• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Galiba en güzel olanı hiç farkında olmadan gün ve gün incelmeniz.her geçen gün giysilerimden birinin bol gelmeye başlaması insana bütün çektiği sıkıntıyı unutturuyor.ağrılarım artık kesildi ama sızılarım hala var.artık rahatça gezebiliyorum.merdiven çıkmaya başlattı doktorum.ayrıca ödem söktürücü sıvılar alamayada başlıyorum.yaşadığım tecrübeleri paylaşırım.bakalım yeni şeylet deneyeceğim.bu arada korsem resmen üstüme bol gelmeye başladı ve bende iki yerinden anneme makinede daralttırdım.2 haftaya tekrar daraltman gerekir dedi doktorum.ayrıca ödemler gittikce vücuttaki pütürtülerde kaybolmaya başladı.çok şükür şimdilik çok iyi gidiyor.3 haftayıda bitirdim ayrıca aldığım 6 kilodan 1 kilosunuda verdim.ödemler gittikçe geri kalanıda vericem sanırım.

senin adına çok sevindim.Ne güzel şeyler yazmışsın.Darısı başıma artık.:))Ama benim korseyle aram kötü.giyemiyorum.kaşıntı yaptı çok fena ama sanırım giymem gerek.ben de 3.gün merdiven çıktım.şimdi işyerindeyim ama tabii ağır çekim hareketlerle:)

Ben inanamıyorum ama oldum ve bitti.4.gündeyim.Şimdi işyerindeyim.Korsemi de çıkardım.Operasyon perşembe günü Ankara da kar kıyamet koptuğu için ancak 19:30 da başladı.23:00 da bitti.Gece hastanede kaldım.tek sıkıntım tansiyonum çok düşüktü.Hala da öyle.Ağrılar sızılar dayanılmayacak şiddete değil de korse işi fena.Dün gece 2 gibi korseyi çıkardım.rahat bir uyku çektim.Doktorum 1 gün izin verdi.Sonra tekrar giyeceğim.Bu gün üzerimde sımsıkı bir balerin çorabı var.İşe gelmek zorundaydım ve eski hamilelik elbisemi giydim.:)) olsun 3 ay sonra giyeceklerimi düşünerek mutlu oluyorum.Morluklar ve ödem çok fazla oldu bende.Şöyle söyliyeyim;66 kg ameliyata girdim.4 litre civarı alındı.Sonuç bu sabah 71 kg.geldim.Yani şu anda bacaklarımda yaklaşık 9 kg ödem var.Ama moralim çok iyi.

canım hadi hayırlı olsunn oldun bitti işin en zor bölümünü atlatmışsınn....şimdi gelsin güzle giysilerrr..... güzle haberlerini inceldiğini yazacağın mesaları zevkle okuyacağımm:34:

Hayırlısı olsun.Bende 2 haftayı bitirdim.Bendende 5 litre aldı doktor ve 5 saat sürdü.İnsan biraz heyecanlanıyor tabi ama asıl zor olanı ameliyat sonrası.Ben baya bir kötü oldum tabi 5 litre ve 5 saat büyük rakamlar.1 gece hastanede kaldım 2 hafta evde yattım.1 hafta hiç kalkamadım.ama çok şükür şimdi yürüyebiliyorum.Ama sakın ameliyat sonrası hemen incecik olucam zannetme çünkü ödemler baya bir kötü ediyor insanı özellikle morluklar.İnan burdan okuduğun gibi değil insan bu olayı yaşayınca ne kadar zor olduğunu görüyor ama zaman insanı gerçekten mutlu ediyor.Bakalım bendede baya şişlikler var ve zamanla bunlarda gidince çok iyi olacağına inanıyorum.Bende herşey dahil 5000 liraya oldum.Bu arada ben 1.55 75 kiloydum.Sen benden daha avantajlısın bu ameliyatta.Hayırlısı olsun bakalım çok heyecan yapma.

Kızlar hamilelikten önce ben de 159 ve 66 kiloydum ama şimdi oldum 75.5 kilo. 7.5 aylık hamileyim. Doğumdan sonra acaba verebilecek miyim bu kiloları? Ama kilo da verse insan, acaba selülitler gider mi? Ben de mi liposuction yaptırsam doğumdan sonra?

