• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ctesi ameliyat olucaz korkmamaliyim dimi ;) su sedasyon isi cok rahatlatti beni yari uyku hali olmak vs igneleri hissetmemek biraz daha rahatim sizce rabat olmalimiyim:)))

hayırlı olsun umarım istediğin sonuca ulaşırsın.. ücret ne kadar dı bu arada

Bende ameliyat öncesi 57 kiloydum ve 5 litre yağ alındı.Gerçekten çok fazla miktardı.Bana da MUstafa bey söylemişti ub kadar yağ alıncağını.Operasyon sonrası çok ağır geçti.Ama sonuç mükemmel oldu .Çok yağ alınıca sağlığınız tehlikeye girecektir unutmayın.Çünkü inanılmaz bir su kaybı ve halsizlik olışuyor.Bende smartlipo olmuştum.Ama....fazla yağ alınıca da sonuç mükemmel oluyor.Yani ya sağlık ya güzellik :))) zor karar arkadaşlar .

Bende ameliyat öncesi 57 kiloydum ve 5 litre yağ alındı.Gerçekten çok fazla miktardı.Bana da MUstafa bey söylemişti ub kadar yağ alıncağını.Operasyon sonrası çok ağır geçti.Ama sonuç mükemmel oldu .Çok yağ alınıca sağlığınız tehlikeye girecektir unutmayın.Çünkü inanılmaz bir su kaybı ve halsizlik olışuyor.Bende smartlipo olmuştum.Ama....fazla yağ alınıca da sonuç mükemmel oluyor.Yani ya sağlık ya güzellik :))) zor karar arkadaşlar

Ctesi ameliyat olucaz korkmamaliyim dimi ;) su sedasyon isi cok rahatlatti beni yari uyku hali olmak vs igneleri hissetmemek biraz daha rahatim sizce rabat olmalimiyim:)))

Hayırlı olsun.biraz zor bir olaya giriyorsun.ben baya zorlandım.5 litre alındı.15 gün yattım.tabi arada kalktım ama cokzor hareket ettim.benim 8 ay oldu.ama pek iyi olmadı.74 kilo girdim.şimdi 77yim.kilo vermeyi bırak aldım bile.baya farkettim ama sanki ameliyat yerlerim azda olsa tekrar yağ topluyor gibi geldi.inşallah yanılıyorum.bende 5000 lira vermiştim.inşallah kilolarımı verebilirim ama pek umudum yok.ameliyattansonra en önemlisi ödemleri atmak.bolca sıvı tüketiceksin.inşallah rahat geçer.

ben de bacaklarıma yaptırmak istiyorum ama pürüzsüz bir görünüm olmaz , selülitli gibi görünür her yerden eşit alınmazsa diye korkuyorum

Bugun operasyon bitti 2 saat diye girdik tam 4 satte ciktim 6.400 kg yag alindi hareket edemiyom siddetli kas agrisi var birde kalcaya dogru iki taraftada sislik var oralari hissetmiyorum ama acaip sis ikinci popom gibi gecermi sizce kisa surede? Birde o bolgeye dokunuyorum hissetmiyorum Acil yardim Lutfenn

Bugun operasyon bitti 2 saat diye girdik tam 4 satte ciktim 6.400 kg yag alindi hareket edemiyom siddetli kas agrisi var birde kalcaya dogru iki taraftada sislik var oralari hissetmiyorum ama acaip sis ikinci popom gibi gecermi sizce kisa surede? Birde o bolgeye dokunuyorum hissetmiyorum Acil yardim Lutfenn

geçecek geçecek merak etme :)) çok geçmiş olsun canım. bu hissizlik 2,5 aydır bende bile var. ama ilk günkü gibi değil tabiki.şişlik hissizlik ikiside ödem yüzünden oluyor. ne kadar çok su içersen o kadar çabuk gider bunlar...

arkadaşlar ben de bacaklarım için lipo yaptırmayı düşünüyorum ? doktorlarınız kimlerdi ?

