Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide bir soru daha soru sorucam biraz fazla oldum ama:)) ameliyatı nerde olmuştun

zemuszemus

ıst da dr mun ortagı oldugu hastanede oldum
bacaklar ve karında herhangı bır engebe yokk
ben etı zatenn sevmemm sebze yıyorum ve ttoksın atıcı caylar odem bayagı gıttı
bugun cok dar olan bı etegımı denedım
korse olmasına ragmen harıkaaaaaaaaaaaaaaa
duruyorr
kendımıı cok begenıyorum cok mutluyum
darısı sızlere

merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim

10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:

Ben de önce liposuction yaptırmayı planlıyordum. Göbeğimdeki gitmeyen yağlardan kurtulmak için. Ama daha sonra slim lipo adlı yeni bir yöntemin çıktığını öğrendim. Araştırdım, bu konuda en başarılı olarak İstanbul Superplast kliniğini buldum. 2 Şubat'ta Op.Dr.Coşkun Levent Taşçı slim lipo yöntemiyle çok kısa bir sürede beni yağlarımdan kurtardı.Ağrı yok, iz yok, narkozla uyutma yok. Operasyon sonrası 10 gün korse taktım sadece. Operasyondan sonra alışverişe çıktım yani o kadar iyiydim. Bırakın artık Liposuction'ı arkadaşlar. O eskidi. Coşkun bey bana liposuction yapılan aleti gösterdi küçük değil. Ama slim lipo yapılan alet yorgan ipliği gibi ince üstelik liposuctiondaki olumsuzlukların hiçbiri yok. Biliğim kadarıyla fyatlarda da çok büyük fark yok.:CüvCüv:

zemuszemus

ıst da dr mun ortagı oldugu hastanede oldum
bacaklar ve karında herhangı bır engebe yokk
ben etı zatenn sevmemm sebze yıyorum ve ttoksın atıcı caylar odem bayagı gıttı
bugun cok dar olan bı etegımı denedım
korse olmasına ragmen harıkaaaaaaaaaaaaaaa
duruyorr
kendımıı cok begenıyorum cok mutluyum
darısı sızlere

inş hayırlısı hepimiz için...

Sevgılı nehır_oz

doktorum atılla alp ..cok seker bırı bana cok guven verdı samımı konusması cok onemlıydı bırde dıger doktorlar gıbı burnu havada degıl ben fatıh dagdelen e de gıttım bana verılen saatten tam 1.5 saat sonra muayeneye alındım sankı yaptıkları gayet normalmıs gıbı karsıladı ve benımle gorusurken arada yan odaya gıdıp botox yaptı..
Ayrıca eŞİm ve bana oyle bır fıyat verdıkı dudagımız ucukladı toplam 17000 tl herhalde kendılerı kolay para kazanıyorlarya herkesı oyle sanıyorlar bolge basına 800 eur dedı bende toplam 6 bolge ısaretlendı 4800 eur esımde 6 bolge..
Atılla bey tanıdık vasıtasıyla oldugu ıcın cok uygun yaptı eger ılgılenırsenız kendısıyle konusabılırım ...ona amelıyat olacak su an sırada eŞİm var ..bırde 8 ay once dogum yapmıs bır arkadasım..
Umarım sızde kafanıza yatan doktoru bulursunuz...bu arada yan taraflardan cıkan yagları yuzume dolgu yaptık alnıma ve dudak kenarlarındakı mımık ızlerıne yuzum harıka oldu makyajsız bıle porselen gıbı duruyor yenı bır ben oldum galıba:))) sırada sılıkonlar var onada onumuzdekı yıl ınsallah hepsını kaldıramam dıye ıstemedım..
Sevgıler

canım bende yaptırmak istiyorum sadece göbek bölgemden şikayetçiyim.ama bu dönem krizden yana eşim iş bakımından sıkıntı yaşıyo o yüzden çok bi mebla ayıramam:1no2::1no2:ama göbeğimden çok rahatsızım eşimden gizli ağladığım bile oluyooosenağlama.nerde ve kaça yaptıdın acaba.bide karar verirsem bana yardımcı olurmusunnn:Saruboceq::Saruboceq:

