• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar...
yakında göbek, yanlar ve bacak içlerime lipo yaptıracağım, dr.tunç tiryaki de karar kıldım.tunç beye lipo yaptıran veya yaptıran bir tanıdığı olan varmı aranızda, varsa eğer biraz bilgi verebilirmisiniz

Ben sana daha geçen bunun olacağını tam ödem iner gibi olurken tekrar davul gibi şişeceğini söylemiştim.Senin yerinde olsam sıvıların haricinde yatıp dinlenirim.Çünkü ben haraket ettiğim zamanlar sana anlattığımdan daha beter şişiyor ve çok sızı hissediyordum.3 hafta kadar daha bekle inan ödemlerinin bariz farkettiğini görüceksin.biraz daha sabır.sıvılara ve tuvalete devam.ne güzel 10 dakikada bir gidiyormuşsun.ama suyu mutlaka ılık tüket soğuk sıvı alma.Ilık sıvıyı vücut daha kolay vücuttan atabiliyor.
Neyse birazda kendimi anlatayım.Ben tabi fazla anlamıyorum.Dün akşam bizim aile geldi yemeğe.Benim ameliyat olduğumu biliyorlar tabi.Bende senin gibi şiş vaziyette onlarda kalmıştım.Akşam kapıyı açıpda 2 hafta üzerine beni görünce hepsi resmen afalladı.İnanamadılar.Bu kadar farkedeceğini hiç ummamışlar.Hemde daha 9 kilo ödemim var.Doktorum doğru söylüyormuş.Sen asıl 3 ay sonraki haline bak demişti.Ama bende rejim yapıyorum.Çok dikkat ediyorum.Bunlarım hepsine deydiğini görmek çok güzel çok mutlu oldum.Kendime güvenim dahada bir gelişti.Aman nazar etmeyin ne olur..........!!!

doktorunuz kimdi?bilgilendirirseniz sevinirim:46:

iklim Antalya'da lazer liposuction yapan bir yer var. Mail attım . Etkin sonuclar alıyoruz seans ücreti 750 tl ile 1250 tl arasında dedi. Ama kac seans olacağı belli değil. Yüzyüze görüşmek lazım

tşkler özlem bir görüşelim bakalım hayırlısı olur hepimiz için işallah

yaptıralı 1 ay oldu..ödemlerimde bariz bir inme oldu daha inceyim şimdi kalçam yaklaşık 10 cm inceldi ve daha biçimli fakat henüz istediğim hayalimdeki kadar olmadı.. bir 10 cm daha incelme olsun istiyorum.. deneyimli arkadaslara soruyorum acaba daha incelme olur mu.. bir de elime kitle gibi seyler geliyor onlar zamanla mı dagılacak..sonuç olarak önceyle sonram arasında çok fark var gene olsa gene yaptırırım bu ameliyatı...

yaptıralı 1 ay oldu..ödemlerimde bariz bir inme oldu daha inceyim şimdi kalçam yaklaşık 10 cm inceldi ve daha biçimli fakat henüz istediğim hayalimdeki kadar olmadı.. bir 10 cm daha incelme olsun istiyorum.. deneyimli arkadaslara soruyorum acaba daha incelme olur mu.. bir de elime kitle gibi seyler geliyor onlar zamanla mı dagılacak..sonuç olarak önceyle sonram arasında çok fark var gene olsa gene yaptırırım bu ameliyatı...

selam canım Gayet güzel incelmişsin.Benim lazerlipo yaptıralı 3 ay olmasına rağmen 9 cm inceldi Daha fazla inceleceğimi zannetmiyorum .Çünkü 1.aydan itibaren 9 cm incelmişti Ondan sonra hiç incelme olmadı Kilomda aynı Gerçi benim fazla kilom olmadığı için diyet falan yapmıyorum ve normal yemeye devam ediyorum Eğer sen ayrıca diyette yaparsan belki daha fazla incelme olabilir Ama toplamda 20 cm incelme olur mu onu bilemiyorum Eline gelen kitlelerin üzerine yavaş yavaş masajlar yaparak dağıtabilirsin Zamanla kaybolacaklarını düşünüyorum

ben çarşamba günü kontrole gittim ve o kitleleri dr.uma sordum..onlar 2 ay içerisinde yok olacak dedi.. benim bgn tam 1 ay oldu...

doktorunuz kimdi?bilgilendirirseniz sevinirim:46:

doktorum semih gok.internette yazarsan adresi teli var.ararsaniz hastaniz sevgi guver derseniz yardimci olur.zaten cok ilgilidir.

merhaba arkadaslar.

bende sonucta bir doktora karar kildim!!! insan ne kadar rahatliyor bu karari verince :46:

Mayis sonunda randevu alabilirsem izmirde ulvi günere alt ve üst bacak liposuction oluyorum...hemde VASER yöntemi ile...

gelismeleri burdan yaziyor olacagim....

aranizda daha önce ulvi beye liposuction olan varmi acaba?

Sevgili Sulzer öncelikle seni merak ediyorum.nasılsın.ben eski kilomda durmuş vaziyetteyim.66 ile girmiştim ameliyata ödemler indi sanırım ama aldığı 4.5 litre nerde onu anlamadım daha:))batma, kaşıntı ve uyuşukluk çok fazla.korsemi giyiyorum ama sıkmıyo artık.sanırım daraltmam gerekecek.haftaya doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum.özellikle diz içlerim sert,şiş ve uyuşuk.işyerinde çok zorlanıyorum.sürekli oturduğum için tekrar ödem oluyor akşama kadar.bacaklarımın hafiflediği günü bekliyorum şimdilik:)

merhaba arkadaslar.

bende sonucta bir doktora karar kildim!!! insan ne kadar rahatliyor bu karari verince :46:

Mayis sonunda randevu alabilirsem izmirde ulvi günere alt ve üst bacak liposuction oluyorum...hemde VASER yöntemi ile...

gelismeleri burdan yaziyor olacagim....

aranizda daha önce ulvi beye liposuction olan varmi acaba?

karar vermek en önemli basamak.kolay gelsin.gelişmeleri bekliyorum.ama yaz için hazırlanmak istiyorsan mayıs sonu biraz geç değil mi?