Arkadaşlar merhaba
Ben lazer lipo olalı tam 3 ay oldu. Bu konuda sanırım şanslı olanlardandım Ameliyatım çok rahat geçti Sonrasında hiç kan veya sıvı sızıntım vs olmadı. Akşam eve geldim. Basenimdeki incelme hemen ertesi gün bile farkedilir şekilde idi Sanki Dünyalar benim olmuştu:)4.üncü gün işime gidebildim ve hiç bir sıkıntı çekmedim Hafif ağrılar varla yok arası gibiydi. Öyle günlerce haftalarca ağrı falan hiç çekmedim. Galiba yapılan yöntem farklı Bazı arkadaşlarımız klasik liposuction oluyorlar Onlarda ağrı vs çok oluyor. Ben lazer lipo oldu Ağrı çok çok azdı.Olacak arkadaşlara önerim klasik lipo değil lazer lipo olmalarıdır. 3 ayın sonunda 42 beden giyerken şimdi 38 beden pantolon giyebiliyorum Kilomda 3-4 kilo azaldı sonra sabitlendi. Ameliyatta ise korkulacak hiç bir yok Çünkü sonrasında giydiğiniz herşeyin çok yakıştığını görmek herşeyi ama herşeyi unutturuyor

Çok tebrikler ve geçmiş olsun.Ben de lazer lipo oldum.bu gün 4.günüm ve işyerindeyim.Ağrım varla yok arası ama ödem fena durumda.Sen hangi bölgeden yaptırdın,ne kadar süre korse taktın ve kaç litre çektiler.yazarsan sevinirim.Bunlar benim için yol gösterici bilgiler olacak.Şimdiden teşekkürler.

Ben inanamıyorum ama oldum ve bitti.4.gündeyim.Şimdi işyerindeyim.Korsemi de çıkardım.Operasyon perşembe günü Ankara da kar kıyamet koptuğu için ancak 19:30 da başladı.23:00 da bitti.Gece hastanede kaldım.tek sıkıntım tansiyonum çok düşüktü.Hala da öyle.Ağrılar sızılar dayanılmayacak şiddete değil de korse işi fena.Dün gece 2 gibi korseyi çıkardım.rahat bir uyku çektim.Doktorum 1 gün izin verdi.Sonra tekrar giyeceğim.Bu gün üzerimde sımsıkı bir balerin çorabı var.İşe gelmek zorundaydım ve eski hamilelik elbisemi giydim.:)) olsun 3 ay sonra giyeceklerimi düşünerek mutlu oluyorum.Morluklar ve ödem çok fazla oldu bende.Şöyle söyliyeyim;66 kg ameliyata girdim.4 litre civarı alındı.Sonuç bu sabah 71 kg.geldim.Yani şu anda bacaklarımda yaklaşık 9 kg ödem var.Ama moralim çok iyi.

Çok çok geçmiş olsun.Hemencecik oldu ve bitti değilmi.Ameliyat sıkıntısı hemen geçiyor.Asıl sorun ağrı ve sızılar ile kaşıntı.Benim her yerimden alındığı için heryerim resmen mosmordu kocam bile bana bakamıyordu okadar kötüydüm.İlk başta inceldim gibi gelsede dahada çok şiştim birkaç gün içinde.Sanada öyle olacak.Ben naptım boşa para verdim birde kilo aldım diyeceksin.Banada öyle olmuştu ama zamanla düzeliyor insan.74 ile girdim 80 le çıktım.Ama 1 kilo vermişim ve ameliyat öncesine göre çok ama çok iyi görünüyorum.Etrafımdaki insanlar noldu sana hastalıkmı geçirdi yüzün vücudun çok zayıflamış falan diyorlar.Nazar değmesin diye söyleyemiyorum.Sen sakın ama sakın yok kaşınıyorum yok çok sıktı falan diye sakın korseyi çıkartma.Öyle böyle kaşınacaksın artık.sen yine kalkmışsın.ben 2 hafta yattım.1 hafta hiç yürüyemedim.Bundan sonra bolca ılık su iç.Günde 4 litre.Bununla beraber rezene çayı yeşil çay gibi ödem söktürücü şeyler içebilirsin.Sonra bolca lavaboya yolculuk başlıyor ki ödemleri atsın vücut.Rejimine dikkat.Öyle herşeyi yemek yok.Varsa diyetisyenine git.Bir kaç güne morluklar azalır bir kaç haftayada dikkat edersen eğer ödemler iner.Ama ilk başlarda ödemler pütürtülü görünüyormuş sonrada gerginleşiyormuş.Neyse tecrübelerini yazarsın artık.Tekrar geçmiş olsun.