Sevgılı sekosum
ozel bır hastanede oldum
yarın eŞım gırecek lıposuctıon ıcın
onun sadece gobegı olacak kılolu denebılecek yapıda ..
Dr tanıdık oldugu ıcın bızden cok uygun fıyat aldı
kısıbası 3000 tl verdık ama dedıgım gıbı arkadasımın enıstesı olmasından dolayı
ama dusunursen gorusebılırım
sevgıler

canım bende yaptırmak istiyorum sadece göbek bölgemden şikayetçiyim.ama bu dönem krizden yana eşim iş bakımından sıkıntı yaşıyo o yüzden çok bi mebla ayıramam:1no2::1no2:ama göbeğimden çok rahatsızım eşimden gizli ağladığım bile oluyooosenağlama.nerde ve kaça yaptıdın acaba.bide karar verirsem bana yardımcı olurmusunnn:Saruboceq::Saruboceq:

yagı dolgu olarak koydurmayacaksan smartlipo iyi bir yontem gibi duruyor

Son düzenleme:
canım bende yaptırmak istiyorum sadece göbek bölgemden şikayetçiyim.ama bu dönem krizden yana eşim iş bakımından sıkıntı yaşıyo o yüzden çok bi mebla ayıramam:1no2::1no2:ama göbeğimden çok rahatsızım eşimden gizli ağladığım bile oluyooosenağlama.nerde ve kaça yaptıdın acaba.bide karar verirsem bana yardımcı olurmusunnn:saruboceq::saruboceq:

bende yaptırdım 5senne oluyor arkadaslar yersenız gerı alıyorsunuz ama seıkıl kalıyor fazla almıyorsunuz ve be6saat surmsutu ve tek bır cokukluk bıle olmadı bende hala yok yanı bazı doktorlar cabuk olsun dıye hızlı yapıyormus vede kalın kanullerle galıba ondan oluyormu s o coukme ben cok memnun kaldım ama kılo aldım ve 2 gunde ayaga kalkmıstım ıse bıle gıttım ılker manavbasını oenrıyorum ozel ılgı alanı lıposuctıon tavsıye ederım

bende doğum yapalı 1.5 sene oldu ..boyum 1.68 kilom 56.500 ama bel bölgem yanlarım dar giyince iğrenç sekilde fıskırıyo azcık göbekte var.bende cok istiyorum bunları aldırmayı.. ama bir yandanda aldırsamda yaglarımmın gitmis oldugunu dümdüz bir göbeği hayal bile edemiyorum sadece hayalmi yoksa gercekten cokkk büyük değişiklikler oluyormu bu işlemlerde

Kızlar bende perşembe günü gece yaptıracağım.inanılmaz bi korku ve heyecan kapladı içimi.benim karın ve bel bölgesi yapılacak.umarım herşey yolunda gider.gelişmeleri mutlaka yazarım.

merhaba sensii
bende aranıza yei katıldım:)yaklaşık 2 aydır araştırma yapıyorum ve bir karar veremedim senin mesajlarından anladığım kadarıyla çok güvendiğin bi doktorun var senden ricam beni biraz bilgilendirirmisin bu konuyla ve fiyatlarla ilgili artık sıkıldım bu gereksiz ve anlamsız yağlardan ohaoldumsmile

Kızlar liposuction ameliyatını oldum.dün saat 20:00 de girdim gece 22:30 da çıktım.korktuğum kadar ağrılı bir ameliyat değilmiş herşeyden önce.şu an oturup kalkarken,bir de tuvalete giderken zorlanıyorum ama 2 güne düzeleceğimi söyledi doktor.vücudum bazı yerleri oldukça mor.ameliyattan çıkar çıkmaz baktığımda görüntü süperdi ama 1 saat sonra şişmeye başladım.şu an eski görüntümden çok az fark var gibi.bakalım iki ay içinde sonuçlar nasıl olacak?

isramiray nasılsın son durumun nedir? umarım iiyisindir..

tekrar merhaba
amelıyat olalı 3 hafta oldu bacaklarım harıka artık rahatca tayt gıyıyorum... korseyı hala cıkarmadım artık o kadar sıkıldımkı anlatamam malesef su an korse oldugu ıcın pantolon ve tayt harıcı bırsey gıyemıyorum ınsallah bır hafta sonraaa herseyı gıyecegım
bugun 54 kg ıken gıydıgım super mını kot etegımı denedım ınanılmaz duruyor bacaklarım yapım geregı hep toplu olmuslardı ama o tombulluktan eser kalmadı amelıyata gırıs kılomla su an kı kılom arasında toplan 6 kg oynuyor 4.5 lt yag alındı yememe de dıkkaat ettıgım ıcın hızla kılo verıyorum
benden bır hafta sonra eşimde ameliıat olmustu onun sadece karın bolgesınden alındı
l-xl gıyıyordu su an m beven oluyor onun tek bolgeden bır kerede 5 lt yag alındıgı ıcın goruntude 20 kg vermıs gıbı duruyor herkes nasıl erıdıgımıze anlam vermeye calısıyor .
ben yarın ıse baslayacagım ofıstekıler herhalde kucuk dıllerını yutacaklar cunku unıforma gıyılen bır ıste calısıyorum ve su an pantolonun ıcınde yuzuyorum (36 beden zemuszemus)
moralım yerıne geldı ınanılmaz mutluyum ..umarım herkes dıledıgı vucut yapısına kavusur
sevgıler

