım bende

canım cok gecmıs olsun son durumun nedır ?engebe vs oldu mu
bir de şu etle portakal suyunun mantıgı nedır protein ve c vitamini hadisesi mi acaba?bilmiyorumkismile

sensi canım burdaysan bırsey sormak ıstıyorum coskun levent tascıyla daha once gorusmustum
verdıgı fıyat bana cok gelmıstı baya bı yıl gectı ama hatırlamıyorum kac lıra dedıgını
o zaman smart lipo fılan yoktu
sen aldırdıgın yagları yuzune koydurdun mu hıc canım?
acaba lazerle alınan yag hucresı ölüyor olabılır mı
yanı baska yere enjekte etmek ıcın uygun olmayabılır gıbı bır fıkır geldı aklıma

Sevgılı nehır_oz

doktorum atılla alp ..cok seker bırı bana cok guven verdı samımı konusması cok onemlıydı bırde dıger doktorlar gıbı burnu havada degıl ben fatıh dagdelen e de gıttım bana verılen saatten tam 1.5 saat sonra muayeneye alındım sankı yaptıkları gayet normalmıs gıbı karsıladı ve benımle gorusurken arada yan odaya gıdıp botox yaptı..
Ayrıca eŞİm ve bana oyle bır fıyat verdıkı dudagımız ucukladı toplam 17000 tl herhalde kendılerı kolay para kazanıyorlarya herkesı oyle sanıyorlar bolge basına 800 eur dedı bende toplam 6 bolge ısaretlendı 4800 eur esımde 6 bolge..
Atılla bey tanıdık vasıtasıyla oldugu ıcın cok uygun yaptı eger ılgılenırsenız kendısıyle konusabılırım ...ona amelıyat olacak su an sırada eŞİm var ..bırde 8 ay once dogum yapmıs bır arkadasım..
Umarım sızde kafanıza yatan doktoru bulursunuz...bu arada yan taraflardan cıkan yagları yuzume dolgu yaptık alnıma ve dudak kenarlarındakı mımık ızlerıne yuzum harıka oldu makyajsız bıle porselen gıbı duruyor yenı bır ben oldum galıba:))) sırada sılıkonlar var onada onumuzdekı yıl ınsallah hepsını kaldıramam dıye ıstemedım..
Sevgıler

çok sağol cevp verdiğin için.. ben nisan ayına kadar olmak istiyorum aslında malum yaz geliyo.daha fazla uzatmak istemiyorum. bu zaman içinde karar verirsem seninle tekrar irtibata geçe lirim bakalım hayırlısı artık. ve kendini mutlu hissetmen gerçekten çok güzel darısı benim ve diğer arkaşların başına artık. umarım umarım kimse için bir sorun çıkmaz herkesin dilediği gibi olur..

Back
X