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun .Benden de 5 kilo lazer lipolizle yağ alındı .Şu an tam 6 ay oldu.Sonuçlardan çok memnunum .Şunu söylemek istiyorum .Yediklerinize dikkat ederseniz , incelme aylarca sürüyor .Aynı şekilde kilo kaybı da oluyor.Ben hiç masaj filan yaptırmadım.Her şey gayet iyi gitti. En çok incelmeyi ve kilo kaybını 4, aydan sonra göreceksiniz unutmayın.

Sana da çok çok geçmiş olsun. Ödemlerin ve varsa morartıların kısa bir süre sonra geçecektir. Hiç ama hiç kafana takma. Bende ödemde olmamıştı Bu nedenle ameliyata girdiğimde yanlış hatırlamıyorsam kilom 62 idi ameliyattan çıktıktan sonra 60 kiloya inmiştim. Şimdi ise 58 kiloyum.Ben basenimin yanlarından ,karın ve belimin arka kısmından yağ alındı. Toplam alınan yağ 2 kg idi. Bir ay hiç çıkarmadan korse kullandım Kaşıntı ve cildimde aşırı kuruma olmuştu. Nemlendirici sürdüm. Günde 2 lt su içtim. Bunun dışında herhangi bir ilaç ,ödem söktürücü vs kullanmama gerek kalmadı. Hatta yememde herhangi bir kısıtlama yapmama rağmen kilo verdim. Demek ki yememe dikkat etsem çok daha fazla kilo verebilirdim. Ancak ben daha fazla zayıflama gibi bir niyetim yoktu. Kilo vermek isteyen arkadaşlar dikkat ederse çok daha fazla kilo vereceklerdir. Basenimde toplamda 10 cm incelme oldu. Bir tek şeye üzülüyorum O da neden daha önce ameliyat olmadığıma. Basenim büyük ne giysem yakışmıyor diye boşuna yıllarca üzüldüm. Bu nedenle olmayı düşünen arkadaşlara hiç vakit kaybetmeden olmalarını tavsiye ediyorum Ancak doktor seçiminde lütfen çok dikkatli olsunlar
Çok tebrikler ve geçmiş olsun.Ben de lazer lipo oldum.bu gün 4.günüm ve işyerindeyim.Ağrım varla yok arası ama ödem fena durumda.Sen hangi bölgeden yaptırdın,ne kadar süre korse taktın ve kaç litre çektiler.yazarsan sevinirim.Bunlar benim için yol gösterici bilgiler olacak.Şimdiden teşekkürler.

iklim Antalya'da lazer liposuction yapan bir yer var. Mail attım . Etkin sonuclar alıyoruz seans ücreti 750 tl ile 1250 tl arasında dedi. Ama kac seans olacağı belli değil. Yüzyüze görüşmek lazım

Arkadaşlar bu gün 6.günümdeyim ve hala şişiyorum.yaklaşık bir 9 kg falan ödemim var sanırım.bunun lazer lipo ile ilgili olduğunu sanmıyorum artık.Dr. umu aradım.iyileştikten sonra nefroloji ye gidip bi kaç tahlil yaptır dedi.çünkü hiç normal değilmiş bu kadar şişmek.sanki bacaklarımda 4 er kiloluk sıcak su torbası taşıyorum gibi.ağrım sızım yok ama bu ödem baskısı beni mahvetti.işe gelip gidiyorum ama hiç keyfim yok.kıyafetlerim, ayakkabılarım olmuyor.yüzüm bile şiş vaziyette.umarım sonu iyi olur.

