- Konu Sahibi tafi
- #1.301
açıkçası öncelikle kaç litre yağ alınacağı önemli ona göre fiyat uygun veya değil diyebiliriz...[/QUOT
normal kiloluyum heralde en fazla 3 kg yağ alınır diye düşünüyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkçası öncelikle kaç litre yağ alınacağı önemli ona göre fiyat uygun veya değil diyebiliriz...[/QUOT
açıkçası öncelikle kaç litre yağ alınacağı önemli ona göre fiyat uygun veya değil diyebiliriz...
bendende 3 kg alındı..ben 8000 tl vermiştim meşhur merkezde :)
malum orası fiyat konusunda başı çekio..
dolayısıyla bence Ahmet bey den indirim isteyebilirsin biraz.çünkü insanlar 5 lt lerden bahsediyor buarada aynı fiyata(5000tl)..sanırım o ünivresite hastanesinde yapıyordu bu işlemi...
Merhaba,
Sizin son durumunuz nedir?
merhaba, benim durumum biraz karışık :) opr a 64 kilo ile girdim. şimdi 63kg yim.. yani kilo vermedim geçen zamana ragmen(6 ay) yani geçen zamanla en az 2kg vermiş olmam lazımdı çünkü 3lt yap alınmıştı.. o yüzden sonuç mükemmel değil. önceden 2 kat (kalınca) olan karnım şimdi ince 3 katlı...belki dr un dedği gibi bende de problem var ama ben 100% memnun değilim sonuçtan...
Beden olarak da mı Degisiklik yok
Hic moralinizi bozmak istemem ama önceki mesajlarınizdan revizyon yapılabildiğini Güner beyin sekreterinin
Söylediğini yazmışsınız.bana da telefonda bir sürü hastanede operasyon yaptıklarını söyletmişlerdi ama Mustafa bey oyle olmadigini söyledi.ayrica lazer başlığı bu isin fiyatının liposuction dan pahalı olmasının tek nedeni o yuzden ücretsiz revizyon yapacaklarını hic sanmıyorum.bence bir sekilde Güner beyle iletişime geç canim.
Belki eski mesajlarınızda vardır tüm forumu okuyamadım ama ameliyat oncesi boy ve kilonuz neydi?
merhabalar. bugün tekrar görüştüm revizyon için. anlaştık ocak sonunda revizyon olacağım. sonuçta bu onlardan kaynaklanan birşey. birkaç kez sordum revizyon için para alınmıyor dedi. oraya gittiğimizde son dakkada bir gol atarlarsa bilemem artık...
Sanırım çalışmıyorsunuz.eger çalışıyor olsaydınız kac gün sonra rahatlikla ise başlayabilirsiniz?Bir de Mustafa bey bana bel cevremin en az 20 cm incelecegiyle ilgili soz verdi.size de boyle vaatlerde bulunmuş muydu?
Evet canım ben klinikte olmadım.Hastane daha güvenli denildi orada oldum ama...serumu bile açmayı unutan bir hastane ve su kaybından ölüyordum fenalaştım kimse yoktu .Aslında eşim verdiğim ücreti bilmiyordu eğer bilseydi hastaneyi mahkemeye verecektim.ben ameliyat olalı 3 ay oldu. üç ay olmasına rağmen tam 15 cm inceldim ama belim ve sırtımdan. karnım pek de istediğim gibi olmadı. tekrar görüştüğümde revizyondan bahsettiler. ocak ayının sonunda revizyon için gitmeyi düşünüyorum tekrardan.
hastane değil klinik. bir apartman dairesini klinik yapmışlar. öyle biryer.
güner beyle ameliyata girmeden önce birkaç kere telefonda görüşmüştüm sadece. oraya gittiğimde hep mustafa beyle muhatab olduk.
kötü diyen arkadaş rosenoire sanırım. o klinikte olmamış güner bey ve mustafa beyin uygulamaya girdikleri bir hastane de varmış rosenoire orada olmuş. kötü dediği yer orası.
ameliyat sonrası gerçekten kişinin bünyesine kalmış belki sen çok kolay atlatırsın. buradan gördüğüm kadarıyla ameliyat sonrasını en ağır geçiren benim...
