Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese mrb
ben liposuction yaptırmaya karar verip dr la görüştüm sonra araştırma yaparken burayıbuldum bu konu ile ilgili pek bir forum yok galiba hep ezber yazılar...burayı bulmam iyi oldu bir çok kişinin yaptordığını duydum...ben 13 ünde olacağım liposuction ı umarım herşey iyi olur..

hayırlısı olsun arkadaşım yaptırdınmı bize yazarmısın :sinifsinif:

bgm44 canım,
mide-karın oldum, inanamadım sonuca evet dümdüz olacak, yer yer ödemler var. Ben 1.63 boy 78 kilo ile gittim. Vücudum orantılı olduğundan ve sıkı olduğundan, sonuçlar daha verimli. Dün de basen-popo oldum, ağrım var ondan yazamadım. Karın mide bandajlarım çıktığında öne eğildim oturdum falan katlanmıyor :)))) Direk düz yani :))) Ben zamanında hep spor yaptığım için, sarkma konusunda bir sıkıntım yok. Bir de sigara içmeseydim daha da iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu ameliyatlarda cildin sıkılığı en önemli nokta diye düşünüyorum..
Senin ağrıların ne vaziyette? Bölgesel uyuşukluklar var, morarma ve şu delikler, dokunamıyorum bedenime. Bi tuhaf geliyor bana sanki başkasının vücuduymuş gibi. Banyo yaparken elimi süremiyorum. Geçer sanırım :/

canım tüm şikayetlerin bendede var :Saruboceq:

hayırlısı olsun arkadaşım yaptırdınmı bize yazarmısın :sinifsinif:

arkadaşım; yaptırdım ben 13 ünde karın mide diz basen sırt tan 4 lt yağ aldılar. ilk günler zordu ama bugün 1 hafta oldu ve iş başı yaptım hala tam eğilemiyorum ama hayata tekrar başladım ama bir hafta çok ağrışlı geçti benim doğrusu. kişiden kişiye değişiyor herhalde..
ben aşırı şişman değilim ama şişmanım göbeğim de çoktu dümdüz olmadı ödem varmış şuan ama tam belli olmaz dedi doktor. yinede yüzde 5o gitti....inş daha iyi sonuçlar olur.. ilgilendiğin içiçn teşekkür ederim

arkadaşım; yaptırdım ben 13 ünde karın mide diz basen sırt tan 4 lt yağ aldılar. ilk günler zordu ama bugün 1 hafta oldu ve iş başı yaptım hala tam eğilemiyorum ama hayata tekrar başladım ama bir hafta çok ağrışlı geçti benim doğrusu. kişiden kişiye değişiyor herhalde..
ben aşırı şişman değilim ama şişmanım göbeğim de çoktu dümdüz olmadı ödem varmış şuan ama tam belli olmaz dedi doktor. yinede yüzde 5o gitti....inş daha iyi sonuçlar olur.. ilgilendiğin içiçn teşekkür ederim

geçmiş olsun arkadaşım benim sırt ve bel yaptıralı 21 gün oldu karın ve mide ise bir havta oldu hala canım yanıyor incelme var ama şişlik daha çok var zaman geçsede bir iyileşsek diyorum vereliniortak

geçmiş olsun arkadaşım benim sırt ve bel yaptıralı 21 gün oldu karın ve mide ise bir havta oldu hala canım yanıyor incelme var ama şişlik daha çok var zaman geçsede bir iyileşsek diyorum vereliniortak

evet benim 9 gün oldu şuan da ilk günlere göre çokçok iyiyim ama ağrım acım var... inş şiş inerde kendimi daha iyi hissederim...geçmiş olsun ikimize de

bu arda özel mesaj atamıyorum buradan da dr ismi vermek istemiyorum. Ama istanbulda oldum burda ismi geçen dr lardan değil. araştırısan iyi bir dr bulursun..

pothos;15279585]bu arada shrylz özel mesaj atamıyorum buradan da dr ismi vermek istemiyorum. Ama istanbulda oldum burda ismi geçen dr lardan değil. araştırısan iyi bir dr bulursun..[/

malisef erzincandayım şu anda, eşimin doğu hizmeti var:( bu sebeple çok araştırma ve görüşme şansım olmuyor. bu sebeple buradaki bilgiler benim için çok yararlı. cevap yazdığın için teşekkür ederim.

