Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beşartıbir ben ameliyat olalı 10 gün oldu.bugünde kontrole gittim. korsemi çıkarıp kontrol etti murat bey ve karnımın bu kadar düz olduğuna hala inanamıyorum. çok mutluyum. anesteziden kormana bence gerek yok. ekip zaten seni rahatlatıyor. ben zor beğenen biriyimdir. öyle standart muameleler beni rahatsız eder. gerçekten memnun olmasam zaten onuda yazarım. merak etme. sana da şimdiden geçmiş olsun. bende seni merak ediyorum. lütfen yaz.

hihoyyyt...............hihoyyyt....................hihoyyyt.................hihoyyyt.......................hihoyyyt
fiyatını yaza bilirmisin kaca maloldu sana bide senin sadece karınmıydı?

beşartıbir ben ameliyat olalı 10 gün oldu.bugünde kontrole gittim. korsemi çıkarıp kontrol etti murat bey ve karnımın bu kadar düz olduğuna hala inanamıyorum. çok mutluyum. anesteziden kormana bence gerek yok. ekip zaten seni rahatlatıyor. ben zor beğenen biriyimdir. öyle standart muameleler beni rahatsız eder. gerçekten memnun olmasam zaten onuda yazarım. merak etme. sana da şimdiden geçmiş olsun. bende seni merak ediyorum. lütfen yaz.

hihoyyyt...............hihoyyyt....................hihoyyyt.................hihoyyyt.......................hihoyyyt

Verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim BEBİSGİBİYİM.Beni ve haber bekleyen insanlara destek oluyorsun.Ben 10 gün içinde üst bacak bölgesinden olcağım.Spor,kremler,zayıflama hapları.. bıktım ya.Kökten sonucu tercih ettim.İnşallah istediğim gibi olur herşey.

Kızlaaar bugün eve döndüm. 14ünde ameliyat oldum bugün 4. günümdü ancak çıkabildim :) ama sizi korkutmiim benden 7 litre yağ çekildi o yüzden benimki biraz daha ağır geçti. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim. Öpüyorum hepiniziii.

7 litre miiii!!!!
bu heralde burada duyduğum en yüksek miktar.
ama tabi bir de şu var bazı doktorlar alınan yağı litre olarak
bazıları da kilo olarak söylüyor galiba...
ondan mı böyle yüksek geldi bu rakam bana bilmiyorum.
öncelikle normal liposuction mu oldun yoksa vaser falan mı?

bosphorusgirl ben normal liposuction oldum ve kilo değil litre olarak 7.3lt yağ alındı :) şimdilik ödemden dolayı bişey anlayamasam da umarım güzel olur. Kalçalarımın yanlarındaki çıkıntılar gitmiş o kesin. Dediğin gibi benden alınan miktar çok fazla, doktorum da 5 litre alırım demişti ama ameliyat sırasında coşmuş :) iyileşmek biraz daha fazla zaman alıyor böyle olunca tabi. Bakalım biraz daha zaman geçsin gelişmeleri yazıcam.

bosphorusgirl ben normal liposuction oldum ve kilo değil litre olarak 7.3lt yağ alındı :) şimdilik ödemden dolayı bişey anlayamasam da umarım güzel olur. Kalçalarımın yanlarındaki çıkıntılar gitmiş o kesin. Dediğin gibi benden alınan miktar çok fazla, doktorum da 5 litre alırım demişti ama ameliyat sırasında coşmuş :) iyileşmek biraz daha fazla zaman alıyor böyle olunca tabi. Bakalım biraz daha zaman geçsin gelişmeleri yazıcam.

tekrar geçmiş olsun. heyecanla bekliyorum yazacaklarını.
ben vaser yaptırmaya karar verdim kesin olarak. hamile olup olmadığımı bilsem yarın gidicem ama beklemem lazım bir 7-8 gün daha... :(

Bir da ameliyattan önce vücudun ölçmüşmüydün ya da yaptırdığın yerde ölçülerini aldılar mı sonrasında kontrol için? Ben yaptıracak olursam mutlaka cm cm ölçeceğim her tarafımı. :)

Bir da ameliyattan önce vücudun ölçmüşmüydün ya da yaptırdığın yerde ölçülerini aldılar mı sonrasında kontrol için? Ben yaptıracak olursam mutlaka cm cm ölçeceğim her tarafımı. :)

evet canım ölçtüler fotoları da çektiler ben de çektim 2 tane ne olur ne olmaz diye :) spora da yazılmıştım 3 gün önce orda da ölçtüler her yerimi. e ben de senden haberleri bekliyorum o zaman :))

valla canım benim durumum bu ay sonu belli olacak.
adetimi bekliyorum da, hamileyim değilmiyim bilmiyorum şu an.
değilsem hemen ertesi gün gidiyorum görüşmeye doktora.
yıllardır çocuk doğurayım sonra yaptırırım diye bekledim durdum,
artık canıma tak etti... daha fazla beklemek istemiyorum.
çocuk olacağı yok bari kendimi mutlu hissetmek için birşeyler yapayım, o da ilerde olursa olur artık. zaten diyete ve egzersize de başladım, lipo sonrasında hamile kalırsam da kesinlikle aşırı kilo almayacağım, buna kararlıyım.