Geç cevabım için özür dilerim yurt dışındaydım .Çalışmıyorum eğer çalışsaydım en az bir hafta gerekli olurdu .Bne 15 günde toparlandım çünkü 5.5.kg yağ alındı.Mustafa bey bana çok vaatte bulundu ama ameliyatı kendisi yapacak sanıyordum çünkü öyle söyledi.Yinede ona kızamıyorum çok tatlı ve pozitif bir doktor .Verdiği sözü tuttu ,sanırım Güner beyi o yönlendirdi ve mükemmel bir iş çıkardılar.Ne kadar kızsamda başarılı olduklarını inkar edemem.50 yaşındayım ama...herkesin sorduğu ve imrandiği hatlara sahip oldum.Mustafa bey böyle olacağını söylemişti çünkü çok genç bir deri kalitem var.Kendiside şaşrmıştı görüntüme.incecik bir belim oldu 80 cm den 63 cm indi kalçama müdhale edilmedi ama 98 den 88 e indi baenler sırt bacak içleri çok çok güzel oldu.Karnım dümdüz ve kaslı bir görünümü var.Zaten en güzel yerin karnım olacağını Dr mustafa söylemişti ama ben yıllar önce germe ameliyatı geçirmiştim bu nedenle çok güzel oldu.Açıkçası ben ne yapılacağına çok karışmadım herşeye Dr mustafa karar verdi çizdi ve operasyona girdim.Çok ağır bir operasyondu.Tek güzel yanı allahtan sonuç iyi oldu.Hastane rezalet ve korku filmi gibiydi.Şişli de bir hastane .
Evet canım ben klinikte olmadım.Hastane daha güvenli denildi orada oldum ama...serumu bile açmayı unutan bir hastane ve su kaybından ölüyordum fenalaştım kimse yoktu .Aslında eşim verdiğim ücreti bilmiyordu eğer bilseydi hastaneyi mahkemeye verecektim.
merhaba, benim durumum biraz karışık :) opr a 64 kilo ile girdim. şimdi 63kg yim.. yani kilo vermedim geçen zamana ragmen(6 ay) yani geçen zamanla en az 2kg vermiş olmam lazımdı çünkü 3lt yap alınmıştı.. o yüzden sonuç mükemmel değil. önceden 2 kat (kalınca) olan karnım şimdi ince 3 katlı...belki dr un dedği gibi bende de problem var ama ben 100% memnun değilim sonuçtan...
cevabınız için çok teşekkürler.Benim içime hiç sinmedi 15 gün toparlanma süresi çok uzun ve bütün doktorlardan fazla yağ alıyorlar.Üstelik hastanenin nasıl bir yer olduğunu bilmemek,doktorun görüşmeyi başka bir doktora yaptırması,serumu açmayı unutmaları hiç göz ardı edilecek durumlar değil.İyi ki burada tüm ayrıntılarıyla yazmışsın bizlerde yazdıklarına göre bu durumları göze alıp alamayacağımızı görmüş oluyoruz.çok teşekkürler bütün bilgilendirmelerin için
Vücudunuzun kaldırabileceği kadar yağ alırlar bunu da kilo ve boya göre belirledikleri bir hesaplaması vardı yani güvenlik sınırlarını aşacaklarını sanmıyorum.........Sonuçta onlarda kariyerlerini riske atmazlar......Az yağ alınmasından yakınanlarda var.......İşlemi ikiye böldürüp iki kere nekahat dönemi geçirip iki kere ödeme yapmaktansaki size maliyeti yüksek olacaktır tek seferde çözümlemek daha mantıklı.....Ben alınan yağ miktarını ameliyat sonrası öğrenmiştim çünkü sormak hiç aklıma gelmemişti....Benden önce bir arkadaşım klasik liposuction ameliyatı olmuştu genel anestesiyle onun iyileşme süreci 15 günü bulmuştu....Süreç derken 15 günde anca dışarı çıkabilme gücünü bulmuştu kendinde yataktaydı yani....O benim durumumu gözlemlediğinde seninki hiç bir şey değil benim geçirdiğim süreçle kıyaslanamaz demişti......Diğer arkadaşların yaşadıkları ağır süreç de doğrudur bünye kendini o kadar sürede toparlamıştır......Ama siz de de öyle olacak diye kesin bir şey yok.....Kısaca süreç ile ilgili risk almanız gerekiyor bu durumda çabuk da toparlanabilirsiniz, terside olabilir bunu olmadan öğrenemeyeceksiniz.....Hastane ile ilgili daha önce de söylediğiniz gibi gidip önceden görebilirsiniz içinize öyle sinecekse......Kendinizi garantiye almak istemeniz en doğal hakkınız....Başka dr'lardan da görüş alın...Sevim 08 ameliyat olan arkadaştan da yorum alabilsek iyi olurdu....En son ameliyat olduğu gün yazmıştı.