Arkadaşlar bu gün 6.günümdeyim ve hala şişiyorum.yaklaşık bir 9 kg falan ödemim var sanırım.bunun lazer lipo ile ilgili olduğunu sanmıyorum artık.Dr. umu aradım.iyileştikten sonra nefroloji ye gidip bi kaç tahlil yaptır dedi.çünkü hiç normal değilmiş bu kadar şişmek.sanki bacaklarımda 4 er kiloluk sıcak su torbası taşıyorum gibi.ağrım sızım yok ama bu ödem baskısı beni mahvetti.işe gelip gidiyorum ama hiç keyfim yok.kıyafetlerim, ayakkabılarım olmuyor.yüzüm bile şiş vaziyette.umarım sonu iyi olur.

canım çok geçmiş olsun önemli bişey çıkmak inşallahh.... su tüketiyormusun canım??

canım çok geçmiş olsun önemli bişey çıkmak inşallahh.... su tüketiyormusun canım??

umarım çıkmaz.kız kardeşim dr.şu anda hiçbir şey yapamayız dedi.önce iyileşmem gerekiyormuş.o kadar çok su içiyorum ki anlatamam.zaten tek yağtığım 10 dak.bir tuvalete gitmek:)bitki çayı,ayran ve soda da içiyorum.bu gün sanki biraz azaldı ödem.dizlerimi bükerek oturabiliyorum.hep bacaklarımı masanın altından düz uzatıyordum.geçsin hemen gidicem doktora.aslında varsa bir şey çıksın istiyorum.çünkü ben 1 saatlik uçak yolculuğunda bile şişiyorum.

umarım çıkmaz.kız kardeşim dr.şu anda hiçbir şey yapamayız dedi.önce iyileşmem gerekiyormuş.o kadar çok su içiyorum ki anlatamam.zaten tek yağtığım 10 dak.bir tuvalete gitmek:)bitki çayı,ayran ve soda da içiyorum.bu gün sanki biraz azaldı ödem.dizlerimi bükerek oturabiliyorum.hep bacaklarımı masanın altından düz uzatıyordum.geçsin hemen gidicem doktora.aslında varsa bir şey çıksın istiyorum.çünkü ben 1 saatlik uçak yolculuğunda bile şişiyorum.

Ben sana daha geçen bunun olacağını tam ödem iner gibi olurken tekrar davul gibi şişeceğini söylemiştim.Senin yerinde olsam sıvıların haricinde yatıp dinlenirim.Çünkü ben haraket ettiğim zamanlar sana anlattığımdan daha beter şişiyor ve çok sızı hissediyordum.3 hafta kadar daha bekle inan ödemlerinin bariz farkettiğini görüceksin.biraz daha sabır.sıvılara ve tuvalete devam.ne güzel 10 dakikada bir gidiyormuşsun.ama suyu mutlaka ılık tüket soğuk sıvı alma.Ilık sıvıyı vücut daha kolay vücuttan atabiliyor.
Neyse birazda kendimi anlatayım.Ben tabi fazla anlamıyorum.Dün akşam bizim aile geldi yemeğe.Benim ameliyat olduğumu biliyorlar tabi.Bende senin gibi şiş vaziyette onlarda kalmıştım.Akşam kapıyı açıpda 2 hafta üzerine beni görünce hepsi resmen afalladı.İnanamadılar.Bu kadar farkedeceğini hiç ummamışlar.Hemde daha 9 kilo ödemim var.Doktorum doğru söylüyormuş.Sen asıl 3 ay sonraki haline bak demişti.Ama bende rejim yapıyorum.Çok dikkat ediyorum.Bunlarım hepsine deydiğini görmek çok güzel çok mutlu oldum.Kendime güvenim dahada bir gelişti.Aman nazar etmeyin ne olur..........!!!