Sevgili Sulzer öncelikle seni merak ediyorum.nasılsın.ben eski kilomda durmuş vaziyetteyim.66 ile girmiştim ameliyata ödemler indi sanırım ama aldığı 4.5 litre nerde onu anlamadım daha:))batma, kaşıntı ve uyuşukluk çok fazla.korsemi giyiyorum ama sıkmıyo artık.sanırım daraltmam gerekecek.haftaya doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum.özellikle diz içlerim sert,şiş ve uyuşuk.işyerinde çok zorlanıyorum.sürekli oturduğum için tekrar ödem oluyor akşama kadar.bacaklarımın hafiflediği günü bekliyorum şimdilik:)
14 şubatta liposakşın ameliyatı oldum daha iki hafta oldu 2.5litre yağ alındı basen ve göbekten çok zorlandım fakat sonuçları için razıyım hiç tereddüt etmeden yine olurum doktorum normal liponun daha iyi sonuç vereceğini söyledi 1.68 boyundayım 5 kilo verdim yağlı hiç yemiyorum çok dikkat ediyorum fakat daha sonuçlar tam istediğim gibi değil benden azmı yağ alındı aceba doktorum yeterli dedi fakat sizden nasıl 4.5litre alındı boyunuz kaç cm

14 şubatta liposakşın ameliyatı oldum daha iki hafta oldu 2.5litre yağ alındı basen ve göbekten çok zorlandım fakat sonuçları için razıyım hiç tereddüt etmeden yine olurum doktorum normal liponun daha iyi sonuç vereceğini söyledi 1.68 boyundayım 5 kilo verdim yağlı hiç yemiyorum çok dikkat ediyorum fakat daha sonuçlar tam istediğim gibi değil benden azmı yağ alındı aceba doktorum yeterli dedi fakat sizden nasıl 4.5litre alındı boyunuz kaç cm

merhaba kardelen
çok geçmiş olsun
operasyon genel anestezi altında mı yapıldı?

Ben 4 ay önce yaptırdım, neden burada bu kadar kötü yazıldığını bilmiyorum. Sonuç mükemmel, selülitlerim bile azaldı. Zannederim doktorla alakalı bir durum. Ağrım hiç olmadı, 2 gün sonra işe gidebildim. İlk 1 ay şişliklerim oldu. Şu anda tam 4. aydayım 2 beden küçüldüm diyebilirim. Eski bütün kıyafetlerim bol geliyor. Çok mutluyum. Liposuction'un eski yapılan yöntemini değil ama bu lazerle yapılanını kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi yerleri tercih edin derim, sonucu isteyenlere fotoğraf atabilirim :)

14 şubatta liposakşın ameliyatı oldum daha iki hafta oldu 2.5litre yağ alındı basen ve göbekten çok zorlandım fakat sonuçları için razıyım hiç tereddüt etmeden yine olurum doktorum normal liponun daha iyi sonuç vereceğini söyledi 1.68 boyundayım 5 kilo verdim yağlı hiç yemiyorum çok dikkat ediyorum fakat daha sonuçlar tam istediğim gibi değil benden azmı yağ alındı aceba doktorum yeterli dedi fakat sizden nasıl 4.5litre alındı boyunuz kaç cm[/QUOTE

Çok geçmiş olsun.Boyum 159 cm.9 şubatta oldum ama nem normal lipo olmadım.lazer liposuction yaptırdım.4.5 litre zaten 2-2.5 kilo yağ demekmiş.çünkü lazer lipo da içeri sıvı veriliyor sanırım serum fizyolojik gibi birşey.hepsi birlikte 4.5 litre geri alınmış.ama benim ödemin çok.basenlerim indi.benimde pantolonlarımın basen kısımları bol ama iç bacak hala şiş ve ağrısı var.batma kaşıntı çok fazla.4.gün işe başladım ama çok da kolay değildi.ama haklısın ben de yine ol deseler olurum.keşke daha genç yaşta yaptırsaydım:))

çok mutlu oldum.gerçekten dediğim gibi doktorum çok ilgiliydi.ben kaç sene araştırdım eşimle karar veremedim.ama semih bey bana imkansızı vadetmedi.olabileceği en güzel şekilde anlattı ve şunuda söylemişti tabi sonucu görmeye başladıkca motivasyonun yükselicek göreceksin daha çok azmediceksin kendinde çabalıcaksın sonucu görünce dedi.kendisine çok teşekkür ederim tekrar.beni kendime getirdi.durdum ve kendime napmışım dedım.tabi erken yaşta anne olmak evlilik kurumunu anlayamadan daha anneliğe terfi ettim hemde iki çocuğa bakmak hiç kolay değildi.ameliyat benim resmi olarak dönüm noktam oldu.şimdi kendime çok daha fazla güveniyorum güzeldim ama anne olarak birazda çekici görünmek çok güzel eşimin beni fark etmesi benimle sürekli ilgilenmesi süer bi duygu.daha ben başındayım tabi.yavaş ama sağlam gidiyorum.dahada böyle devam edicem nasipse sizde desteklerinizi esirgemeyin cünki ben iyi şeyler duyunca çok daha motive oluyorum .benim durumumdakilerede hiç bir zaman geç değil diyorum.hayatınız daha güzel geçiyo emin olun.....
sanırım adaşız:))

Back
X