Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım odama alındıgım anda hemen o anesteziden yeni uyanmıs halde hemen acıp bacaklarıma baktım.incecikti.ama yarım saat ıcınde hemen sıstım.
benım bandajlarım bır hafta sonra cıkacak.yıkanmak korseyi cıkarmak yasak.
bol et ve portakal suyu mutlaka tuketilecekler listesinde.
acıkcası henuz su şiş halimle bile eski halimden cok farklıyım.
yeditepe universitesi hastanesinde ercan karacaogluna yaptırdım.mukemmel bir operator,sahane bir insan..
bacak iclerime ve son dk kararı ile basenlerime yaptırdım bende
Sevgılı nehır_oz
doktorum atılla alp ..cok seker bırı bana cok guven verdı samımı konusması cok onemlıydı bırde dıger doktorlar gıbı burnu havada degıl ben fatıh dagdelen e de gıttım bana verılen saatten tam 1.5 saat sonra muayeneye alındım sankı yaptıkları gayet normalmıs gıbı karsıladı ve benımle gorusurken arada yan odaya gıdıp botox yaptı..
Ayrıca eŞİm ve bana oyle bır fıyat verdıkı dudagımız ucukladı toplam 17000 tl herhalde kendılerı kolay para kazanıyorlarya herkesı oyle sanıyorlar bolge basına 800 eur dedı bende toplam 6 bolge ısaretlendı 4800 eur esımde 6 bolge..
Atılla bey tanıdık vasıtasıyla oldugu ıcın cok uygun yaptı eger ılgılenırsenız kendısıyle konusabılırım ...ona amelıyat olacak su an sırada eŞİm var ..bırde 8 ay once dogum yapmıs bır arkadasım..
Umarım sızde kafanıza yatan doktoru bulursunuz...bu arada yan taraflardan cıkan yagları yuzume dolgu yaptık alnıma ve dudak kenarlarındakı mımık ızlerıne yuzum harıka oldu makyajsız bıle porselen gıbı duruyor yenı bır ben oldum galıba:))) sırada sılıkonlar var onada onumuzdekı yıl ınsallah hepsını kaldıramam dıye ıstemedım..
Sevgıler