Hayırlı olsun.biraz zor bir olaya giriyorsun.ben baya zorlandım.5 litre alındı.15 gün yattım.tabi arada kalktım ama cokzor hareket ettim.benim 8 ay oldu.ama pek iyi olmadı.74 kilo girdim.şimdi 77yim.kilo vermeyi bırak aldım bile.baya farkettim ama sanki ameliyat yerlerim azda olsa tekrar yağ topluyor gibi geldi.inşallah yanılıyorum.bende 5000 lira vermiştim.inşallah kilolarımı verebilirim ama pek umudum yok.ameliyattansonra en önemlisi ödemleri atmak.bolca sıvı tüketiceksin.inşallah rahat geçer.

merhaba sulzer.. ameliiyattan sonra yeme içmene dikkat ettin mi hiç? asıl merak ettiğim şu iki soru:
1)ameliyat olduğun yerler istediğin gibi olmadı mı?
2)hangi yöntemle oldun??

Çok geçmiş olsun....İşin zor kısmını atlatmışsınız. İlk gün yoğun kas ağrısı oluyor ama yarın bile bir önceki güne göre çok fark edecek kendinizi daha iyi hissedeceksiniz......Operasyon muhtemelen 2 ya da 2,5 saat sürüyor uyanma süresiyle birlikte 4 saati bulmuştur sanırım.....Şu an şişlik varmı geçer mi diye düşünmek için çok erken......Korsenin altında bandaj olması lazım o belki o sebeple size fazla şiş gelmiş olabilir şu an.....Bandajlar açılıp banyo yaptıktan sonra daha çok rahatlayacaksınız.....Ben o zaman bile operasyon bölgelerini incelemedim hiç, zaten bakamıyordum....Ama ödem oluştuğu için vücutta genel olarak şişlikler ve dalgalanmalar vardı......Neresi şiş ya da kötü duruyor diye hiç kafama takmadım......Günden güne düzeldiğinizi göreceksiniz zaten.....Kendinize zaman verin.......Tekrar çok geçmiş olsun...

bacaklarımı inceltmeye karar verebilirsem ben de öncesi sonrası albümleri koymak isterim = )

merhaba sulzer.. ameliiyattan sonra yeme içmene dikkat ettin mi hiç? asıl merak ettiğim şu iki soru:
1)ameliyat olduğun yerler istediğin gibi olmadı mı?
2)hangi yöntemle oldun??

Dikkat etmezmiyim hiç.ameliyat öncesi ve sonrası iyi doktorlar aracılığıyla rejim yaptım.ama ne yazıkki pek faydasını göremedim.kontrole gittiğim doktorlarımda bu işe pek akıl erdiremediler.zaten bu ameliyatı olmaya ondan sonra iyi araştırarak karar verdim.Hala daha rejim yapıyorum.
Ameliyattan sonra baya şiştim ama sonra umduğumdan daha iyi oldum.Tamam ben kilo vermeyi beklemiyordum ama 74 giripde 78 kilo olunca baya canım sıkıldı.Kimse böyle birşey yaşamamış.Geçen zamanla şişlerim tabi baya indi ama kilom kaldı.Lazer lipo oldum diye biliyorum.

benim ameliyatımın üzerinden tam 4.5 ay gecti. bel ve basen iç bacak uyluk kısımlarından 3 lt yağ alınmıstı... en büyük sorunum basenim yaklaşık 12 cm inceldi..vücudum çok şekillendi ki benim vücudum o kadar biçimsizdi bana 28 yanımdan sonra aynalara bakıp bakıp mutlululktan uçuyorum resmen..
sürecimi şöyle anlatayım..2012 yılını kendime yatırım yılı ilan ettim öncelikle.. 1.67 boy ve 78.8 kg ile 1 ocakta başladım 21 ocak 75 kg idim ve bu kg ile ameliyata girdim..ameliyattan 2 hafta sonra tartıldığımda yine 75 kg idim..ve aşırı ödemliydim..şu an zaman akıp geçti ve ben şimdi 66,6 kg oldum..
dediğim gibi kendime 1 yıl süre vermiştim hedefim 58 kg olmak ve bunu da aralığa kadar başarıcağımı tahmin ediyorum.. Allah herkese nasip etsin.. ve Allah çözümsüz dert vermesin...