arkadaşlar özellikle ankara :) yarın nebil ve ketene beyle liposakşin icin görüşmem var liütfen bana dua edin amelyattan korkmuyorum ama fiyatlardan cok korkuyorum :)) yarın akşam yazarım görüşmelerimi...

slm arkadaşlar. ben dün görüşmelere gittim, önce nebil by görüşttüm cok icten ve samimi bir dr her şeyi ayrıntılarıyla anlattı, resimler gösterdi, ordan mehmet keteneyle görüşmeye gittim ECM estetik merkezi nei ( zatten nedense benim favori dr mehmet bydi en başttan ) o da mükemmel karşıladı cok samimiydi aslında ben vaser liposakşin düşünüyordum en baştan vaser yönteminide ankrda yapan 2 dr vr mehmet ketene ve mutar özdemir , neyse gecelim konumuza:) göbegimi muayene etti ve konuşmaya başladık bende vaser lipo düşünüyorum dedim dr da senin göbegin icin vasere hic gerek yok dedi ( cünkü fazla göbegim yok ona göre ve kilolu bir insan degilim:)) tumsecent lipo yöntemiylye olacagım , amlyattan korkmuyorum ama sonclar kötü cıkarsa pisikolojim yüzde yüz bozulur zaten bozuktu göbegimden dolayı dibe vururum kolay kolayda toparlanamam...carşamba sabah saat 9 da amelyat oluyorum mehmet by şimdilik bu kadar carşamba gelişmeleri yazarım... sevgiler....

slm arkadaşlar. ben dün görüşmelere gittim, önce nebil by görüşttüm cok icten ve samimi bir dr her şeyi ayrıntılarıyla anlattı, resimler gösterdi, ordan mehmet keteneyle görüşmeye gittim ECM estetik merkezi nei ( zatten nedense benim favori dr mehmet bydi en başttan ) o da mükemmel karşıladı cok samimiydi aslında ben vaser liposakşin düşünüyordum en baştan vaser yönteminide ankrda yapan 2 dr vr mehmet ketene ve mutar özdemir , neyse gecelim konumuza:) göbegimi muayene etti ve konuşmaya başladık bende vaser lipo düşünüyorum dedim dr da senin göbegin icin vasere hic gerek yok dedi ( cünkü fazla göbegim yok ona göre ve kilolu bir insan degilim:)) tumsecent lipo yöntemiylye olacagım , amlyattan korkmuyorum ama sonclar kötü cıkarsa pisikolojim yüzde yüz bozulur zaten bozuktu göbegimden dolayı dibe vururum kolay kolayda toparlanamam...carşamba sabah saat 9 da amelyat oluyorum mehmet by şimdilik bu kadar carşamba gelişmeleri yazarım... sevgiler....

öncelikle umarım herşey düşlediğin gibi olur. benim durumum seninle çok benzer. kilolu değilim ama göbeğim ver. 3 hekimle görüşmüşsün verdikleri fiyatları paylaşır mısın?

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlarınız iyimi herkes bir çekmiş kendini kimsenin sesi çıkmıyor nerelerdesiniz ?? ben kendimden bahsedeyim incelme gözle görülür bir hal aldı şişlik tam inmedi acıda var ama inceldiğimi görmek beni çok mutlu ediyor perşembe günü kontrole gideceğim korseyi hala kullanıyorum yanlız bir sorun var sizlerede sormak istiyorum ben her akşam forum çayı içerim ve ertesi sabah wc rahat çıkarım bu karın operosyonundan sonra çayıda içsem sabahları wc gitmiyorum ve bir kabızlık var 3 günde bir oda zorla kabız bir şekilde wc deyim sizlerdede aynı sorun oldumu bana bilgi verirmisiniz :kedi:

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor durumlarınız iyimi herkes bir çekmiş kendini kimsenin sesi çıkmıyor nerelerdesiniz ?? ben kendimden bahsedeyim incelme gözle görülür bir hal aldı şişlik tam inmedi acıda var ama inceldiğimi görmek beni çok mutlu ediyor perşembe günü kontrole gideceğim korseyi hala kullanıyorum yanlız bir sorun var sizlerede sormak istiyorum ben her akşam forum çayı içerim ve ertesi sabah wc rahat çıkarım bu karın operosyonundan sonra çayıda içsem sabahları wc gitmiyorum ve bir kabızlık var 3 günde bir oda zorla kabız bir şekilde wc deyim sizlerdede aynı sorun oldumu bana bilgi verirmisiniz :kedi:

Merhaba bgm44 sana katılıyorum kimse son durumundan bahsetmiyor bir süredir. Bende çarşamba görüşmeye gideceğim ve heyecanla ameliyat gününü kararlaştırmayı bekliyorum. Ben liposuction olacağım ve sonrasından korkuyorum çünkü oldukça yaramaz bir kızım var ve ona uzun süre bakacak kimse yok o yüzden ameliyat sonrası dönemim umarım ağrısız geçer.

slm kızlar...bugün kan tahlilerimi verdim,artık carşamba amlyt:) bir tarafttan cok mutluyum diger taraftanda cok heycanlıyım inşallah sonucları beni mutlu eder, siz merak etmeyin ben sizle her şeyi paylaşacagım,... sevgiler

bgm44 bi şey soracam sana korseyi hemen mi gidirdiler ? bana dr 3 günü korse taktıracam dedi.. cvb verirsen sevinirim.. bide senin normal lipomuydu?

slm kızlar...bugün kan tahlilerimi verdim,artık carşamba amlyt:) bir tarafttan cok mutluyum diger taraftanda cok heycanlıyım inşallah sonucları beni mutlu eder, siz merak etmeyin ben sizle her şeyi paylaşacagım,... sevgiler

Merhaba virus06 hayırlısı olsun senin için. Sende normal lipo mu yaptıracaksın? Bende çarşamba görüşmeye gideceğim ve ameliyat günü belirleyeceğim. Sen nerelerini yaptıracaksın? Ben bel, karın ve basen istiyorum.
Sana verilen fiyat nedir acaba? Çok soru sordum kusura bakma merak işte bilmiyorumkismile

Merhaba virus06 hayırlısı olsun senin için. Sende normal lipo mu yaptıracaksın? Bende çarşamba görüşmeye gideceğim ve ameliyat günü belirleyeceğim. Sen nerelerini yaptıracaksın? Ben bel, karın ve basen istiyorum.
Sana verilen fiyat nedir acaba? Çok soru sordum kusura bakma merak işte bilmiyorumkismile

merhaba Boddy.. “Tumescent Liposuction” olacagım, daha önceki yazılarımı okuduysan ben kilolu biri degilim 55 kg sadece göbegim var,dolayısıyla bana verilen fiyat 3 bin tl , ben bel ve göbek olacagım...

bgm44 bi şey soracam sana korseyi hemen mi gidirdiler ? bana dr 3 günü korse taktıracam dedi.. cvb verirsen sevinirim.. bide senin normal lipomuydu?

arkadaşım seninde hayırlısı olsun dr sana tumsecent lipo demiş onun farkı neymiş neden önerdi merak ettim benim lazerlipoliz slimlipo bende hem bel sırt,hemde karın mide oldum iki operosyon geçirdim ve hemen korse taktılar hala korseliyim ve korseyle daha rahatım korsesiz daha çok canım yanıyor umarım seninde iyi geçer bizi bilgilendirirsen sevinirimopuyorumnanaktan

Merhaba bgm44 sana katılıyorum kimse son durumundan bahsetmiyor bir süredir. Bende çarşamba görüşmeye gideceğim ve heyecanla ameliyat gününü kararlaştırmayı bekliyorum. lipolacağım ve sonrasından korkuyorum çünkü oldukça yaramaz bir kızım var ve ona uzun süre bakacak kimse yok o yüzden ameliyat sonrası dönemim umarım ağrısız geçer.

hayırlısı canım evde yardımcı biri olsaydı iyi olurdu senin için, senin lazerlipoliz dimi eski yöntem değil :olmaz: yoksa işin çok zor eski yöntem ucuz ama iyileşme aşaması çok zor ve riskli imiş dr söylemesi eyvahedigeldismile

hayırlısı canım evde yardımcı biri olsaydı iyi olurdu senin için, senin lazerlipoliz dimi eski yöntem değil :olmaz: yoksa işin çok zor eski yöntem ucuz ama iyileşme aşaması çok zor ve riskli imiş dr söylemesi eyvahedigeldismile

Açıkcası canım bu isimler benim kafamı çok karıştırıyorbilmiyorumkismile benim tam ne olacağım çarşamba günü belli olacak o zaman bana yapılacak işlemin adını net olarak yazarım.

Back
X