evet canım ölçtüler fotoları da çektiler ben de çektim 2 tane ne olur ne olmaz diye :) spora da yazılmıştım 3 gün önce orda da ölçtüler her yerimi. e ben de senden haberleri bekliyorum o zaman :))

Liposuction ile ilgili araştırma yaparken kimi doktorların sitesinde liposuction aynı zamanda selülitler için kesin çözümdür diye yazıyor, kimisinde ise selülitlere çözüm olmaz mutlaka mezoterapi vs ile desteklenmeli diyor. benim kafam karıştı şimdi.
yaptıran arkadaşlardan aynı zamanda selüliti olanların durumu nedir. onlar da gitti mi?
yoksa gerçekten duruyolar mı? :( :(
Allahım, şimdi lipo olup üstüne bir de selülitler için ayrı tedavi mi olacağım yani...
ooooffffffffffff oooofffff!!!!!!

valla canım benim durumum bu ay sonu belli olacak.
adetimi bekliyorum da, hamileyim değilmiyim bilmiyorum şu an.
değilsem hemen ertesi gün gidiyorum görüşmeye doktora.
yıllardır çocuk doğurayım sonra yaptırırım diye bekledim durdum,
artık canıma tak etti... daha fazla beklemek istemiyorum.
çocuk olacağı yok bari kendimi mutlu hissetmek için birşeyler yapayım, o da ilerde olursa olur artık. zaten diyete ve egzersize de başladım, lipo sonrasında hamile kalırsam da kesinlikle aşırı kilo almayacağım, buna kararlıyım.

Sen bilirsin tabi canım hangisine karar verceğine. Bakalım 1 hafta daha bekle o arada daha da çok araştırırsın. Ben ilk kontrolüme gittim herşey normal ama tabi morluklarımı anlatamam. Bugün ölçüldüğümde de ilk defa ameliyata girmeden önceki kilomda çıktım. Ödemden dolayı 4 kilo fazla çıkıyordum. 1-2 ay içinde 8,10 kilo düşük çıkarım diye umuyorum. 15 gün sonra spora başlıcam o da destek olur inşallah.

Liposuction ile ilgili araştırma yaparken kimi doktorların sitesinde liposuction aynı zamanda selülitler için kesin çözümdür diye yazıyor, kimisinde ise selülitlere çözüm olmaz mutlaka mezoterapi vs ile desteklenmeli diyor. benim kafam karıştı şimdi.
yaptıran arkadaşlardan aynı zamanda selüliti olanların durumu nedir. onlar da gitti mi?
Allahım, şimdi lipo olup üstüne bir de selülitler için ayrı tedavi mi olacağım yani...
ooooffffffffffff oooofffff!!!!!![/QUOTE

Canım ben açıkliim sana :) şimsi senin zaten selülitin varsa selülitler kalıyor. Selülitler zaten derinin elastikiyetini yitirmesine ve yumuşamasına sebep oluyor. e içinden yağları çekince daha da çok yumuşuyor tabi. Korseyle bunu gidermeye çalışıyolar en az 4 hafta banyo harici çıkarmıyosun korseyi.

Şahsen benim durumumda çoook fazlaca selülitli olduğum için 3. hafta lpg'ye başlamamı tavsiye etti doktorum. Ama bu kadarını yapmışım onu da yapıcam tabi. ben bi de kollarımı da toparlamak istiodum bahane olur diye düşündüm.

ooooffffffffffff oooofffff!!!!!![/QUOTE

Canım ben açıkliim sana :) şimsi senin zaten selülitin varsa selülitler kalıyor. Selülitler zaten derinin elastikiyetini yitirmesine ve yumuşamasına sebep oluyor. e içinden yağları çekince daha da çok yumuşuyor tabi. Korseyle bunu gidermeye çalışıyolar en az 4 hafta banyo harici çıkarmıyosun korseyi.