en son cevabınızdan 4 ay geçmiş şimdi durumunuz nasıl bölgesel incelme devam ediyormu bende yakında yaptırmayı düşünüyorum.cevap verırseniz sevinirim.

ve işte bayanlar çok mutluyum kilo vermeye başladım ameliyattan sonra hiç veremediğim kilolarım sanırım artık gidiyo 2 kilo vermişim şimdi dahada azimliyim incelmeyide eşim hemen fark ediyo buda beni çok mutlu ediyo yine ve umarım kilo vermişim diye yazarım umarım desteğiniz içinde teşekkürler hanımlar:46:
Dikkat etmezmiyim hiç.ameliyat öncesi ve sonrası iyi doktorlar aracılığıyla rejim yaptım.ama ne yazıkki pek faydasını göremedim.kontrole gittiğim doktorlarımda bu işe pek akıl erdiremediler.zaten bu ameliyatı olmaya ondan sonra iyi araştırarak karar verdim.Hala daha rejim yapıyorum.
Ameliyattan sonra baya şiştim ama sonra umduğumdan daha iyi oldum.Tamam ben kilo vermeyi beklemiyordum ama 74 giripde 78 kilo olunca baya canım sıkıldı.Kimse böyle birşey yaşamamış.Geçen zamanla şişlerim tabi baya indi ama kilom kaldı.Lazer lipo oldum diye biliyorum.

bernoss,rosenoire ve sevim08 yardım edin lütfen.Sizin yaptırdığınız yerde lipo yaptırmak istiyorum ama hastane konusunda endişelerim var.Sevim08 son durumun nedir?Uun zamandır birşey yazmamışsın.İşten en fazla 1 hafta izin alabilirim 6 litre yağ alınacak bir hafta sonra işe başlayacilir miyim?Çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun....İşin zor kısmını atlatmışsınız. İlk gün yoğun kas ağrısı oluyor ama yarın bile bir önceki güne göre çok fark edecek kendinizi daha iyi hissedeceksiniz......Operasyon muhtemelen 2 ya da 2,5 saat sürüyor uyanma süresiyle birlikte 4 saati bulmuştur sanırım.....Şu an şişlik varmı geçer mi diye düşünmek için çok erken......Korsenin altında bandaj olması lazım o belki o sebeple size fazla şiş gelmiş olabilir şu an.....Bandajlar açılıp banyo yaptıktan sonra daha çok rahatlayacaksınız.....Ben o zaman bile operasyon bölgelerini incelemedim hiç, zaten bakamıyordum....Ama ödem oluştuğu için vücutta genel olarak şişlikler ve dalgalanmalar vardı......Neresi şiş ya da kötü duruyor diye hiç kafama takmadım......Günden güne düzeldiğinizi göreceksiniz zaten.....Kendinize zaman verin.......Tekrar çok geçmiş olsun...

merhaba,

siz nerede oldunuz?Şişlik ameliyat öncesinden daha kilolu gibi gösteriyor mu?

