Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
virus06 'doktorum daha uygun fiyat verince ona yaptırdım' demişsin doktorunu öğrenebilir miyim?ben sadece dizimden olacağım operayonu ve öğrenciyim tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda güvenilir ama çok uçuk rakamlar istemeyen doktor isimleri verirseniz çok mutlu olurum bana naci çelik 2500TL dedi benim ağzım açık kaldı tek operasyon için bu fiyatı duyunca üstelik operasyon küçük olacak pek fazla bi kilom yok ben 54 kiloyum.boyum da 1.65...off kaç gündür bakıyorum karar veremedim kesinlikle vazgeçmek istemiyorum kendimi bildim bileli hep utandım dizlerim yüzünden şimdi üneversiteye başlamış kısmi olarak özgürlüklerine kavuşmuş biri olarak hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.yardım ederseniz inanın çok mutlu olacağım:43:

SlM ARKADAŞIM .. şehir dışındaydım o yüzden ancak yazabildim, doktorumun adı Mehmet Ketene, googldan ECM estetik diye aratır tel nosu cıkar , arayıp konuşmaya yarar var, birde muayene ücreti almıyorlar yüz yüze konuş bence ..

:71:Herkese merhaba uzun süre giremedim yokluğumda buralarda fazla bir değişiklik olmamış beni sorarsanız biraz şaşkın biraz umursuz biraz hayal kırıklığı bu duygular içinde gelip gidiyorum 3 ay geçti karın ve bel ve sırt tamam ama mide hiç olmadı buda beni üzdü dr gitmedim gitmicemde şişlik ve ödem var olduğu sürece incelme olacak diyordu onlar kalmadığı için incelmede yok artık işin kötü tarafı önceden yemek içmek konusunda dikkatliydim yemiyordum şimdi yemeye başladım ve buda canımı sıkıyor dur demek gerek bana :47: sonuçta bu operasyon bu kadar para bu kadar acı çekmek değdimi derseniz değdi değmesinede beklentimi tam karşılamadı bir hayal kırıklığı var bu duyguyu atamadım :26: hadi yazın kızlar devam yazmaya

kızlar bir akıl verin iştahımı neyle bastırabilirim ne yapsamda iştahsızlık yaşasam bu yeme isteği iyi değil ::(((

:71:Herkese merhaba uzun süre giremedim yokluğumda buralarda fazla bir değişiklik olmamış beni sorarsanız biraz şaşkın biraz umursuz biraz hayal kırıklığı bu duygular içinde gelip gidiyorum 3 ay geçti karın ve bel ve sırt tamam ama mide hiç olmadı buda beni üzdü dr gitmedim gitmicemde şişlik ve ödem var olduğu sürece incelme olacak diyordu onlar kalmadığı için incelmede yok artık işin kötü tarafı önceden yemek içmek konusunda dikkatliydim yemiyordum şimdi yemeye başladım ve buda canımı sıkıyor dur demek gerek bana :47: sonuçta bu operasyon bu kadar para bu kadar acı çekmek değdimi derseniz değdi değmesinede beklentimi tam karşılamadı bir hayal kırıklığı var bu duyguyu atamadım :26: hadi yazın kızlar devam yazmaya

kader arkadaşım benim:) sen benden daha şanslısın en azından karın gitmiş senin, benim bütün sorunum karındı 4 ay önce kurtulurum diyordum ama maalesef amlt sonra birazı gitti 4 ay oldu ve benim istedigim sonuc degil yaaaa, ben artık dr şişsin ödemin var yorumlarına inanmıyorum 4 ay oldu halamı şişim, bu ay sonunda dr görüşmeye gidecem ve yeni yıldan sonra yeniden amlyt yapasını istiyecem, dr sözü vardı memnun kalmazsan yeniden amlyt yaparım demişti 4 ay sonra, inşallah verdigi sözü tutar, bende son durumlar bu arkadaşımm...

kızlar bir akıl verin iştahımı neyle bastırabilirim ne yapsamda iştahsızlık yaşasam bu yeme isteği iyi değil ::(((

canım bilmem işine yararmı benim bi arkdşm yeni akapunktura başladı , onun dr yemektten önce bir büyük bardak ayran icmesini istemiş, sordum arkdş iştah kesiyomuş, bir dene belki faydası olur.. öpttüm