Şahsen benim durumumda çoook fazlaca selülitli olduğum için 3. hafta lpg'ye başlamamı tavsiye etti doktorum. Ama bu kadarını yapmışım onu da yapıcam tabi. ben bi de kollarımı da toparlamak istiodum bahane olur diye düşündüm.

cook teşekkür ederim canım sağol aciklama için.
Benim o kadar selulitim yok aslında. Neyse artık
onu sonra düşünürüm. :) senin durumunun iyi olmasına
sevindim. Gelişmeleri yazmaya devam et.

arkadaşlar tekrar merhaba, ameliyatımın üztünden 20 gün geçti ve nihayet korselerden kurtuldum, sadece 1 litre yağ alımının bedenimi bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum...morluklarım artık yok denecek kadar az, dikiş izlerimse şimdiden kalmadı diyebilirim...masaja başladım doktorumun gösterdiği şekilde, düzgün yapılan bir liposuction da kendi yaptığımız masaj yeterli oluyormuş
gidip bir de güzellik salonlarına para dökme dedi doktorum...kollarımdan dolayı gömlek düğmeleri kapanmıyordu,body lerin kolları ise iğrenç durduğundan 2 senedir kolsuz bişey giymez olmuştum
halen ödem olmasına rağmen gömleklerime çok rahat giriyor kollarım,sıkan psntolonların bellerine kemer takıyorum,dün bir mağazaya gidip daha önce giyemediğim ne varsa denedim üztüme kabinden çıkamadım 1 saat...egomu acaip tatmin ettim diyebilirim...bu arada yediğime içtiğime dikkat ediyorum çünkü endokrinolojiye gitmiştim ameliyat öncesi, doktorum liposuctiondan sonra beyne salgılanan bir hormonun sürekli açlık hissi yarattığını söylemişti ki evet iştahım açık ancak bunu bastırıyorum,az ve sık öğünler halinde yağ tuz ve şekerden uzak durarak bol meyve ve su tüketiyorum, bugün itibarı il yürüyüşlere başlamam serbest haftaya da spor serbest, 1 ay sonra ödemlerin iner dedi doktorum, sabırsızlıkla bekliyorum...7 litre yağ alınan arkadaşa cidden geçmiş olsun umarım çektiğine değer...ben 1 litre sebebiyle çok rahat geçirdim...spor ve diyete rağmen eritemediğiniz bölgeleriniz için tavsiye ediyorum gerçekten ama sabır çok önemli...

geçmiş olsun nilly,
ne güzel böyle iyi haberler almak liposuction olan arkadaşlardan.
inşallah daha da iyi olursun...
anlatsana biraz sen normal lipo mu oldun yoksa laser veya vaser mı?
anladığım kadarıyla kollarından ve basenlerinden aldırmışsın.
kolların için de korse taktın mı?
tekrar geçmiş olsun.

Bu arada sanırım bir iki gün içinde adet olacağım galiba, bazı semptomları başladı... hihoyyythihoyyyt çok uzun zamandır ilk kez adet olacağım için seviniyorum... en azından yağlarımdan kurtulabileceğim... yaşasııınn...

Kızlaaar liposuction olup da morlukları için arnica krem kullanan varmı acaba?

tum arkadaslara merhaba,
nılly acaba dr. nı yazarmısın sakıncası yoksa?
arkadaslar ben kombıne mı denıyor karın,ıc bacak ve gogus kucultme yaptırmak ıstıyorum ve bu konuda ıyı bır dr. arıyorum, tecrubelerınıze ıhtıyacım var,bılgı verırsenız cok sevınırım

kızlarrrrr liposakşin yaptıranlar neolursunuz yorumlarınızı yazınnnnnnn,

tum arkadaslara merhaba,
nılly acaba dr. nı yazarmısın sakıncası yoksa?
arkadaslar ben kombıne mı denıyor karın,ıc bacak ve gogus kucultme yaptırmak ıstıyorum ve bu konuda ıyı bır dr. arıyorum, tecrubelerınıze ıhtıyacım var,bılgı verırsenız cok sevınırım

glorys canım ben iç bacak kalça karından liposuction oldum bir de göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyordum. Doktorum bunu kabul etmedi çünkü ameliyattan sonra yağ pıhtısı riskinden çok korkuyorlar bu riskten kurtulmak için ameliyattan 10-12 saat sonra kalkıp yürümeni istiyorlar. Doktorum eğer göğüslerini de yaparsak yerinden kalkamazsın demişti ki sanırım doğru söylemiş. Ama tabi benden 7 litre yağ alındı eğer senden 2 litre fln alınacaksa çok daha rahat atlatacağın için yapabilirler.

saol noa,
7 lıtre bayaa cok sanırım,bılemıyorum canım,oncelıkle ıyı bır dr.bulmam lazım, hatta dr.ler
ama okudugum kadarıyla bu yazdıklarımı olan arkadaslar da var ve kıloları da az degılmıs...ama senın dr.nın dedıgıde dogru,bende hepsını bırden yaptırım tek acı,tek amelıyat ve sonuc ıyı olsun ıstıyorum tabıkı..bakalım,ıyıce arastırayım da.ben ıstanbuldayım o yuzden dr. nı sormadım cnm.gorusuruz

Back
X