Merhabalar..Ben Magicplast’ta oldum lazer lipoyu…..Çok kolay bir operasyon olmamakla birlikte korkulacak bir şey de yok……Nisan ayında olmuştum ve bu ay içinde 6. Ayımı dolduruyorum….. Cumartesi günü operasyon olmuştum ve pazartesi günü işbaşı yapmayı düşünüyordum o sebeple görüşme de Dr’a sormuştum pazartesi işe gidebilirmiyim, çok zorluk çeker miyim diye. Kendisi de bana dayanıklıysam olabilir dedi ama ben kendime güvenemedim 2 gün izin almıştım. Ameliyat sonrası İlk gün bayağı zor geçmişti….Eve geldiğimde çok fazla hareket edemiyordum…Hatta Çarşamba gününe kadar toparlanabilecekmiyim diye kaygılandım…Bir arkadaşım benimle 2 gün kalmıştı….Özellikle oturup kalkarken elimden birinin tutması gerekiyordu ayağa kalkmam için ama Salı günü olduğunda tek başıma giyinip sokağa çıkabilmiştim…..Devlet dairelerinde işim vardı onları hallettim öğleden sonra eve döndüm……Akabinde de aynı gün evi temizlemiştim….Ayaktayken bir sorun yoktu ben de oturup kalkarken biraz zorlanıyordum…..Pazartesi akşam bandajlarımı açtığımda çok fazla bir fark görmedim ama Çarşamba günü işe gittiğimde birden bire bu kadar nasıl zayıf göründüğümü soranlar oldu….Yani operasyon sonrası daha zayıf görünüyorsunuz şişlik olmasına rağmen asla daha kilolu değil…Korseden dolayı bol kıyafetler giydim ilk günler ona rağmen incelme fark edildi…..5 Litreye yakın yağ alınmıştı…..Sizden de 6 litre alınacak galiba bünyeye bağlı olmakla birlikte 1 haftalık izin toparlanmanız için yeter de artar bile bana göre…..Ben çok dayanıklı biri değilim ona rağmen çabuk toparlandım…..İşbaşı yaptığım ilk gün çok fazla da zorluk çekmedim….Size şimdiden geçmiş olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur….

Merhabalar..Ben Magicplast’ta oldum lazer lipoyu…..Çok kolay bir operasyon olmamakla birlikte korkulacak bir şey de yok……Nisan ayında olmuştum ve bu ay içinde 6. Ayımı dolduruyorum….. Cumartesi günü operasyon olmuştum ve pazartesi günü işbaşı yapmayı düşünüyordum o sebeple görüşme de Dr’a sormuştum pazartesi işe gidebilirmiyim, çok zorluk çeker miyim diye. Kendisi de bana dayanıklıysam olabilir dedi ama ben kendime güvenemedim 2 gün izin almıştım. Ameliyat sonrası İlk gün bayağı zor geçmişti….Eve geldiğimde çok fazla hareket edemiyordum…Hatta Çarşamba gününe kadar toparlanabilecekmiyim diye kaygılandım…Bir arkadaşım benimle 2 gün kalmıştı….Özellikle oturup kalkarken elimden birinin tutması gerekiyordu ayağa kalkmam için ama Salı günü olduğunda tek başıma giyinip sokağa çıkabilmiştim…..Devlet dairelerinde işim vardı onları hallettim öğleden sonra eve döndüm……Akabinde de aynı gün evi temizlemiştim….Ayaktayken bir sorun yoktu ben de oturup kalkarken biraz zorlanıyordum…..Pazartesi akşam bandajlarımı açtığımda çok fazla bir fark görmedim ama Çarşamba günü işe gittiğimde birden bire bu kadar nasıl zayıf göründüğümü soranlar oldu….Yani operasyon sonrası daha zayıf görünüyorsunuz şişlik olmasına rağmen asla daha kilolu değil…Korseden dolayı bol kıyafetler giydim ilk günler ona rağmen incelme fark edildi…..5 Litreye yakın yağ alınmıştı…..Sizden de 6 litre alınacak galiba bünyeye bağlı olmakla birlikte 1 haftalık izin toparlanmanız için yeter de artar bile bana göre…..Ben çok dayanıklı biri değilim ona rağmen çabuk toparlandım…..İşbaşı yaptığım ilk gün çok fazla da zorluk çekmedim….Size şimdiden geçmiş olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur….

Çok teşekkür ederim.O kadar cok korkuyorum ki 1 hafta izin yetmeyecek diye.Başka sorularımda olabilir mi acaba :-)
Altı ay sonunda kaç beden inceldiniz?
Hastane nasıl bir yerdi?
Siz görüşmeyi güner beyle mi yapmıştınız yardımcısı mustafa beyle mi?
Çok olduğumu biliyorum ama buradan bir arkadaşımız hastahanenin çok kötü olduğunu söylemiş.ben erkek arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum ve hastahane kötü bir yerse asla izin vermeyecektir.Zaten ona çok kolay birşey gibi anlattım o yüzden izin verdi.1 hafta yerimden kalkamayacak durumda olacağım diye çok korkuyorum.

Back
X