Çok çok geçmiş olsun.Hemencecik oldu ve bitti değilmi.Ameliyat sıkıntısı hemen geçiyor.Asıl sorun ağrı ve sızılar ile kaşıntı.Benim her yerimden alındığı için heryerim resmen mosmordu kocam bile bana bakamıyordu okadar kötüydüm.İlk başta inceldim gibi gelsede dahada çok şiştim birkaç gün içinde.Sanada öyle olacak.Ben naptım boşa para verdim birde kilo aldım diyeceksin.Banada öyle olmuştu ama zamanla düzeliyor insan.74 ile girdim 80 le çıktım.Ama 1 kilo vermişim ve ameliyat öncesine göre çok ama çok iyi görünüyorum.Etrafımdaki insanlar noldu sana hastalıkmı geçirdi yüzün vücudun çok zayıflamış falan diyorlar.Nazar değmesin diye söyleyemiyorum.Sen sakın ama sakın yok kaşınıyorum yok çok sıktı falan diye sakın korseyi çıkartma.Öyle böyle kaşınacaksın artık.sen yine kalkmışsın.ben 2 hafta yattım.1 hafta hiç yürüyemedim.Bundan sonra bolca ılık su iç.Günde 4 litre.Bununla beraber rezene çayı yeşil çay gibi ödem söktürücü şeyler içebilirsin.Sonra bolca lavaboya yolculuk başlıyor ki ödemleri atsın vücut.Rejimine dikkat.Öyle herşeyi yemek yok.Varsa diyetisyenine git.Bir kaç güne morluklar azalır bir kaç haftayada dikkat edersen eğer ödemler iner.Ama ilk başlarda ödemler pütürtülü görünüyormuş sonrada gerginleşiyormuş.Neyse tecrübelerini yazarsın artık.Tekrar geçmiş olsun.

tek umudum burda yazdıkların gibi olması.tavsiyelerine aynen uyuyorum.Bu ara da sen nasılsın.ödemlerin tamamen geçti mi.

aman maşallahhhhhh:)) aynı anda yazmışız bu arada.ilgin için gerçekten çok teşekkür edrim.senin için çok sevindim.sözünü dinlicem.darısı başıma artık.güzel kıyafetler hayal edeyim bari ben de:))))

ben 1994 yılında oldum.Sonuç berbat dediğin gibi kilo aldım ve engebeli bir tarla gibi vücudum.Kesinlikle olma sporla incel.Ben pişmanın ama başkalarını bilemem

1994 yılından bu güne kadar bir çok teknik gelişti,Ben Lazer Liposuction oldum ve çok memnunum.

Ben sana daha geçen bunun olacağını tam ödem iner gibi olurken tekrar davul gibi şişeceğini söylemiştim.Senin yerinde olsam sıvıların haricinde yatıp dinlenirim.Çünkü ben haraket ettiğim zamanlar sana anlattığımdan daha beter şişiyor ve çok sızı hissediyordum.3 hafta kadar daha bekle inan ödemlerinin bariz farkettiğini görüceksin.biraz daha sabır.sıvılara ve tuvalete devam.ne güzel 10 dakikada bir gidiyormuşsun.ama suyu mutlaka ılık tüket soğuk sıvı alma.Ilık sıvıyı vücut daha kolay vücuttan atabiliyor.
Neyse birazda kendimi anlatayım.Ben tabi fazla anlamıyorum.Dün akşam bizim aile geldi yemeğe.Benim ameliyat olduğumu biliyorlar tabi.Bende senin gibi şiş vaziyette onlarda kalmıştım.Akşam kapıyı açıpda 2 hafta üzerine beni görünce hepsi resmen afalladı.İnanamadılar.Bu kadar farkedeceğini hiç ummamışlar.Hemde daha 9 kilo ödemim var.Doktorum doğru söylüyormuş.Sen asıl 3 ay sonraki haline bak demişti.Ama bende rejim yapıyorum.Çok dikkat ediyorum.Bunlarım hepsine deydiğini görmek çok güzel çok mutlu oldum.Kendime güvenim dahada bir gelişti.Aman nazar etmeyin ne olur..........!!!

Maaşallah diyorum sana:)

arkadaşlar bi konuya deyinmek istedim.liposaction bi zayıflama yönetimi değil ilk başta bunu bi anlamak lazım.cünki coğu yerde okudum ve gördüm insanları oramı buramı aldırdım hiç bişey olmadı aynıyım diyor olay liposactioda vicudunuzdaki fazlalıkların giderilmesi yani kilonuz tamdır ama yanlardan basenlerden ve göbekten fazlalıklarınız vardır bunları aldırırsınız ve vicüdünüz bi şekle girer..ama şuda var bunu aldırdıktan sonra spor yani yürüyüş bolbol su içmek gerekiyor cünki gevşemeler oluyor.bende basenlerimden aldırdım ilk zaman ödemlerden cok fazla bişey anlamıyosunuz zaman içinde ödem gittikce o alınan bölgelerde geveşemeler yumuşamalar oluyor.bunun olmamamsı için kızlar mutlaka aynı zamanda spor yapmak şartt öyle aldırdım tamm bitti olayı değil sıkılaşmak için bunlar şart yoksa sarkma olması cok normal sonuçta orası boşalıyor ve ete yapışması zaman alıyor..ben 2 ay sonra ödemler indidğinde hem evde otururken bu titreyen aletler varya bele felanda takılır tv görmüşsünüz ondan vardı hergün onu taktım ve aynı zamanda cok yürüdüm. şuanda 2 seneye yaklaştı olalı ne bir sarkma nede bi yumuşalık var ve tekrarda oralarımda yağlanma bişey olmadı..egerki bu ameliyatları oluyosak sonrasında yapılacaklarada dikkat etmek cok önemli oldum bitti değil olay