Merhabalar,

Memnun olmana çok sevindim ve açıkçası yazdıkların bana da cesaret verdi. Eğer son anda kararımı değiştirmezsem yarın sabah bende liposuction yaptıracağım. Fırsat bulur bulmaz yaşadıklarımı size yazacağım. İnşallah bir problem çıkmaz. Şu anda biraz korkuyorum ama ikiz gebelikten dolayı karnım çok kötü. O yüzden yaptırmam lazım. Kızlarım artık 4 yaşına geldiler. Sanırım artık zamanı geldi. benim için dua edin.
Sevgiler

Elbette ameliyat sonrası biraz ağrı - acı oluyor sanırım bu da cerrahinin en temel olayı :)
Ben dördüncü günümdeyim yara yerlerim hala sızlıyor, hapşurunca tüm dikişlerim acıyor ama oturmam kalkmam düzeldi. Benim gibi yıllardır basen yağlarını ne yaptıysa atamamış biri iseniz o kabinde pantolon denerken çektiğiniz manevi acının yarısını ancak çekiyorsunuz diyebilirim :))))
Şimdi morluklarım ve ödemlerim çok ayak bileklerime kadar şiş haldeyim ama bundan iki ay sonrasını düşündükçe heyecanlanıyorum.
Bence de cerrahi müdahale son çare olmalı ancak yapacak başka şeyi kalmayan herkese korkmadan ben tavsiye ediyorum.......

aleaf ben de lipo olacağım.Doktor araştırıyorum.Anladığım kadarıyla en güvenilir vaser liposuction.Bunu ankarada Orhan Murat özdemir ,GOP taki ECM 'deyapıyormuş.Bu yöntemle daha az acı ve daha az morluk oluyormuş.seninki vaser miydi?Morluklar tamamen geçtimi,şimdiki halinden memnun musun?

merhaba ben dün liposuction oldum.diz kenarları bacak içi baldır basen ve karnımdan toplam 4 litre yağ alındı.ameliyatım 4 saat sürdü.ameliyattan yaklaşık 8 saat sonra hastaneden ağrı kesiciler alarak çıktıım.bu 8 saat içinde bacaklarımdan suyla karışmış kan geldi yatağım tamamen bunlarla doluydu.şimdi evdeyim ve bu 2.günüm bu sızıntılar durdu.fakat inanılmaz ağrılarım var sağa sola dönemiyorum yürüyemiyorum oturup kalkamıyyorum.inşallah bu çektiğim acılara ve ağrılara değer diyorum.eğer liposuction öncesi ve sonrası resimleri olan varsa bana gönderebilirse çok sevinicem.

Bende liposuction yaptırmayı düşünüyorum.Sizin ameliyatınızı kim yapmıştı? Mennun kaldınız mı? Şuanki sonuçtan memnunmusunuz? Basende ne kadar küçülme oldu? Böyle soru bombardıma tutmuş gibi oldum.Kusura bakma ama ne yazık ki insanın ameliyat öncesi kafası çok karışık oluyor

aleaf ben de lipo olacağım.Doktor araştırıyorum.Anladığım kadarıyla en güvenilir vaser liposuction.Bunu ankarada Orhan Murat özdemir ,GOP taki ECM 'deyapıyormuş.Bu yöntemle daha az acı ve daha az morluk oluyormuş.seninki vaser miydi?Morluklar tamamen geçtimi,şimdiki halinden memnun musun?

Ben de sizin gibi Ankara'da liposuction yaptırabileceğim ve güvenebileceğim bir doktor arıyorum.Doktor kadar bu ameliyatı olmuş kişilerin sonuçlardan ne kadar memnun olduğu da bir o kadar önemli.Ben Dr.Sühan Ayhan'dan randevu aldım .Bakalım ne olacak

kızlar hepinize iyi geceler,
sizlerle,muhteşem sonucu olan yağ aldırma işlemimi paylaşmakta çok geç kaldığımı düşünüyorum.ben 3 ay önce ankarada sadece artplastta olan en son sistem olan vaser liposelection ile ameliyat oldum.sonuç bukadarmı şahane olur.karnım hiç olmadığı kadar düz ve muhteşem görünümlü.bacaklarım ise sütün gibi oldu.belim inceldi ve bu görüntü sayesinde popom çıkık duruyor.süüüpeeer.hepinize tavsiyem.vaser,vaser,vaser

Back
X