merhaba
ilk iki gün biraz zor oldu ama eşim ve annemin sayesinde bu zorluk biraz azaldı. 2 günden sonra ağrılar hafifleyerek devam ediyor.bugün 9 günü geride bıraktım. ilk günlere nazaran çok daha iyiyim, ağrım tabiki oturup kalkaren var, ödem devam ediyor, bende çok fazla morarma oldu onun içinse krem kullanıyorum 3 gündür, etkisini gördüm azalmaya başladılar..
Tek sorun henüz çok bi fark göremiyorum vücudumda, bunuda ödeme bağlıyorum ve sabırla bekliyorum ödemlerin geçmesini.asla karamsarlık yapmıyorum fakat bukadar sıkıntı çektikten sonra sonuç görmek istiyorum tabiki.geçen hafta muayeneye gittim, bu hafta tekrar gideceğim.ödemden dolayı normal olduğunu, 1 ay sonra değişiklikler olacağını söylüyor umarım dediği gibi olur..
Ufak bi operasyon değil bu, ben bukadar acı çektim, sabrediyorum, eşimde çok fedakarlık gösterdi ve şuda varki bu operasyonlar öyle minimal paralara yapılmıyor ben 4.000 euro yani tl olarak muayene vs 10.000 tl ödedim.
Tercihin Tunç beyse kesinlikle tavsiye ederim. son derece pozitif ve oldukça beyefendi biri. piyasanın üstünde bir fiyat verdi bana, buna rağmen onu tercih ettim, tamamen iç sesimi dinleyerek, yeterki en iyisi olsun sorun yaşamak istemiyorum diye..buraya kadar herşey güzel fakat şu dk dan sonra asıl ÖNEMLİ OLAN KONU SONUÇ.. büyük harflerle yazdım çünkü henüz neticeyi görmedim bunun için bişey söyleyemiyeceğim, çünkü o zamanın dolması lazım birşey söylemem için.Ben Tunç beyi tam olarak ozaman değerlendirebilirim ancak.umarım iyi olur.
Sevgilerimle:))