kesinlikle katılıyorum

bende lipossuction yaptırmayı düşünüyorum. yazısmaların çoğunu okudum. yazılarda olumlu olduğu kadar olumsuz ve endişe duymamıza sebep olacak seylerde var. mesela ölumle sonuclananlarıda olmus. yada aradan 2 -3 yıl gecınce daha cok kg alma aynı bölgelerde yaglanma oluyormus. 2 -3 yıl önce yaptıran arkadaslar varsa lütfen bu konularda bana yardımcı olabılırler mi? yaprımak ıstıyorum ama cok endıselıyım...

Emin ol endişelecek hiç bir şey yok Bende senin gibi senelerce çok endişelendim Özellikle ölüm vakalarını duyunca insan tedirgin oluyor Ama korkulacak hiç birşey yokmuş Önemli olan işini iyi yapan doktorları bulabilmek ve doktorunuzun önerileri dinlemek. Bazı kişilerin en büyük hatası böyle bir ameliyeta girmişken daha fazla yağ aldırmalıyım gayreti içine girmeleri oluyor. Vucuttan fazla yağ alınması da riskli bir durum oluyor Artık teknoloji çok ilerledi Özellikle lazerlipoliz yöntemi çok başarılı ve risk oranı çok düşük.Ancak birçok doktor henüz bu yöntemi yapmadıkları için hastasına klasik lipo uyguluyor ve tabi sonuçları pek içaçıcı olmuyor genelde burada memnun olmayan arkadaşların yöntemi klasik lipo yaptırdıklarını görüyorum Emin ol sonuç o kadar güzel oluyor ki herşeye değiyor

evet arkadaşım haklısın.Yaptırdım bitti dememek gerek.Bende burada yazanları okuyarak karar verdim.Aslında kız kardeşim ve eşi liposuction oldular.İkisi de klasik yöntemle oldu.Oldukça fazla kiloları vardı ve çok da başarılı sayılmazlardı.Ama biri 11 yıl önce biri 3 yıl önce oldu ve operasyon sonrası hiiiiç dikkat etmediler.ne spor ne diyet.aynen devam edince bir kaç ayda eski hallerine döndüler.Onlara baksaydım hiç olamazdım.Lazer lipo nun güzel tarafı zaten 8-10 kg alınmıyor.Maximum 5-6 kg alınıyor ve deri ayrıca operasyon sırasında da sıkılaştırılıyor.Ben en çok ödem de zorlandım ama bu hafta sonu dinlendiğim için ödemlerimde baya azaldı.sanırım ben hemen işe başladığım için ödemimm arttı.evde de işler var tabii.tam olarak dinlenemedim.Bir de bu mide ameliyatı değil ki herkese söyleyemiyosun:)hastayım diye naz yapamıyosun ki:)Bu sabah tartıldım ameliyata girdiğim kilodayım.yani 66 oldum tekrar.ama ödemlerle 72 kg.ye kadar çıkmıştım geçen hafta.korkunçtu.Burda ki arkadaşların yazdıklarıyla moral buldum.Suyumu içiyorum,bitki çayı içiyorum,her fırsatta ayaklarımı yukarı kaldırıp dinleniyorum.1-2 hafta sonra hafif yürüyüşe de başlayacağım ama en önemlisi yediklerime dikkat ediyorum.Gerçekten doktor seçimi de çok önemli.Herkesin eli bir olmuyor tabii.Ben o konuda şanslıyım.Ankara da ki en iyi doktoru buldum sanırım:)Dr. Taner Bahar gerçekten işinin ehli bi adammış.

Back
X