XXXXXXXXXXXXXXXXXX] sırasıyla göbek 500 ml, karın 250 ml ve bel bölgesinden 290 ml alınan yağlar. hikayeme gelince; sabah 7:30 da yattım. önce kan vs alındı. tahliller tamamlandı. şehir dışından gittiğim için doktorumla saat 8:30 da tanıştım. (mail ile fotoğraf göndererek irtibat kurmuştuk.) üst bacaktan da biraz yağ alınmasını istedim doktorum tavsiye etmedi eşim de istemediği için ikiye tek kaldım ısrar edemedim. 9:30 gibi odamdan alındım.operasyon yaklaşık 2 saat sürmüş ben 14:00 ten sonrasını hatırlıyorum. sonrasında epey ağrım oldu kalçadan iğne yapıp damardan ağrıkesici verdiler. sarhoş gibi oldum. sızıntılarımdan ilk yatak battı. bulantılarım vardı. hemşireler ve bakıcılar çok ilgiliydi. kendime 18 gibi geldim gayet iyi hissediyordum ama hareket ederken canım yanıyordu. bu arada alınan yağlardan dudaklarıma koydular.(ziyan olmasın:1:) dudakların tam anlamıyla şişlikten ördek gagası gibiydi. hatta eşim aman yenek yerken dikkat et bunları da yeme diye takılıyordu. yarın sabah taburcu oldum. doğrusu acısız öğle arası ameliyatı değil ancak2. gün ablamla bebek arabalarımızı alıp alışveriş merkezine gittik taburcu olduktan sonra yatma ihtiyacı hissetmedim. oğluma da ben baktım altını değiştirdim yedirdim. hatta şunu söyleyebilirim dudaklarımdan daha çok çektim. mosmor insan içine çıkılamayacak ve devamlı ağrıyan ördek gagalarım. lipo ameliyatını ilk üçgünü atlattıktan sonra ailenizen saklamanız mümkün ama dudak dolgunu için min.10 gün gerek sonrasında da koca dudaklarınızı herkeze açıklayacak bir mazeret:)(dudakların asıl şeklini alması 4 haftayı buluyormuş) gerçi herkezin ağrı eşiği farklı ve benden az miktarda yağ alınmış olması da acımın az olmasında etkili olmuş olabilir. 10. gün kontolümde göreceğiniz üzere çok bir değişiklik yoktu. tabi şişim. operasyon akşamı birkeç dakikalığına da olsa karnımı gördüm düzdü bu sebeple umutluyum. doktorumu sevdim tane tane konuşan babacan ve para göz olmayan biri(dudak dolgumdan ücret almadı). "dalgalanma olmacak ve karnın dümdüz olacak demiyorum ama yağsız olacak" dedi.karnın dümdüz olması yağsız ve kasların gergin olması halinde mümkünmüş hiç yağ olmaması karının düz olmasını sağlayamıyormuş. bu sebeple 2. haftadan itibaren mekik çekmemi ve karnıma yukarı doğru masaj yapmamı söyledi. ayrıca "kesinlikle gerek olacağını sanmıyorum ama ufak tefek problemler olursa lokal anestezi ile 3. ay kontolünde düzeltiriz" dedi. biraz uzun oldu ama ben bu sayfada bu şeklide anlatan arkadaşlardan çok şey öğrendiğim için ne sızıntılarımdan ne morarmamdan ne de şişliklerimden korkmadım. sağolsun arkadaşlar yaşadıklarını çok güzel anlatmışlardı. umarım benim yaşadıklarımda size yardımcı olur. resimleri kısa süre sonra kaldırıcam. ama ara ara gelişimi görmeniz adına öncesi sonrası fotolarımı yayınlamaya devam edicem. bu arada şunu da eklemek isterim. yaptırdığım için çok memnunun en azından yaptırsam nasıl olurum diye düşünmekten kurtuldum:33:

Son düzenleyen: Moderatör:
XXXXXXXXXXXXXXX 10.gün kontroxxxxxxxxxxxxx sırasıyla göbek 500 ml, karın 250 ml ve bel bölgesinden 290 ml alınan yağlar. hikayeme gelince; sabah 7:30 da yattım. önce kan vs alındı. tahliller tamamlandı. şehir dışından gittiğim için doktorumla saat 8:30 da tanıştım. (mail ile fotoğraf göndererek irtibat kurmuştuk.) üst bacaktan da biraz yağ alınmasını istedim doktorum tavsiye etmedi eşim de istemediği için ikiye tek kaldım ısrar edemedim. 9:30 gibi odamdan alındım.operasyon yaklaşık 2 saat sürmüş ben 14:00 ten sonrasını hatırlıyorum. sonrasında epey ağrım oldu kalçadan iğne yapıp damardan ağrıkesici verdiler. sarhoş gibi oldum. sızıntılarımdan ilk yatak battı. bulantılarım vardı. hemşireler ve bakıcılar çok ilgiliydi. kendime 18 gibi geldim gayet iyi hissediyordum ama hareket ederken canım yanıyordu. bu arada alınan yağlardan dudaklarıma koydular.(ziyan olmasın:1:) dudakların tam anlamıyla şişlikten ördek gagası gibiydi. hatta eşim aman yenek yerken dikkat et bunları da yeme diye takılıyordu. yarın sabah taburcu oldum. doğrusu acısız öğle arası ameliyatı değil ancak2. gün ablamla bebek arabalarımızı alıp alışveriş merkezine gittik taburcu olduktan sonra yatma ihtiyacı hissetmedim. oğluma da ben baktım altını değiştirdim yedirdim. hatta şunu söyleyebilirim dudaklarımdan daha çok çektim. mosmor insan içine çıkılamayacak ve devamlı ağrıyan ördek gagalarım. lipo ameliyatını ilk üçgünü atlattıktan sonra ailenizen saklamanız mümkün ama dudak dolgunu için min.10 gün gerek sonrasında da koca dudaklarınızı herkeze açıklayacak bir mazeret:)(dudakların asıl şeklini alması 4 haftayı buluyormuş) gerçi herkezin ağrı eşiği farklı ve benden az miktarda yağ alınmış olması da acımın az olmasında etkili olmuş olabilir. 10. gün kontolümde göreceğiniz üzere çok bir değişiklik yoktu. tabi şişim. operasyon akşamı birkeç dakikalığına da olsa karnımı gördüm düzdü bu sebeple umutluyum. doktorumu sevdim tane tane konuşan babacan ve para göz olmayan biri(dudak dolgumdan ücret almadı). "dalgalanma olmacak ve karnın dümdüz olacak demiyorum ama yağsız olacak" dedi.karnın dümdüz olması yağsız ve kasların gergin olması halinde mümkünmüş hiç yağ olmaması karının düz olmasını sağlayamıyormuş. bu sebeple 2. haftadan itibaren mekik çekmemi ve karnıma yukarı doğru masaj yapmamı söyledi. ayrıca "kesinlikle gerek olacağını sanmıyorum ama ufak tefek problemler olursa lokal anestezi ile 3. ay kontolünde düzeltiriz" dedi. biraz uzun oldu ama ben bu sayfada bu şeklide anlatan arkadaşlardan çok şey öğrendiğim için ne sızıntılarımdan ne morarmamdan ne de şişliklerimden korkmadım. sağolsun arkadaşlar yaşadıklarını çok güzel anlatmışlardı. umarım benim yaşadıklarımda size yardımcı olur. resimleri kısa süre sonra kaldırıcam. ama ara ara gelişimi görmeniz adına öncesi sonrası fotolarımı yayınlamaya devam edicem. bu arada şunu da eklemek isterim. yaptırdığım için çok memnunun en azından yaptırsam nasıl olurum diye düşünmekten kurtuldum:33:[/QUOTE]

oldu da bitti maşallah ...yeni göbüşün hayırlı olsun, sende benim gibi az göbekliymişsin:) hala şişsin resimledede belli oluyor bol bol su ic arkadaşım ödemlerini atmana yardımcı oluyor, birde ananas suyu ic o da ödemlere bire bir, benden daha az yag aldırmışsın benimki 1.650 idi, inşallah yeni göbüşün seni mutlu eder, bana gelince 4 ay oldu ve istedigim göbek bu degil:((((

Son düzenleyen: Moderatör:
taşekkür ederim canım. doktorum. 3 ay sonraki görüntün bize fikir verecek ama kesin sonucu 6 ay sonra alırız dedi. inşallah seninki de şişliktir de tekrar aynı sıkıntıları yaşamak zorunda kalmazsın. bu arada rica etsem alıntıyı silermisin fotoları kaldırıcam bir süre sonra. bu arada göbeğime bakıyorum devamlı devede kulak bir değişiklik yok 1 litrelik yağ alımı gerçekten beklentimi karşılayacak mı merak ediyorum. doktoruma bunu söylediğimde "ne varsa onu aldım ne yapayım" dedi. umarım yarısı kalmamıştır geride.:27:

fotoğraf yayınlamak yasakmış bu yüzden kaldırılmış. akşama albüm yapıp yayınlıyacağım fotoları

[mrb ben de malatyada yım ve lipo düşünüyorum nerede yaptırdınız memnun musunuz fiyatı ne kadar? Ben sadece basen bölümüne düşünüyorum

malatya da liposuction yaptırmışssınız,memnun musunuz nerede yaptıdınız,fiyatı ne kadar, ben de basen bölgem için düşünüyoru da.

arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum.iyi ki varsınız!sizden çok şey öğrendim teşekkür ederim.işim ve evim dolayısıyla genelde bakıp okuyorum acele acele pek yorum yapamıyorum.ama slim lipo galiba bana da uygun.ama ben izmir de yaşıyorum ve bu işi yapan bir yer ne yazık ki bulamadım.sizlerden yardım rica ediyorum.izmir de bu işi yapan güvenilir bir sağlık kuruluşu ya da doktor var mı.ben bir türlü bulamadım.hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.iyi günler:16:

Aybibik doktorun kim.? Resmlerini bana da özelden atarsan sevnirim. Teşekkürlerç

cok az kişi haricinde bu forumda kimse liposuction hakkında bilgi vermemiş verememiş..hepsi kulaktan duyma...
ameliyat olalı ıkıncı gunume gırdım.
her tarafım bandajlarla sarılı ve korsem daracık.
ameliyattan hemen sonra baktıgımda tam tamına yarısıydı bacaklarım eskii bacaklarımın..
şu anda deli gibi şiş karnım..bileklerim kutuk gibi oldu.daha şişecekmişim.
dun yani ameliyattan sonraki gun adım atacak mecalim yoktu,sanki vucudunuza 1000 ton konmus gibi oluyor.
su andada cok şişim ama acılarım cok azaldı.tam bir hafta sonra bandajlarım acılacak ama korseye devam edecegim.
ameliyat sonrası sulu bir yontem kullandıgı icin sızıntılarım oldu.sızıntı ne demek acmak gerekirse yaglar alırken sulu bir yontem kullanıyor.o sıvılar ve hafif kan..
kendımı fazla zorlamadan laptopumu kapatıp yatıs pozıyonu alıyorum,musadenizleee :))))
canım bn de basen bogesı ıcın dusunuyoru 55 kiloyum bana yardımcı olurmusun canım hangı doktora gtdın

16 subatta amelıyat oldum
su an çıtır oldum çıtır(lıposaksın)36 beden pantolon bol gelıyor yanlardakı armutlar gıttı karnım yok en onemlısı bacaklarım harıkaaaa
cok mutluyummmm bekleyın tangakınılerrr yaza gelıyorummmmmmm

canım nerde yaptırdın bnde olmak ıstıyorum nolur yardımcı olurmusn bana bılgı verrmsnnn

Ben çok uzun seneler spor yaptım ve bi anda sporu bırakınca çok göbeğim çıktı. 2 sene önce liposuction yaptırdım. 53 kiloydum, boyum 1.60. Doktorum beni gayet zayıf görüyodu ama takıntı işte illa göbek gidicek bilirsiniz. Ve gitti de. 1 ay korse giydim, günde en az 4 litre su içmek şart zaten. Ameliyattan sonra tartıya ilk çıktığımda 50 kiloydum. Aynaya bakınca bayılıyodum mutluluktan. Abartma diil bu gerçekten bayılıyodum :1shok: Aradan 2 sene geçti. Ameliyattan sonraki ilk günden itibarenki yeme alışkanlığıma devam ediyorum. Katı ve hayvansal yağ yok. Zeytinyağı yemeye de yeni başladım. Çünkü ameliyattan sonra çok acı çektim. Hepsine değsin istedim ve değdi. 48 kiloyum ve gayet mutluyum. Elbette doktor çok büyük bi etken. Benim ameliyatım 4 saat sürdü mesela. Hiçbir ayrıntı atlanmadı. En ufak bi yağ toplanması da olmadı. Dediğim gibi ameliyattan çıkıp eskisi gibi yağlı yemeye devam ederseniz hiçbi anlamı kalmaz tabii. Yer yer çektirirsiniz yasakkelime Bende çukurlar da olmadı. Zaten doktorlarım da LPG'ye gerek duymadılar. Şimdi öncesi-sonrası resimlerime bakıyorum da sanırım bu ameliyat hayatta başıma gelen en güzel şey :sm_cool:
canım lıposaksın sonrası domler tamamem gıdıyor mu ne kadar surede gıdıyor dr sana bır ılac onerdımı bunun ıcın

cok az kişi haricinde bu forumda kimse liposuction hakkında bilgi vermemiş verememiş..hepsi kulaktan duyma...
ameliyat olalı ıkıncı gunume gırdım.
her tarafım bandajlarla sarılı ve korsem daracık.
ameliyattan hemen sonra baktıgımda tam tamına yarısıydı bacaklarım eskii bacaklarımın..
şu anda deli gibi şiş karnım..bileklerim kutuk gibi oldu.daha şişecekmişim.
dun yani ameliyattan sonraki gun adım atacak mecalim yoktu,sanki vucudunuza 1000 ton konmus gibi oluyor.
su andada cok şişim ama acılarım cok azaldı.tam bir hafta sonra bandajlarım acılacak ama korseye devam edecegim.
ameliyat sonrası sulu bir yontem kullandıgı icin sızıntılarım oldu.sızıntı ne demek acmak gerekirse yaglar alırken sulu bir yontem kullanıyor.o sıvılar ve hafif kan..
kendımı fazla zorlamadan laptopumu kapatıp yatıs pozıyonu alıyorum,musadenizleee :))))

nerde yaptrdın canımm

Back
X