Arda bey ile görüştüm kısa ve net konustu. Lazerin normal lipodan farkı yok gibi... Doktor secimi önemli dedi. Evet önemli de lazer bence normal lipodan farklı. Tüm kaynaklar boyle söylüyor. Dalgalanma lazerde de olur dedi. Kanuller ayniymis falan... Herkes farklı bişey anlatıyor. Biri kanuller farklı diyor biri aynı diyor

smartlipo slim lipodan önceki teknik ve hastane gerektirmedigi icin tercih ediliyormuş ama artık bu tarz işlemlerim hastanede yapılma zorunluluğu getirilmiş.
1) coskun beyi tercih ederdim ama onla konuşmamdan su sonuc çıktı, bir defa degil birden cok kez işlem yapılabilir. Rahatsız oldugum bölgeleri söylediğimde onları sonra alalım dedi. Ben boyle birşey istemiyorum zaten kilolu biri değilim .
2) guner bey ise smart lipo yapıyor ama kendisi ile degil Mustafa bey ile görüştüm. Slim lipo kol, boyun gibi küçük yerlerde etkili dedi. Bacak icin smart daha etkili dedi. Yalnız işlemden korkuyorum. Çünkü okuduğum kadarı ile işlem sonrası cok agri yaşayanlar olmuş. Ama guner Beyin sonucları cok iyi deniyor. Tek korkum işlemden sonra yaşayacaklarım !
3)ersun bey slim lipo konusunda bana istenilen yerlerden istenilen miktar alınabilir dedi. Açıkcası güvendim. Ama ona lipo yaptıran birini okumadım burda.
4)bir de Alper bey var. O da tercihlerim arasında slim lipo yapıyor ama dediğim gibi bu ısı en cok yapan bir hekime mı işlem yaptirilmali?
Sanırım doktor + teknik konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var.[/QUOTE
Merhabalar, ben lazer lipo yaptıralı 7 ay oluyor.......Smart lipo mu yoksa Slim lipo mu uygulandı bilmiyorum o kadar detaylı bilgi sahibi olmadığım için sormamıştımda ama sonuçtan çok memnunum......Herhalde bölgeye göre hangisi uygunsa onu yapıyorlardır.....Ben Güner Bey'de yaptırmıştım tavsiye de edebilirim......Hem çok iyi bir cerrah hem de ekonomik açıdan da uygun bence.....Bahsettiğiniz diğer doktorları tanımadığım için yorum yapamayacağım....Coşkun Bey'in adı burada özellikle lazer lipo için çok geçiyor....İşlem sonrası hiç ağrı olmayacak diye hiç biri kesin garanti veremez.......Kişinin bünyesine ve dayanıklılığına bağlı bir durum...Benden 5 lt'reye yakın yağ alınmıştı ilk günüm zor geçti ama toparlanma sürecim çok hızlı oldu.......Çok iznim yoktu 4. gün işe gittim büyük bir sıkıntı da yaşamadım.....Diğer sorunuzla ilgili de lazer lipo da kanüller kesinlikle daha ince.....Normal lipo olan bir arkadaşım vardı giriş yerleri daha büyük ve dalgalanmaları var.....Ben de ilk aylarda dalgalanmalar oldu şimdi hiç bir şey kalmadı.....Teknik olarak lazer lipo derim kesinlikle......